POLKUJUOKSUA & PERUNASALAATTIA


 

Loman loppumisen myötä tulee auttamatta fiilis, että kesä oli nyt sitten tässä ja syksyä kohti mennään. Mutta, jos kesän loppuminen tarkoittaa yhtä aurinkoista ilmaa kuin eilen, niin avosylin otan sen vastaan <3 Eilen ”toimistoni” sijaitsi niin meren rannassa kuin Nuuksion metsissä- ei hassumpaa.

Työpäivän jälkeen kävin hakemassa polkujuoksutuntumaa ensi viikon NiceTRAIL- tapahtumaa varten Nuuksion Korpinkierrokselta. Vauhdin hurmassa, kantojen ja juurakoiden yli hyppiessä olin niin ajatuksissani, että olin unohtaa seurata keltaisia reittimerkkejä. Täydellinen mielen nollaus. Yksin metsässä juostessa/liikkuessa suosittelen muuten ottamaan kyypakkauksen mukaan, ihan varmuuden vuoksi. Tästä muistutti melkoinen kyy, joka kiemurteli aurinkoisella kalliolla.

Osallistumisen NiceTRAIL:lle voitti Päivi- ”Mukana arvonnassa! Olisi kiva testata kuinka juoksu polulla sujuu.” Onnea! Siellä varmasti nähdään 🙂

 

Loman jälkeen on mukava palata myös arkirytmiin, mutta lomalta aion arkeen tuoda ainakin uusia reseptejä, joita kesän aikana testailin. Yksi näistä oli ystävän suosittelema uudenlainen perunasalaatti, joka toimii loistavasti esimerkiksi kalan lisukkeena. Salaatti maistuu niin lämpimänä kuin kylmänä.

Arjessa ennakoin ja valmistan ruokia etukäteen. Saatan aamupuuroa keitellessä valmistaa saman aikaisesti jo lounasta tai illallista valmiiksi. Usein teen ruokaa myös sen verran enemmän, että siitä riittää parille päivälle. Koulu- ja työpäivän päätteeksi on mukava, kun ruoka on valmiina odottamassa. Silloin on helpompi välttää epäterveellisempiä houkutuksia. Ruokarytmien merkityksestä olenkin kirjoittamassa omaa postausta.

 

Uudistunut perunasalaatti toimii lisukkeena esimerkiksi lohen kaverina <3

 

 

PERUNASALAATTI

*500gr Uusia Perunoita *pieni purkki Kapriksia 50/35gr *Ruohosipulia *2-3 rkl Turkkilaista jugurttia *Suolaa *Mustapippuria

 

Pese ja keitä perunat. Jätä kypsät perunat kattilaan ja hölskyttele perunat ”rikki”, isommat perunat voit puolittaa veitsellä. Mausta. Tarjoile perunasalaatti lämpimänä esimerkiksi paistettujen lohimedaljonkien kanssa. Salaatti maistuu myös kylmänä.

 

Heidi xoxo

Lue lisää

2 kommenttia

 • Laura K.
  10.8.2017 at 11:38

  Suuri arjen helpottaja on se että tekee ruokaa kerralla enemmän! Monet kerrat nälkäänsä popsinut sitä sun tätä :D.

  • Heidi Tainio
   11.8.2017 at 05:34

   Moikka Laura,
   Joo, todellakin! Mikään ei ole inhottavampaa kuin tulla supernälkäisenä kotiin eikä ole mitään valmiina. Ja silloin just tulee helposti syötyä, mitä sattuu. Ennakointi ja isompien määrien kerralla valmistaminen säästää myös todella paljon aikaa- ja myös rahaa, kun lähtee kauppaan valmiin listan kanssa.
   Mukavaa perjantaita ja viikonloppua 🙂
   Terkuin Heidi

LEAVE A COMMENT

About me


Olen Heidi, 37-vuotias personal trainer ja hyvinvointivalmentaja, kahden teini-ikäisen lapsen äiti.

Kirjoitan ilon ja positiivisuuden kautta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista- ennen kaikkea liikunnasta, motivaatiosta ja terveellisestä ravinnosta, mutta myös kauneudesta, matkustamisesta sekä kaikesta, mikä tuottaa iloa!

