MUUTOS TÄYTYY LÄHTEÄ OMASTA HALUSTA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Hyvää huomenta! Täällä ollaan oltu ylhäällä taas jo hyvissä ajoin. Viiden maissa vein pojan lentokentälle ja kuuden aikaan nautiskelin aamukahvia kynttilän valossa- ja mietiskelin mistä kirjoittaisin tänään blogiin. Valmistelun alla on jo muutamakin teksti, kunnes mieleeni tuli täysin sattumalta tapaamani filippiiniläinen.

Viime viikolla töistä kotiin polkiessa pysähdyin läheiselle rantakalliolle ihailemaan syksyistä merimaisemaa, kunnes viereeni tuli filippiiniläinen mies juttelemaan. Hän oli tapaamasssa täällä poikaansa ja oli täysin haltioitunut Suomen kauniista, puhtaasta luonnosta ja hiljaisuudesta. Siinä luontoa ihastellessa kuuntelin mielenkiinnolla filippiiniläisten hektisestä elämäntyylistä, kuumuudesta, maataloudesta, politiikasta ja laajasta huumeongelmasta, josta juttu kääntyi luontevasti hyvinvointiin ja ruokaan- ja miehen radikaaliin elämänmuutokseen.

Sporttisesta habituksesta en olisi uskonut, millaisen elämänmuutoksen mies oli vuosien aikana käynyt läpi. Kuuntelin, kuinka entinen ketjupolttaja sekä alkoholin ja epäterveellisen ruuan suurkuluttaja piti vatsasyöpää omana ”pelastuksenaan” ja lahjana toiselle elämälle, jonka hän oli parantumisen myötä saanut. Elämäntapamuutos ei ainoastaan vaikuttanut miehen ulkoiseen ja sisäiseen hyvään oloon, vaan sen myötä myös monet itsestään selvänä pidetyt asiat saivat uuden merkityksen. Kiitollisuus, positiivisuus ja arvostus.

img_6520

 

Muutos täytyy kuitenkin lähteä omasta halusta. Tai ainakaan toista ei voi muuttaa. Kaikki kuljemme omaa polkuamme ja asiat tapahtuvat silloin, kun niiden on tarkoitus tapahtua. Näin ainakin itse uskon.

Joskus pitää tapahtua kamaliakin asioita, kuten sairastumisia tai menetyksiä, ennen kuin herää, että muutoksen on tapahduttava- muuten jossain vaiheessa mieli ja/tai keho ”irtisanovat sopimuksen”. Keho kyllä yrittää lähettää meille pieniä viestejä jo huomattavasti aiemmin, mutta useimmiten olemme liian kiireisiä tai emme halua/pysty tunnistamaan sen viestejä. Onhan nykyajan trendi kuitenkin olla multitasking, väsymätön ja tehokas. Mutta väsymys ja kolotukset ovat usein viestejä, joita ei kannata jättää huomiotta. Osaamme myös antaa neuvoja toisille, mutta helposti unohdamme itsemme.

Omaan hyvinvointiin panostaminen on paras sijoitus ja lahja, jonka voimme itsellemme antaa!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon lehdet, kahvia ja aamupuuroa. En osannut päättää syönkö puuron voisilmällä vai marjojen kanssa- niinpä söin molemmilla <3 

On tietenkin asioita, joihin emme voi vaikuttaa aina edes terveellisillä elämäntavoilla. Elämä ei ole aina reilua- tiedän sen itsekin ystävän alle kolmikymppisenä syöpään menettäneenä. Itse voimme kuitenkin joka aamu päättää, miten asioihin suhtaudumme. Tunteitakaan ei kuitenkaan pidä pantata, vaan antaa niiden epämukavienkin tulla pintaan. Let it go.

 

img_6609

Huomaan kuitenkin, että mitä avoimempia ja vastaanottavaisempia asioille olemme, niin sitä enemmän myös vedämme positiivisia asioita puoleemme. Oikeat asiat vain tupsahtelevat eteen. Ja tälläkin, vain viidentoista minuutin kohtaamisella, oli tarkoituksensa- sain lyhyesti jakaa hänen selviytymistarinansa teillekin. Ja sen avulla muistuttaa, että tänään(kin) olisimme kiitollisia, positiivisia ja osaisimme arvostaa sitä, mitä meillä jo on <3

Heidi xoxo

Lue lisää

3 kommenttia

  • -Sanna
    11.9.2016 at 12:18

    <3

  • -Sanna
    12.9.2016 at 12:57

    Kiitos samoin! Kyllä viikonlopun jäljiltä on niin ihana fiilis ☺

LEAVE A COMMENT

About me


Olen Heidi, 37-vuotias personal trainer ja hyvinvointivalmentaja, kahden teini-ikäisen lapsen äiti.

Kirjoitan ilon ja positiivisuuden kautta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista- ennen kaikkea liikunnasta, motivaatiosta ja terveellisestä ravinnosta, mutta myös kauneudesta, matkustamisesta sekä kaikesta, mikä tuottaa iloa!

