SNACK ON THE GO


 

Tuorepuuro- kätevä ateria myös on the go silloin, kun treenitapaamiset venyvät reilusti lounasajan yli. Yritän pitää kiinni tasaisista ruokailuväleistä, sillä olen huomannut, että iltaisin nälkä on loputon, tai mieli tekee makeaa, jos ruokailuvälit päivällä ovat venyneet liian pitkiksi. Työn touhussa nälkää ei aina huomaa, mutta jossain vaiheessa liian vähäinen energiansaanti kostautuu- siksi mukana kuljetan aina varuksi ainakin hedelmiä, pähkinöitä ja raakapatukoita.

Tuorepuuro toimii ruokaisampana välipalana, joka antaa energiaa, muttei kuitenkaan paina vatsassa, vaikka heti perään olisikin jo uusi ohjaus. Vatsa täynnä ei ole mukava ohjata ja näyttää treenattaville liikkeitä, vaikka muuten en sen kummempaa tekisikään. Säännöllinen rytmi ja pienet ateriat pitävät energiatasot tasaisena ja aineenvaihdunnankin käynnissä.

Myös työssäni olen huomannut, että moni tuskailee, mitä syödä työpaikkalounaan jälkeen välipalaksi ennen treeniä. Lounas, kun syödään usein jo sen verran aikaisessa vaiheessa, että pelkkä hedelmä ei riitä. Tuorepuuro on siis kätevä välipala myös ennen treeniä. Muutamassa minuutissa lasipurkkiin, tai muuhun säilytysrasiaan tehty tuorepuuro, kulkee kätevästi mukana myös työpaikalle. Lasipurkkiin on näppärä sekoittaa kaurahiutaleiden lisäksi esimerkiksi pähkinöitä, marjoja tai mitä ikinä kaapista löytyykin. Kypsä banaani on erinomainen makeuttaja. Säilytys kylmässä!

Vinkki: Jos et ole aamuisin heti herättyäsi nälkäinen, ota tuorepuuro työpaikalle mukaan ja syö se aamupalaksi ”kunnolla” herättyäsi.

Tuorepuuro On the Go

* 1dl kaurahiutaleita * 1rkl chian siemeniä * 1 rkl saksanpähkinöitä * 1 rkl mulperimarjoja *1/3 muussattua banaania * 2dl mantelimaitoa + päälle marjoja, pähkinöitä ja/tai siemeniä

Sekoita kaikki ainekset (lisukkeita lukuunottamatta) keskenään lasipurkkiin tai vastaavaan säilytysrasiaan. Anna tekeytyä vähintään muutaman tunnin ajan, mieluiten yö yli. Tarjoile esimerkiksi marjojen kanssa <3

 

Heidi xoxo

Lue lisää

2 kommenttia

 • Ingrid
  16.3.2017 at 08:47

  Kiitti! Tämä lähti nyt pre-lounaaksi ennen lounastreeniä 🙂

  • Heidi Tainio
   16.3.2017 at 10:01

   Moikka Ingrid,
   Hei mahtavaa! Toivottavasti maistuu 🙂
   Aurinkoista päivää!
   Terkuin Heidi

LEAVE A COMMENT

About me


Olen Heidi, 37-vuotias personal trainer ja hyvinvointivalmentaja, kahden teini-ikäisen lapsen äiti.

Kirjoitan ilon ja positiivisuuden kautta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista- ennen kaikkea liikunnasta, motivaatiosta ja terveellisestä ravinnosta, mutta myös kauneudesta, matkustamisesta sekä kaikesta, mikä tuottaa iloa!

Ota yhteyttä [email protected]
Instagram @heidionthego

www.fitandfeelgood.com

Instagram @heidionthego

Tekipäs päivän pitkis hyvää- aurinko ja kaikki. Vaihteeksi asvaltilla. Oliko sulla lenkkipäivä? ☀️🏃🏻‍♀️ .

Blogiin kirjoitin vinkeistä, joilla juoksun aloittelijakin pääsee hyvin alkuun (toki vinkit sopivat kaikille!) Aurinkoa tulevaan viikkoon ☀️☀️ .

