SINGAPORE


OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA img_1305

@Marina Bay

Terveisiä siis täältä Singaporesta! Lämpöä ja kosteutta riittää, ja jopa minä, joka en helposti hikoile, on kuin uitettu koira kaupungin katuja kävellessä. Hiki virtaa ja sykkeet nousevat jo kävellessä, ja vettä saa juoda litra tolkulla. Mieleenkään ei tulisi kuitenkaan valittaa, sillä tätähän sitä lähdettiin hakemaankin 🙂

Uuteen kaupunkiin tutustuminen käy parhaiten kävellen, sillä silloin saattaa löytää paljon muutakin, mitä ehkä julkisilla liikkuessa saattaisi jäädä näkemättä. Ilman wifiä tulee käytettyä taas karttaakin eikä pikku eksyminenkään haittaa- ja muutenkin netittömyys tekee vain hyvää. Paljon olen jo muutamassakin päivässä nähnyt, mutta paljon on vielä myös nähtävää. Haluan kuitenkin mennä fiiliksen mukaan, enkä juosta nähtävyydeltä toiselle. Järjestetylle vene- tai bussiajelulle ajattelin mennä, jotta kuulen hieman lisää mm. kaupungin historiasta. Singapore on kaupunkina todella turvallinen, eikä liikkuminen pelota pimeälläkään.

Matkalle on tärkeää ottaa mukaan hyvät kävelykengät, joilla jaksaa kävellä koko päivän. Omat New Balancen citykenkäni (kuva yllä) ovat palvelleet hyvin jo useammankin reissun, eivätkä täälläkään, helteestä huolimatta, hanganneet ollenkaan.

img_1298 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joulukuuset ja palmut sulassa sovussa 🙂

Joulun tunnelmaan täällä ei juurikaan pääse, ja paikalliset juhlivatkin joulua kuulemma shoppailemalla :/ Eilen kävin pyörähtämässä tunnetulla Orchard Rd ostoskadulla, mutta matkoilla keskityn mieluummin uusien paikkojen näkemiseen ja asioiden kokemiseen kuin shoppailuun. Hintataso on täällä myös melko korkea Eurooppaan verrattuna.

Joulukuun 23. positiivisuusluukku sopiikin hyvin matkustusfilosofiaani ja elämään muutenkin 🙂

”Fill your life with experiences, not things. Have stories to tell, not stuff to show. And in the end of the day, I’d rather look back at my life and say ”I can’t believe I did that”, than say ”I wish I did that”.”

Ja mahtavaa, kuinka moni on taas käynyt kommentoimassa Kari Traan merinovillapaidan arvonta-postaukseen. Olen lukenut kaikki kommentit, ja juoksujutut, kotitreenit, kehonhuolto ja reseptit ovat selkeästi suositumpia juttuja, kiitos jo kaikille etukäteen. Kiva kuulla, mitkä aiheet kiinnostavat eniten, vaikka hieman ehkä osasin jo arvatakin, mikä lukijakuntaani kiinnostaa 🙂

Reseptien kanssa sitä itse usein ajattelee, että tämä nyt vain on tälläinen nopea ja helppo, mutta niitähän siinä arjessa juuri kaivataankin! Täytyy siis laittaa enemmän reseptejä jakoon- ja lukijan toivoma, kasvisriisi-sekoitus grillatun halloumin ja salaatin kanssa, jota ystäväni teki Lontoon joogareissulla, on tulossa myös piakkoin blogiin, kunhan pääsen ensin kotiin kokkailemaan 🙂 Ja vielä on iltaan asti aikaa käydä kommentoimassa- joku teistä saa yllätyslahjan huomenna.

Heidi xoxo

Lue lisää

2 kommenttia

 • Pauliina
  23.12.2016 at 15:35

  Oi, kuinka aurinkokuvat piristävät tässä jouluhässäkän keskellä!
  Nauti lämmöstä ja auringosta!

