POLKUJUOKSUA & PERUNASALAATTIA


 

Loman loppumisen myötä tulee auttamatta fiilis, että kesä oli nyt sitten tässä ja syksyä kohti mennään. Mutta, jos kesän loppuminen tarkoittaa yhtä aurinkoista ilmaa kuin eilen, niin avosylin otan sen vastaan <3 Eilen ”toimistoni” sijaitsi niin meren rannassa kuin Nuuksion metsissä- ei hassumpaa.

Työpäivän jälkeen kävin hakemassa polkujuoksutuntumaa ensi viikon NiceTRAIL- tapahtumaa varten Nuuksion Korpinkierrokselta. Vauhdin hurmassa, kantojen ja juurakoiden yli hyppiessä olin niin ajatuksissani, että olin unohtaa seurata keltaisia reittimerkkejä. Täydellinen mielen nollaus. Yksin metsässä juostessa/liikkuessa suosittelen muuten ottamaan kyypakkauksen mukaan, ihan varmuuden vuoksi. Tästä muistutti melkoinen kyy, joka kiemurteli aurinkoisella kalliolla.

Osallistumisen NiceTRAIL:lle voitti Päivi- ”Mukana arvonnassa! Olisi kiva testata kuinka juoksu polulla sujuu.” Onnea! Siellä varmasti nähdään 🙂

 

Loman jälkeen on mukava palata myös arkirytmiin, mutta lomalta aion arkeen tuoda ainakin uusia reseptejä, joita kesän aikana testailin. Yksi näistä oli ystävän suosittelema uudenlainen perunasalaatti, joka toimii loistavasti esimerkiksi kalan lisukkeena. Salaatti maistuu niin lämpimänä kuin kylmänä.

Arjessa ennakoin ja valmistan ruokia etukäteen. Saatan aamupuuroa keitellessä valmistaa saman aikaisesti jo lounasta tai illallista valmiiksi. Usein teen ruokaa myös sen verran enemmän, että siitä riittää parille päivälle. Koulu- ja työpäivän päätteeksi on mukava, kun ruoka on valmiina odottamassa. Silloin on helpompi välttää epäterveellisempiä houkutuksia. Ruokarytmien merkityksestä olenkin kirjoittamassa omaa postausta.

 

Uudistunut perunasalaatti toimii lisukkeena esimerkiksi lohen kaverina <3

 

 

PERUNASALAATTI

*500gr Uusia Perunoita *pieni purkki Kapriksia 50/35gr *Ruohosipulia *2-3 rkl Turkkilaista jugurttia *Suolaa *Mustapippuria

 

Pese ja keitä perunat. Jätä kypsät perunat kattilaan ja hölskyttele perunat ”rikki”, isommat perunat voit puolittaa veitsellä. Mausta. Tarjoile perunasalaatti lämpimänä esimerkiksi paistettujen lohimedaljonkien kanssa. Salaatti maistuu myös kylmänä.

 

Heidi xoxo

Lue lisää

2 kommenttia

 • Laura K.
  10.8.2017 at 11:38

  Suuri arjen helpottaja on se että tekee ruokaa kerralla enemmän! Monet kerrat nälkäänsä popsinut sitä sun tätä :D.

  • Heidi Tainio
   11.8.2017 at 05:34

   Moikka Laura,
   Joo, todellakin! Mikään ei ole inhottavampaa kuin tulla supernälkäisenä kotiin eikä ole mitään valmiina. Ja silloin just tulee helposti syötyä, mitä sattuu. Ennakointi ja isompien määrien kerralla valmistaminen säästää myös todella paljon aikaa- ja myös rahaa, kun lähtee kauppaan valmiin listan kanssa.
   Mukavaa perjantaita ja viikonloppua 🙂
   Terkuin Heidi

LEAVE A COMMENT

About me


Olen Heidi, 37-vuotias personal trainer ja hyvinvointivalmentaja, kahden teini-ikäisen lapsen äiti.

Kirjoitan ilon ja positiivisuuden kautta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista- ennen kaikkea liikunnasta, motivaatiosta ja terveellisestä ravinnosta, mutta myös kauneudesta, matkustamisesta sekä kaikesta, mikä tuottaa iloa!