Ota yhteyttä heiditainio@aol.com
Instagram @heidionthego

www.fitandfeelgood.com

Instagram @heidionthego

Morning glory 🍁🍂 Aamukävely Messukeskukselle- ihana aamu ✨💫 #goodmorning #morningglory #autumnvibes #view #nature #amazing #instamoment #seenonmywalk #active #bliss #postcardsfromtheworld #fiftyshadesofblue #outdoors #thisisfinland #helsinki
Today's @somaticstudio reformer workout ✔️at I Love Me exhibition @messukeskus 💫✨ Paljon kaikkea ennestään tuttua, uutta, inspiraatiota ja ihania ihmisiä! #ilovememessut #somaticstudio #pilates #reformer #helsinki #inspiration #motivation #active #mylife #personaltrainer #healthyliving #healthiswealth #training #plank
Your body is your temple. Treat it accordingly. Body confidence doesn't come from trying to achieve the "perfect" body. It comes from embracing the one you've already got. We are all different and that's what makes you unique ✨💫 // Blogiin kirjoitin erilaisista kehotyypeistä. Ottamalla oman kehotyypin harjoittelussa huomioon, keskityt juuri sinulle olennaisiin asioihin. Geeniperimäämme emme voi vaikuttaa, mutta omilla valinnoillamme voimme vaikuttaa hyvään oloon, jaksamiseen, omien vahvuuksien korostamiseen sekä heikkouksien vahvistamiseen. Mikään kehotyyppi ei ole toistaan huonompi tai parempi. Olemme kaikki erilaisia ja hyvä niin- olisi melko ankeaa, jos olisimme kaikki samasta puusta veistettyjä 💗 📷 by @emmiemiilia82 #blog #heidionthego #bodytype #CelebrateYourself #kt #yogi #strikeapose #yogaeverywhere #yogaeverydamnday #wellness #motivation #inspiration #healthyliving #mindbodysoul #active #training #eatwell #balance #fitspiration #exercise #outdoors #nogymnoproblem #loveyourself #quote #feelgood
Nuuksio today 🍁🍂 I went for a run before training my clients- when in forest, it doesn't feel like #exercise rather #mindfulness #meditationinmotion ✨💫 I am so happy to work here two days a week. The nature is so empowering- amazing! #myhappyplace #forest #nature #nuuksio #amazing #outdoors #retkipaikka #thisisfinland #reflections #trailrunning #trail #run #seenonmyrun #juoksu #runnergirl #instarunners #laufen #runspo #motivation #spoton #view
Seen on my run 🍁🍂 #juoksu #view #seenonmyrun #nature #fall #autumnvibes #newbalance #run #running #runnergirl #motivation #training #trainingday #fitspo #fitfam
Things that makes me happy right now: sunshine, extempore hairdresser appointment (you know that feeling, when it's got to get done now- not tomorrow or next week, NOW! 😄) & free evening, which means a movie 🎥 🍿What about you? ✨💫 #selfie #feelgood #goodday #tukkahyvinkaikkihyvin #sunshine #gratitude #active #goodhairday #happiness #smile
Trails, city, gym... Trainer you can't find from my car, you don't need ☝️😄✨💫 Blogissa I love me- messulippuja arvottavana! #trainer #neverenough #run #trailrunning #trails #gym #runspo #fitspo #motivation #fitspiration #active #mylife #personaltrainer #training #trainingday #juoksu #runnergirl #instarunners #womensrunningcommunity
Yesterday's workout w/ @thomastallberg81 was superb- even though it wasn't my best day, I felt a bit tired from the beginning! But I did it and the feeling afterwards, no matter what, is always rewarding 🏆 🙌🤜🤛 My Storyyn höpöttelin sunnuntaina kehotyypeistä ja siitä, kuinka toiset ovat luonnostaan notkeita, kun toisilla taas lihasvoima kehittyy vain jo painoa katsomalla- näin kärjistetysti. Tämän huomasin taas eilen itsekin- juosta jaksan vaikka koko päivän ja spagaatikin menee ilman lämmittelyä, mutta voimatreeni on selvästi se oma heikkouteni. Siihen aionkin tässä syksyn aikana keskittyä, tukemaan mm. juoksua 💫✨ Ja hei, aina on mahdollisuus kehittyä, kunhan uskaltaa tulla ulos mukavuusalueelta! Ja kiitos kuvasta #partnerincrime @annaepentti 😘#training #trainingday #motivation #fitfam #fitspiration #active #strenght #core #mindyourcore #fitspo #mylife #justdoit #instafit #crossfit #gym #expandyourplayground #justdoit
Immune support & antioxidant boost smoothie bowl 🍁🍂 Kun työt on aloittanut jo aamukuudelta, tuntuu päivä melkoisen pitkältä- parempi pysyä siis liikkeessä! Haravointia ja välipalasmoothie välissä... Huomenna blogissa tämän smoothiekulhon resepti sekä muutama I Love Me- messulippu arvottavaksi, pysyhän kuulolla! #smoothiebowl #immuneboost #antioxidant #nutrition #vegan #autumn #onmyplate #snack #eatwell #cleaneats #healthyfood #fitfood #healthyliving #active #mylife #personaltrainer #heidionthego #foodie #foodpic #foodshare