  • Heidi Tainio
   24.12.2016 at 06:13

   Oi, kiva kuulla Pauliina 🙂 Täällä jouluhässäkkä ei juurikaan tunnu 🙂 Hieman pilvistä ollut muutamana päivänä, mutta kosteus on melkoinen!
   Oikein hyvää joulua teille kaikille <3

   Terkuin Heidi

LEAVE A COMMENT

About me


Olen Heidi, 37-vuotias personal trainer ja hyvinvointivalmentaja, kahden teini-ikäisen lapsen äiti.

Kirjoitan ilon ja positiivisuuden kautta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista- ennen kaikkea liikunnasta, motivaatiosta ja terveellisestä ravinnosta, mutta myös kauneudesta, matkustamisesta sekä kaikesta, mikä tuottaa iloa!

Ota yhteyttä [email protected]
Instagram @heidionthego

www.fitandfeelgood.com

Instagram @heidionthego

Row row row your boat... summer is officially here ☀️🌸 .

Tänä kesänä me ei reissata ulkomaille, mutta muutama kotimaanreissu on suunnitelmissa. Tänne @katve__ :seen tullaan ainakin uudelleen, totaalisen rentoutunut fiilis 🌸 Kiitos ihana @aulimi & co. 😘 .

#summervibes #naturelove #outdoors #finnishnature #luonto #luontokuva #outdooractivities #lakeview #lakelife #exploremore #adventuretime #järvimaisema #amazing_shots #amazingnature #mökkilife #cottagelife
🌲🐾🏃🏻‍♀️ Uusi päivä, uudet polut #justaddyou *kaupallinen yhteistyö @xxl.fi .

Mukava pieni miniloma järven rannalle keskelle kaunista Suomen luontoa on aina hyvä idea 🙏🏼 Soutelua, saunomista, grillailua, kirjan kanssa riippumatossa makoilua ja pyöräilyä mökkitiellä- metsälenkkiä unohtamatta. Mukaan pakkasin tietenkin myös polkujuoksutossut, Salomonin Sense Ride 3:set, jotka sopivat hyvin niin hiekkatielle kuin metsäpoluille 🌲 Juuri nyt olemmekin lähdössä metsään, tutustumaan uusiin polkuihin. Upea päivä tulossa ☀️ .

#salomon #trails #trailrunning #timetoplay #naturelove #outdoors #outdoorlife #runnergirl 📷 @elina.hovinen
Good morning 💙 
Kyllä tuntuu aurinko älyttömän hyvältä☀️ Ja hyvältä tuntuu myös uinti lauantaisen sauvarinnemaratonin jälkeen, jaloissa nimittäin sellaiset #doms :t että huh huh. Tuntee kyllä, että jotain tuli tehtyä! .

Blogiin kirjoitinkin fiiliksiä sauvarinnetreenistä, ja löytyypä sieltä myös mascarpone suklaakakun resepti. Tätä kakkua tehdään meillä aivan varmasti pian uudelleen. Olisko jopa kesän hittikakku ikisuosikki Britan rinnalle. Super helppo, mutta näyttävä kakku 🍓Kiitos @miinaketo vinkistä 💋 .

#goodmorning #lakeview #runnergirl #swim #outdoorlife #nature_brilliance #naturelove #outdooradventures #trails #trailrunning 📷 @elina.hovinen
1️⃣9️⃣ today 🎉🌸🧁☀️🤩💓 ... lahjaksi polkujuoksutossut ja rajaton määrä elämysmatkoja Nuuksioon! Mukavaa, että meillä on yhteinen harrastus ❤️ .

#myson #trails #trailrunning #runnerslife #naturelove #outdoorlife
Sunset last night 🌅 
Näihin Nuuksion maisemiin, kesäfiiliksiin ja auringonlaskuun oli hyvä päättää työviikko ja aloittaa neljän päivän vapaat! Kesä taisi alkaa just sopivasti ☀️🛶🎒🏃🏻‍♀️ .

#sunset_madness #trails #nuuksio #summervibes #runnergirl #runningmotivation #worlderunners #runhappy #trailrunning #natureshot #luonto #luontokuva #outdoorlife #runnerslife #sunsetlover #raysoflight #sunsetlovers #sunrise_sunset_photogroup
Afternoon hike & coffee outdoors 💯🎒🌲 .

