Viikko kuvina & treenipäiväkirja


Kävelyä ja raitista ilmaa aina, kun mahdollista. Silloin, kun ei tarvitse kantaa treenivälineitä mukana, käytän aina julkisia ja useimmiten kävelen ainakin osan matkasta. 

Terveelliset eväät Somatic Studion aamupalaverissa 🙂 Uusi tunti ”Voimaa & Liikkuvuutta” tulossa maaliskuusta lähtien tuntikalenteriin. Tästä pian lisää!

Lasten treenikuskauksia- välillä aamut ovat superkiireisiä ja smoothie syödään autossa :/ Talvella aamuseiskan treenit ovat aika killereitä. Ja tietenkin töitä- niin yksilö-kuin ryhmäohjauksia. 

Lavli & Wonder Woman-tunnin jälkeiset venyttelyt keskiviikkona. Ja paljon uusien tapahtumien ja workshoppien suunnittelua! Alla ote tuntilaisen blogipostauksesta, kiitos Johanna <3 

”Harmaa arkinen keskiviikko muuttui illalla ihanan valoisaksi, voimia antavaksi ja tunteita täynnä olevaksi. Oli aika lunastaa ystävälleni lupaama yllätys!

Vein ystäväni Lavli Living Room -nimiseen hyvänolonkeitaaseen keskelle kaupunkia. Hetken ihailimme persoonallisesti sisustettua aula- ja putiikkitilaa ja juttelimme illan Wonder Woman -tunnin ohjaajan Heidin kanssa. Sitten olikin aika siirtyä vaihtamaan trikoot ylle ja laskeutua istumaan joogamatolle kynttilöin valaistuun tilaan. Taustalla soi rauhallinen musiikki, kymmenkunta naista istui rauhallisesti odottaen pian alkavaa jooga-pilates-kehonpainoharjoitusta.

Ja voi miten ihana liikuntahetki tuo olikaan, hiki virtasi, hengästytti, lihakset saivat venytystä ja treeniä. Harjoituksen päätti rentoutushetki positiivisia ajatuksia ja voimatarinaa kuunnellen. Ihan tuli kyyneleet silmiin! Tunti vain itselle, omaa aikaa ja ajatukset eivät edes harhailleet maallisissa asioissa, tajunnanvirtaa ja täyttä lepoa henkisesti. Olin tästä yllätyksestä ihan yhtä innoissani kuin ystäväni ja jos jotain haluaa tehdä itse, niin varmasti samanhenkinen ystäväkin siitä nauttisi ja siinä olin oikeassa. Aamulla sain viestiä, että ystäväni oli nukkunut kuin tukki koko yön ja samaa totesin itsekin, ehkä jetlag olisi nyt tältä erää ohi minultakin. Ja mikä ihana rento, mutta jäntevä fiilis kropassa jo eilen illalla ja sama fiilis on jatkunut tänään.”

Lautasella mm. näitä ruokia. Paljon värejä! Keitot ovat talven suosikkiruokiani ja linssikeittoa teen lähes joka viikko ison kattilallisen. Kämpin juustokakkupala oli kuin taideteos. 

 

Omia treenejä- niin salilla kuin lenkkeillen. Tällä viikolla suunnittelemani 2 salitreeniä toteutuivat, ja lenkillä kävin muutaman kerran. Lasten treeniajat hyödynnän myös omiin treeneihin- perjantaina kävelin parin tunnin ajan pitkin Helsingin rantoja tyttären treenatessa. Usein kävelylenkeillä soitan myös ystäville <3

Viikon omat treenit:

*Maanantai: Juoksua 50′ 8,5km *Tiistai: Sali 70′ *Keskiviikko: Joogaa/pilatesta/kehonpainoharjoittelua kotona 80′ *Torstai: Lepo (mutta vedin treenattavalle ylämäkivedot, joissa juoksin mukana) *Perjantai: palauttavaa kävelyä 2h *Lauantai: Sali 70′ *Sunnuntai: reilu 2h kevyttä juoksua auringon paisteessa

Aktiivisen elämäntyylin vastapainoksi on mukava vetää villasukat jalkaan ja rentoutua sohvalla. 

Sellainen viikko täällä! Juuri tulin juoksulenkiltä ja aivan ihana olo <3 Tästä on mukava aloittaa työviikko, joka minulla alkaa treenattavien kanssa jo näin sunnuntaina. Miten teillä on viikko vierähtänyt?

Heidi xoxo

Lue lisää

8 kommenttia

 • Johanna - Kaikkea kaunista
  22.1.2017 at 15:24

  ❤?? Kiitos Sinulle ja nähdään pian uudestaan!

  • Heidi Tainio
   23.1.2017 at 08:57

   Kiitos Johanna ja pian nähdään! Ja ihanaa matkaa 🙂 Nauttikaa!

   Terkuin Heidi

 • -Sanna
  22.1.2017 at 17:52

  Loistava ohjaaja ja miellyttävä miljöö, kuulostaa ihan täydelliseltä tunnilta. Haluaisin ehdottomasti testata WW-tuntia, jos asuisin lähempänä.

  Kivaa uutta viikkoa!

  • Heidi Tainio
   23.1.2017 at 08:59

   Huomenta Sanna,
   Teidän täytyy tulla tekeen pieni pääkaupunkivisiitti 🙂 Pääset testaan tuntia ja kaikkia ihania uusia kahviloita ja ravintoloita. Ja täällä on nyt aivan ihania uusia hotellejakin <3
   Kivaa uutta viikkoa!

   Terkuin Heidi

   • -Sanna
    23.1.2017 at 12:35

    Hei! No tuo olisikin hyvä idea, saisin varmasti siskon ja pari ihanaa ystävää mukaan. Täytyy etsiä kisaviikonloppujen välistä joku vapaa rako 🙂

    • Heidi Tainio
     24.1.2017 at 09:01

     No ehdottomasti Sanna 🙂 Pieni irtiotto tekee hyvää. Huhti/toukokuukin voisi olla mukava, kun ilmat ovat hieman lämpimämmät.

     Heidi

 • Maija
  22.1.2017 at 18:13

  Kipeenä sun blogia selaillen. ? Tänään eka treeni viikkoon, kevyesti. Hyvältä tuntuu. Mukavaa viikkoa sullekin!

  • Heidi Tainio
   23.1.2017 at 08:59

   Moikka Maija,
   Voi onpa ikävä kuulla- tosi moni taas kipeenä. Ota iisisti, kun lähdet treenaamaan 🙂
   Kiitos ja sinne myös 🙂

   Terkuin Heidi

LEAVE A COMMENT

About me


Olen Heidi, 37-vuotias personal trainer ja hyvinvointivalmentaja, kahden teini-ikäisen lapsen äiti.

Kirjoitan ilon ja positiivisuuden kautta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista- ennen kaikkea liikunnasta, motivaatiosta ja terveellisestä ravinnosta, mutta myös kauneudesta, matkustamisesta sekä kaikesta, mikä tuottaa iloa!

Ota yhteyttä [email protected]
Instagram @heidionthego

www.fitandfeelgood.com

Instagram @heidionthego

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

Arkisto