Ota yhteyttä heiditainio@aol.com
Instagram @heidionthego

www.fitandfeelgood.com

Instagram @heidionthego

Friyay 🙌 Foggy, but warm #morningglory 💗/ Päivän ainoan asiakkaan kanssa kehonhuoltoa meren rannassa- tästä on hyvä aloittaa viikonloppu! #goodmorning #yoga #yogi #pilates #mobility #training #exercise #view #spoton #nature #sea #amazing #bliss #outdoors #weekend #goodvibes
Iso kiitos kaikille eiliseen sauvarinnetreeniin osallistuneille ☀️💪🏼 Hienosti veditte ja oli mukava kuulla, että moni ensikertalainenkin innostui tästä monipuolisesta sykettä nostavasta treenistä! Laittakaa kalenteriin jo ylös keskiviikko 30.8 ja kello 19.00. Silloin vedän seuraavan kaikille avoimet sauvarinnetreenit- lisää treenistä tulossa pian, stay tuned 😉 #sauvarinne #malminkartano #training #trainingday #motivation #fitspo #fitspiration #karitraa #newbalance #active #personaltrainer #mylife #run #powerwalk #runspo #fitfam #healthylifestyle #kaikkiliikkumaan #liikeonlääke 📷 @endorfiinikoukussa @manditainio
Ponnaria tiukemmalle- kello 19.00 treffataan tässä, Malminkartanon portaiden alla, jolloin ohjelmassa matalan kynnyksen sauvarinnetreeni. Treeni on ilmainen ja kaikille avoin. Tule rohkeasti tutustumaan uuteen lajiin! Sauvat ja vesipullo mukaan 😊#sauvarinnetreeni #malminkartano #training #workout #trainingday #active #activelife #personaltrainer #heidionthego #motivation #fitspo #fitspiration #karitraa #newbalance #fitfam 📷 @endorfiinikoukussa
Take your workout outdoors as long as possible! Workout + Sweat + Fresh Air = Feel Good 🙌/ Blogissa tehokas, koko kehoa haastava yhdistelmätreeni TRX-naruja ja kahvakuulaa apuna käyttäen. Nappaa treeni talteen 💪🏼 #outdoors #workout #training #trx #trxtraining #kettlebell #personaltrainer #kotitreeni #homeworkout #justdoit #active #fitfam #fitspo #fitspiration #lunge #trainingday #healthylifestyle #womenwhorun #fitmom #noexcuses 📷 @sportsladyh
Tänään välipalaa metsässä 🌲🌱💙Töiden välissä ehdin keräämään kipollisen mustikoita. Lucky me, että saan tehdä töitä näin erilaisissa ympäristöissä! Eilen city, tänään metsä (ja vähän citykin 😊) #nuuksio #officetoday #forest #view #metsä #mielilepää #nature #beautiful #view #scenery #personaltrainer #active #training #work #exercise #inspiration #nutrition #blueberry #wildfood #superfood #outdoors #thisisfinland #onmyplate #foodie
The feeling after workout 🙌🤸🏻‍♀️ Eilen porrastreenien jälkeen olin itsekin energiaa täynnä ja ohjauksen päätteeksi juoksin vielä kotiin. Aurinko, ulkoilma ja liikunta on vaan niin parasta ☀️ Nautitaan niistä kuin viimeistä päivää! Tällä viikolla... Keskiviikko-aamuna beach jooga/pilates/kehonpainotreeniä Haukilahdessa, torstaina sauvarinne Malminkartanolla kello 19, sunnuntaina @somaticstudio n "Voima & Liikkuvuus" kello 17.45 sekä illalla vielä ulkokuulatunti Haukilahdessa kello 19.30. Lisää kaikille avoimista tunneista heiditainio@aol.com #feelgood #training #exercise #sun #summer #outdoors #helsinki #cathedral #porrastreeni #fitfam #jump #fitspo #fitspiration #active #action #personaltrainer #justdoit #healthylifestyle #moveyourbody #lovewhatyoudo #heidionthego #outdoors
Perfect start for the new week- morning yoga, breakfast w/ @tanjapiha & some work @elfant_coffeewine 💗/ Pehmeä lasku uuteen viikkoon- leppoisan aamun jälkeen viikon ruokaostokset, alustavaa kokkailua, paperitöitä ja bloginkin päivitin "Weekend Flow" vaihteeksi ihan kevyttä fiilistelyä 😄 Hetkeksi ehdin aamulla istahtaa Tuomiokirkon portaillekin ☀️ Ei hassumpi maanantai so far! #monday #newweek #active #mylife #personaltrainer #healthyliving #goodvibes #blog #wellness #highheels #sunshine #sitback #mondaymotivation
Monday Flow ☀️🌊🙏🏼 Tänään lisää "treeniflowta" Tuomiokirkon portailla- porrastreenit kello 17.30 🏛☀️💪🏼 #mondaymotivation #sunrise #yoga #flow #flowyoga #hoodmorning #motningglory #yogi #feelgood #goodweek #healthymind #healthybody #fitfam #fitspo #fitapiration #sea #nature #beautiful #workoutvideo #fitgirlvideos #yogaeverywhere #yogaeverydamnday
Sunday RunDay- 18K 🏃🏻‍♀️🙌/ Päivän pitkiksellä keskityin pitämään sykkeet maltillisina, ja onnistuin- keskisyke 128-137 hbp! Positiivista oli myös huomata, että matalista sykkeistä huolimatta vauhti pysyi yllättävänkin reippaana. Kesän monipuoliset treenit, sykealueita hyödyntäen, sekä lepo ovat toimineet 💪🏼 Pitäisiköhän tästä ilmoittautua vaikkapa #pirkanhölkkä än!?! Nyt kuitenkin töihin 💪🏼💪🏼 #sundayrunday #longrun #run #18K #juoksu #instarunners #womenwhorun #runnermom #juoksu #corer #suuntorun #suuntospartan #active #corer #motivation #fitspiration #onrunning #cloudflow #personaltrainer #mylife #weekendflow #training #trainingday #runnergirl