Jos poika pyytää lähtemään metsään vaeltamaan, niin sinne mennään. Parasta seuraa, upeat maisemat ja ulkokahvit ❤️ Onko sulla muuten pitkä viikonloppu? Täällä alkaa viikonloppu vasta tänään- eikä muuten haittaa ollenkaan, että viikon viimeiset työt vie metsään. Saatetaan nähdä auringonlaskukin. Love it! 🌲🏃🏻‍♀️ .

#trails #trailrunning #timetoplay #runonemotion #runnergirl #exploremore #adventuretime #outdoorlife #naturelove #juoksu #runningmotivation #runhappy #forestphotography #adventurer #womenwhohike #hike #luonto
Somedays I just wanna run as fast as I can, somedays just take it easy and do my fave vinyasa 🙏🏼 ... And somedays I might feel like doing both! .

Onpa vain muuten mukava palata viime kesäisten videoiden mukana Formenteralle- tuonne rauhalliselle paratiisisaarelle 🌴 Kuvailin siellä lähinnä itselleni liikkeitä muistiin, mutta jotain ajattelin jakaa teille tännekin. Tällä lähtee päivä mukavasti käyntiin 🧘🏻‍♀️ .

#heidionthegoworkout #yogagirl #formentera #paradiseisland #vinyasa #flow #yogapractice #runnergirl
💦 Wednesday #bodyweighttraining HIIT 💥 .

Aurinko paistaa ja treenit vedetään ulkona. Hiki lentää ja lihaksissa tuntee- parasta 💥 Nappaa tästä talteen tehokas koko kropan HIIT. Alkulämmittelynä toimii hyvin esim kävely/ kevyt juoksulenkki- tai nappaa @helsinkicityrunningday Stoorista @endorphinist :n super hyvät liikkuvuusharjoitukset 👌 .

1️⃣ Sumokyykky 
2️⃣ Vuorikiipeilijä (hidas) & Punnerrus 
3️⃣ Askelkyykky taakse & kurotus x 3/jalka (voit tehdä myös hypyllä!)
4️⃣ Lankkuaskellus 
5️⃣ puoli Burpee
▶️ työosuus joko 30/45 sec ⏸ 30/15 sec ⏯ Niin monta kierrosta kuin menee hyvillä tekniikoilla! .

Oikein paljon aurinkoa päivääsi! ☀️ Ja kerrohan jos ja kun treeni lähtee testiin! .

#heidionthegoworkout #hiitworkout #trainingday #runnergirl #runnerslife #strengthtraining #workoutvideo #befit #fitmom #kotitreeni #homeworkout #outdoorlife
What a beautiful morning at work 💙 .

Kesäkuussa alkavat taas kaikille avoimet ulkotreenit Haukilahdessa, Mellstenin rannassa. Pidän ryhmäkoon edelleen pieninä, niin, että turvavälit on helppo pitää. Alla kuvaus tunneista 🧘🏻‍♀️💓💪🏼🌸🙏🏼 Ilmoittautuminen ja lisätietoja heiditainio@aol.com. .

Keskiviikkoisin (3.6, 10.6, 17.6 ja 24.6) 
Klo 6.45- 7.35
Pilatekseen ja joogaan perustuva liikkuvuus/ kehonpaino- treeni. Tunti sopii kaikille ilman aiempaa taustaa. Oma jumppamatto mukaan.
Kokonaishinta 39€ sis. Alv. .

Sunnuntaisin (7.6, 14.6, 21.6 ja 28.6)
Klo 18-19
Monipuolinen lihaskuntotreeni, jossa välineinä mm. TRX- narut, kahvakuula ja kuminauhat. Tunti sopii kaikille- treeni tehdään oman kunnon mukaan. 
Kokonaishinta 39€ sis alv. .

#yogagirl #summervibes #runnergirl #outdoors #outdoorfinland #healthiswealth #yogaeveryday #naturelove #naturelife #amazingnature #amazing_shots #sunrise_and_sunsets #ulkotreeni 📷 @ninnufr 💓

Arkisto