MUUTOS TÄYTYY LÄHTEÄ OMASTA HALUSTA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Hyvää huomenta! Täällä ollaan oltu ylhäällä taas jo hyvissä ajoin. Viiden maissa vein pojan lentokentälle ja kuuden aikaan nautiskelin aamukahvia kynttilän valossa- ja mietiskelin mistä kirjoittaisin tänään blogiin. Valmistelun alla on jo muutamakin teksti, kunnes mieleeni tuli täysin sattumalta tapaamani filippiiniläinen.

Viime viikolla töistä kotiin polkiessa pysähdyin läheiselle rantakalliolle ihailemaan syksyistä merimaisemaa, kunnes viereeni tuli filippiiniläinen mies juttelemaan. Hän oli tapaamasssa täällä poikaansa ja oli täysin haltioitunut Suomen kauniista, puhtaasta luonnosta ja hiljaisuudesta. Siinä luontoa ihastellessa kuuntelin mielenkiinnolla filippiiniläisten hektisestä elämäntyylistä, kuumuudesta, maataloudesta, politiikasta ja laajasta huumeongelmasta, josta juttu kääntyi luontevasti hyvinvointiin ja ruokaan- ja miehen radikaaliin elämänmuutokseen.

Sporttisesta habituksesta en olisi uskonut, millaisen elämänmuutoksen mies oli vuosien aikana käynyt läpi. Kuuntelin, kuinka entinen ketjupolttaja sekä alkoholin ja epäterveellisen ruuan suurkuluttaja piti vatsasyöpää omana ”pelastuksenaan” ja lahjana toiselle elämälle, jonka hän oli parantumisen myötä saanut. Elämäntapamuutos ei ainoastaan vaikuttanut miehen ulkoiseen ja sisäiseen hyvään oloon, vaan sen myötä myös monet itsestään selvänä pidetyt asiat saivat uuden merkityksen. Kiitollisuus, positiivisuus ja arvostus.

img_6520

 

Muutos täytyy kuitenkin lähteä omasta halusta. Tai ainakaan toista ei voi muuttaa. Kaikki kuljemme omaa polkuamme ja asiat tapahtuvat silloin, kun niiden on tarkoitus tapahtua. Näin ainakin itse uskon.

Joskus pitää tapahtua kamaliakin asioita, kuten sairastumisia tai menetyksiä, ennen kuin herää, että muutoksen on tapahduttava- muuten jossain vaiheessa mieli ja/tai keho ”irtisanovat sopimuksen”. Keho kyllä yrittää lähettää meille pieniä viestejä jo huomattavasti aiemmin, mutta useimmiten olemme liian kiireisiä tai emme halua/pysty tunnistamaan sen viestejä. Onhan nykyajan trendi kuitenkin olla multitasking, väsymätön ja tehokas. Mutta väsymys ja kolotukset ovat usein viestejä, joita ei kannata jättää huomiotta. Osaamme myös antaa neuvoja toisille, mutta helposti unohdamme itsemme.

Omaan hyvinvointiin panostaminen on paras sijoitus ja lahja, jonka voimme itsellemme antaa!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon lehdet, kahvia ja aamupuuroa. En osannut päättää syönkö puuron voisilmällä vai marjojen kanssa- niinpä söin molemmilla <3 

On tietenkin asioita, joihin emme voi vaikuttaa aina edes terveellisillä elämäntavoilla. Elämä ei ole aina reilua- tiedän sen itsekin ystävän alle kolmikymppisenä syöpään menettäneenä. Itse voimme kuitenkin joka aamu päättää, miten asioihin suhtaudumme. Tunteitakaan ei kuitenkaan pidä pantata, vaan antaa niiden epämukavienkin tulla pintaan. Let it go.