Ota yhteyttä [email protected]
Instagram @heidionthego

www.fitandfeelgood.com

Instagram @heidionthego

Life is good 💙💦⛱💙#chilling #bestvacations #lifeisgood .

Kohde, hotelli ja retket ovat kyllä kaikki osuneet niin nappiin. Mitään en olisi voinut pyytää lisää tai mitään en jättäisi pois. (Paitsi, että olisin voinut viettää täällä koko kesäloman 😁) .

Ja se, mikä just täällä Rivalla on parasta, niin samassa paketissa yhdistyvät niin ranta- kulttuuri- kuin aktiiviloma. Unohtamatta italialaista ruokaa 👌 #mykindofholiday .

Italiaan rakastuin vain entistä enemmän ❤️ . 
#iloveitaly #gardalake #travelinspiration #worldtraveler #globetrotter #ig_travel #beautifuldestinations #aurinkomatkathetkiä @aurinkomatkat
📍 Torbole this morning ✨ In love with these buildings #

Vuokrasin eilen pyörän, jotta ehtisin näkemään vielä vähän enemmän ja vielä vähän kauempaa. Eilen polkaisin upeaan Arcon kylään ja tänään lähikylä Torboleen sekä sen ympäristöön. Taas niin kaunista 🏔🌸 Blogissa ”Postikortteja Riva del Gardalta” #

#torbole #visit_italy #lagodigarda #worldtraveler #expandyourplayground #ig_photooftheday #travelblogger #beautifuldestinations
Inhale mountains, sea & sun, exhale stress ✨🙏🏼 #

5 päivää putkeen parin kolmen tunnin aamulenkkejä + päivällä kävelyä paikasta toiseen. Jalat olivat eilen aivan finaalissa. Aamulenkin sijaan levitinkin joogamaton parvekkeelle ja joogailin auringon noustessa vuorten takaa 🏔🌄 Lenkkareiden lisäksi matkoilla kulkee usein siis mukana myös joogamatto! Tuli tarpeeseen tälläkin reissulla ✨ #

Iltapäivällä pyöräilin läheiseen Arcosin kaupunkiin. Kaunis linna kohosi kallion rinteessä ja upea maisema avautui alas kaupunkiin 🏰#

#morningglory #yogi ✨ #sunrise #yogaeverywhere #sunrise_and_sunsets #beautifuldestinations
Travelers best friend- a good pair of trainers ✨🙏🏼 #

Matkalla mukana kulkevat aina lenkkarit. Tälle reissulle mukaan valitsin @newbalance_suomi Fuel Cell Impulset. Tossut ovat toimineet niin lenkeillä kuin city-tossuna 👌

#travelersbestfriend #trainers #adventuretime #hike #mountains #abovetheclouds #naturelover #runnergirl #expandyourplayground #beautifuldestinations #ig_photooftheday
Sunrise hike 🏔🌄 Even though it was super foggy, I managed to capture some amazing sunrise pics. This one was one of them ✨

#sunrise #seenonmyhike #adventuretime #runnergirl #worldtraveler #expandyourplayground #explorer #beautifuldestinations #sunrise_and_sunsets
Gelato 🍨✨I always choose a scoop of amarena 👌 #gelato 
#italy #whatrunnerseat #holidayvibes #bellissima #sweettooth
My favorite pic from the Dolomites and probably the best view I’ve ever seen- and I’ve seen quite a many places ✨🏔 #breathtaking #view

Aivan mielettömiä paikkoja kierreltiin maanantaisella Dolomiittien retkellä. Kyllä sitä tuntee itsensä vain pieneksi tuolla vuoren huipulla 🏔🙏🏼 #nowords Ja kiitos kaikille viesteistä ja kommenteista. Blogissa nyt fiiliksiä Dolomiiteiltä. Myös itse Gardasta ja sen vaellus mahdollisuuksista tulossa myöhemmin. 
#dolomites #mountains #naturlover #topoftheworld #worldtraveler #adventure #explorer #travelphotography #aroundtheworld #beautifuldestinations #visit_italy #ig_photooftheday #aurinkomatkathetkiä
📍 Riva del Garda 
Aamulla järvi on aivan tyyni, päivällä taas tuulinen ja aallokkoinen- ideaali purjelautailijoille. Taidan jättää omat purjelautailut vielä tuonne Laajalahdelle ja tyytyä lenkkeilyyn, sen verran vauhdikkaan näköistä on meno 🏄🏻‍♀️⛵️🌊 #rivadelgarda #travellove #runnergirl #explore #adventuretime #morningglory
Lago di Carezza “lake of the rainbow”- incredible 💙 The water was so clear, no need for filters!

#lagodicarezza #amazing #dolomites #worldtraveler #explorer #adventure #naturelover #amazing_shots #aurinkomatkathetkiä