Kuukauden Suosikit- lakritsitaatelia & ulkoiluvoide


Calendula Weather Protection Cream by Weleda Baby

Paljon ulkona liikkuvana, kaipaa herkästi kuivuuteen taipuvainen ihoni paljon kosteutta ja suojaa. Singaporen superkostea ilmasto oli kuin lahja iholleni, ja muutama silmänympärysryppykin siloittui vain kosteuden ansiosta, eikä iho muutenkaan kaivannut sen suurempaa rasvoilla läträämistä. Kotiin palattua odottikin sitten heti paluu arkeen- ihon kosteuttamiseen ja kylmältä sekä tuulelta ja viimalta suojaamisen. Testiin saamani Weledan kehäkukka ulkoiluvoide onkin ollut tämän kuukauden ajan hittituotteeni, joka suojasi ihoani myös niillä -17asteen pakkasilla, eikä hiihtolenkkejä tarvinnut jättää väliin ainakaan ihosuojan takia. Luomumanteliöljy ravitsee kuivaa ihoa samalla, kun kehäkukkauute rauhoittaa. Ja vaikka babylinjan tuote onkin, niin toimii erinomaisesti myös aikuisille 🙂

LakritsiTaatelit! 

No nam! Lakritsin ystävänä en tietenkään voinut vastustaa toista herkkuani taatelia, jotka ovat kuorrutettu lakritsilla. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla pieneen herkutteluhetkeen. Hyvä combo on yhdistää lakutaatelit appelsiinin kanssa- todella raikas. Tämä on nimittäin testattu 🙂  Raakasuklaa tai saksanpähkinä taatelin sisään toimii varmasti myös… Nämä taatelit ostin läheisestä K-kaupasta ja lakritsin lisäksi vaihtoehtona oli muuten myös tummasuklaakuorrutus.

Heidi xoxo

Lue lisää

4 kommenttia

 • Tuulia / Wellberries
  26.1.2017 at 17:11

  Näin kans noita taateleita! Nam ❤

  • Heidi Tainio
   27.1.2017 at 09:06

   Tuulia, ne on ihan superhyviä <3 Jos siis tykkää lakritsista 🙂
   Toivottavasti nähdään pian <3

   Heidi

 • Suvi - Kotonainen
  26.1.2017 at 23:24

  Tuota voidetta pitääkin ehdottomasti kokeilla! Kasvojeni iho on jo nyt paikoittain todella kuiva, vaikkei ole ollut edes kunnon pakkasia. Kiitos vinkistä 🙂

  • Heidi Tainio
   27.1.2017 at 09:10

   Moikka Suvi,
   Suosittelen ehdottomasti ulkoiluun! Mulla myös pintakuiva iho heti, kun ilmat kylmenevät, vaikkei nyt tosiaan edes niin kylmä ole. Täällä meren äärellä tuuli on kuitenkin aika raaka ihollekin.
   Voidetta käytän siis ulkoilun yhteydessä, muuten perusrasvojani.
   Mukavaa perjantaita ja viikonloppua <3

   Terkuin Heidi

LEAVE A COMMENT

About me


Olen Heidi, 37-vuotias personal trainer ja hyvinvointivalmentaja, kahden teini-ikäisen lapsen äiti.

Kirjoitan ilon ja positiivisuuden kautta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista- ennen kaikkea liikunnasta, motivaatiosta ja terveellisestä ravinnosta, mutta myös kauneudesta, matkustamisesta sekä kaikesta, mikä tuottaa iloa!

Ota yhteyttä [email protected]
Instagram @heidionthego

www.fitandfeelgood.com

Instagram @heidionthego

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

Arkisto