 

img_6609

Huomaan kuitenkin, että mitä avoimempia ja vastaanottavaisempia asioille olemme, niin sitä enemmän myös vedämme positiivisia asioita puoleemme. Oikeat asiat vain tupsahtelevat eteen. Ja tälläkin, vain viidentoista minuutin kohtaamisella, oli tarkoituksensa- sain lyhyesti jakaa hänen selviytymistarinansa teillekin. Ja sen avulla muistuttaa, että tänään(kin) olisimme kiitollisia, positiivisia ja osaisimme arvostaa sitä, mitä meillä jo on <3

Heidi xoxo

Lue lisää

3 kommenttia

 • -Sanna
  11.9.2016 at 12:18

  <3

 • -Sanna
  12.9.2016 at 12:57

  Kiitos samoin! Kyllä viikonlopun jäljiltä on niin ihana fiilis ☺

LEAVE A COMMENT

About me


Olen Heidi, 37-vuotias personal trainer ja hyvinvointivalmentaja, kahden teini-ikäisen lapsen äiti.

Kirjoitan ilon ja positiivisuuden kautta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista- ennen kaikkea liikunnasta, motivaatiosta ja terveellisestä ravinnosta, mutta myös kauneudesta, matkustamisesta sekä kaikesta, mikä tuottaa iloa!

Ota yhteyttä heiditainio@aol.com
Instagram @heidionthego

www.fitandfeelgood.com

Instagram @heidionthego

✨ WEEKEND ✨ Well, kind of... attending today a Amer Sports @suuntosuomi #asambassador workshop/training day! So cool to connect with all the fellow ambassadors. And I am sure we're hitting the trails too... 🌲🐾🏃🏻‍♀️ #suunto #ambassador #weekend #active #personaltrainer #mylife #run #runspo #runnergirl #juoksu #motivation #fitspo #fitspiration #healthyliving #trailrunning #instarunners #zp #zeropoint #salomon #newbalance #womensrunningcommunity #fitfam #laufen 📷 @endorfiinikoukussa
Cause in the end of the day everyone just wants to be happy... ✨ Over the weekend I watched Wayne Dyers movie "Shift" -Positive Attitude- from YouTube. It's about purpose and finding meaning of life. But as he says, purpose of life is simply just to be happy. To enjoy life & to get to a place where you're not always trying to get some place else ✨ There's four virtues in life. First one is the reference for all of the life and that's RESPECT. Second one is sincerity, which is really nothing more than just HONESTY. Third one is gentleness, which manifest itself as KINDNESS in our life. And the fourth one is SUPPORTIVENESS, which manifest as service for the others ✨If you can just for one day put your attention and make life better for someone else. And if you can focus on thinking like that, you don't need to ask your purpose. To touch someone else's life is more valuable than any amount of money ✨The pic has nothing, but actually a lot to do with the text- respect, honesty, kindness and supportiveness- the most important values I also want to teach to my daughter ✨ Aiheesta lisää blogissa- linkki biossa ✨#purpose #life #happiness #love #gratitude #kindness #respect #value #waynedyer #quote #helsinki #helsinkibynight #fiftyshadesofblue #city #citylights #motheranddaughter #lovelovelove #heidionthego #blog
Good morning- waking up morning yoga & breakfast done 🌸🙏🏼 Right now I am so excited about what's happening next! @suuntosuomi event ✨Enjoy your day ✨ #goodmorning #morningglory #metime #yoga #yogi #namaste #strikeapose #healthyliving #morningroutine #active #feelgood #home #morningworkout #fitspiration #fitspo #motivation #suunto #ambassador #zp #zeropoint
My girl- it's her 14th birthday today 💖 No need to say that time flies by... Nor that the apple hasn't fallen far from the tree 🌳🍎❤️#birthday #mygirl #lovelovelove #moonandback #celebrate #likemotherlikedaughter #yogi #agroyoga #strikeapose #active #beach #tb #holiday #mylife #healthyliving #lifestyle #view #spoton #worldtraveler
TUESDAY 🏃🏻‍♀️💪🏼💻🍊🥕🍳☕️🙏🏼🌲☀️💪🏼🐴🥗🙏🏼💪🏼🍌🏃🏻‍♀️🍝💫🛋👩‍👧😴 Tänään päivä näyttää aikalailla tuolta. Vauhdikas päivä tiedossa, mutta tietoisesti olen lisännyt päivääni 🙏🏼 #zen hetkiä. Ei tarvita joogatuntia tai ohjattua meditaatiota hetken rauhoittumiseen. Hyvä musiikki, silmät kiinni ja aivot hetkeksi narikkaan. Viisikin minuuttia riittää. Eilen töihin mennessä tein tämän ratikassa ✨ #myday #personaltrainer #heidionthego #breakfast #active #training #motivation #fitspo #fitspiration #breakfastgoals #exercise #eatwell #healthyliving #healthiswealth #zp #zpcompression #plantbased #foodshare
Monday is a #stateofmind Put your positive pants and get stuff done 🦋 Tänään muuten stepataan taas Tuomiokirkolla portaita- kävellen, juosten, askelkyykyillä, kyykyillä ja kaikenmaailman tyyleillä kello 17.30 😅 
Treeni sopii kaikille- kaikki tekevät oman kunnon mukaan. Tervetuloa rohkeasti mukaan- lisätietoja directin kautta tai heiditainio@aol.com. (Kaatosateen sattuessa olemme Kisiksellä!) 📷 @endorfiinikoukussa #monday #mondaymotivation #active #healthyliving #fitspo #fitspiration #motivation #positivevibes #positivemind #training #trainingday #run #juoksu #runnergirl #instarunners #laufen #activewear #mylife
Sun & Run ☀️🏃🏻‍♀️ Kevät, aurinko ja kuiva asvaltti- juoksijan unelma. Eilenkin Eläintarhan kentällä kävi jo heti aamusta kuhina, samoin Helsingin rantateillä. Eikä ihme, lämpömittari kohosi reilusti plussan puolelle ja terassilla tarkeni istua jo ilman takkia ☀️ Näin juoksukauden alkaessa onkin hyvä tarkistaa juoksutossujen kunto. Oikeanlaisilla juoksutossuilla voidaan välttyä niin virheasennoilta kuin mahdollisilta rasitusvammoilta 🏃🏻‍♀️ Ostohetkellä on hyvä ottaa huomioon, että tossu on juuri sinun jalallesi ja käyttötarkoitukseen sopiva. Haetko tossua metsäpoluille, kävelylenkeille, asvaltille, pikamatkoille vai maratonille? Haluatko istuvuutta, tukea, vaimennusta, rullaavuutta vai kenties keveyttä ja napakkuutta? Seikkoja, jotka kannattaa ostohetkellä ottaa huomioon. Blogissa lisää juoksutossuista- testiä myös @newbalance_suomi 890v.6 ja Sonic tossuista! ☀️🏃🏻‍♀️ 📷 @endorfiinikoukussa #juoksu #run #newbalance #sonic #890v6 #runspo #heidionthego #blog #active #healthyliving #zp #zeropoint #fitfam #fitspiration #fitspo #womenwhorun #womensrunningcommunity #runnergirl #laufen #runshots #runnershigh #outdoors #instarunners #runnersofinstagram
This week... ☀️ I watched Eat Pray & Love probably for the millionth time
☀️ Worked outdoors with my clients as much as possible
☀️ Tested new @suuntosuomi 3Fitness watch- love it!
☀️ Ate delicious vegetarian food @veggie_cafe ☀️ Participated @naistenkymppi & @yoganordic wellness day. Air yoga is so much fun. ☀️ It really feels like summer is on its way!
☀️ And I booked a vacay for the summer 🏔🍕☀️👙
Mitä muuta- se selviää blogista! Aurinkoista viikonloppua ☀️😘 #airyoga #strikeapose #yogi #yoga #active #exercise #eatwell #healthyliving #heidionthego #blog #mylife #healthiswealth #fitandfun #feelgood 📷 @endorfiinikoukussa
🌸Friday Moves- push up & plank variations to make sure you don't get bored with the basic ones 🌸 1. Push Up 2. Side Plank Push Up 3. Mountain Climber 4. Side Steps 🌸 You can always use a low table, chair or sofa instead of bench/box. Happy Friday guys- sun is out and so am I 🌸☀️ #workoutvideo #fitgirlvideos #instavideo #pushup #plank #fitspiration #fitspo #workout #training #trainingday #fitfam #treenaakotona #homeworkout #kotitreeni #bodyweight #healthyliving #heidionthegoworkout