#runnergirl #runhappy #runningmotivation #runitfast #runnerscommunity #runnersworld #runnermom #sundayrunday #activelifestyle #juoksu #trails #runnersofinstagram #streetrunners #urbanexplorer #runrunrun #runners #womensrunningcommunity
But first, coffee ☕️💭☀️ #sundayvibes #lazysunday #homesweethome
Sun & Run- my two favorites ☀️🏃🏻‍♀️ .

#runnergirl #trails #trailrunning #trailrunner #polkujuoksu #runitfast #sunrise_and_sunsets #naturelove #outdoors #runhappy #runningmotivation 📷 @endorphinist
Well hello April 🤍 #snowday
This view.... makes you forget the world around you and realize that everything is temporary ✨ .

#april #thisisfinland #sunrise_sunsets_aroundworld #nature_brilliance #naturelove #runnergirl #trails #trailrunning #forestvibes #polkujuoksu #adventurer
Let’s play Uno! Super effective body weight HIIT workout 🔥 .

Uuno, peli jonka aivan varmasti kaikki tietävät! Tässä hieman hikisempi versio, joka sopii niin yksin pelattavaksi kuin koko perheelle. 🃏 Liikkeet voi soveltaa pelaajien kuntotason ja iän mukaan ja peliä voi pelata niin omassa pihassa, urheilukentällä kuin vaikka metsässä! Juuri nyt suosi omaa pihaa, vältä ruuhkaisia kenttiä. Korttien värien mukaan 🟡 Kyykky
🔴 Punnerrus 🟢 Vuorikiipeilijä 🔵 Burpee .

1️⃣ Laita korttipakka keskelle pihaa ja aseta neljä treenipistettä kortin värien mukaan sopivan juoksumatkan päähän (keltainen piste= kyykky jne). Kortin väri siis kertoo mitä liikettä milläkin pisteellä tehdään ja numero toistojen määrän. Erikoiskortti on aina 10 toistoa paitsi +4 on 10 toistoa jokaista liikettä 🎥 Videoilla kaksi vaihtoehtoa jokaiselle liikkeelle- helpompi ensin ja sitten haastavampi. Viimeisessä videossa pelin kulku nopeutettuna. ▶️ Päätä kuinka kauan haluat pelata- esim 5, 10 tai 12 minuuttia. Laita kello/ajastin päälle ja pelaa! Nosta kasasta päällimmäinen kortti, juokse oikealle pisteelle ja tee kortin osoittama toistomäärä. Juokse takaisin korttipakalle ja jatka kunnes aika on täynnä. Voittaja on kerännyt eniten toistoja 💪🏼 🆒 Tarkemmat pelisäännöt ja liikeohjeet löydät blogista- linkki biossa. .

Mites on pelataanko Unoa? 😁 Tai nappaa liikkeet talteen ja tee tutusti ▶️ työosuus 30/45 sec, palautus 15 sec liikkeiden välissä. 2-3 kierrosta TAI tabatana 20 sec/liike, 10sec palautus -> jatka 4 min ajan! 🔥 .

#heidionthegoworkout #trainingmotivation #workoutvideo #kotitreeni #homeworkout #fitspiration #bodyweighttraining #hiitworkout #tabata #runnergirl #runningmom #strengthtraining
✨ Even shadows need light to exist ✨ .

Päivä käyntiin appelsiini/porkkana/ inkiväärimehulla 🥕🍊☀️
Huomaatko muuten, mikä valoilmiö muodostuu varjolasiin? ✨ .

#shadows #orangejuice #quoteoftheday #artoftheday #goodmorning #loveiseverywhere #bethelight #juicing #healthiswealth #foodpassion #reflections
A little walk or run before workday is always a good idea ☀️ .

VINKKI joka toimii 👉 Nyt kun etätöiden takia työmatkaliikunta on jäänyt nollaan, suosittelen ennen työpäivää tekemään pienen happihyppelyn! Nimittäin jo se, että vaihtaa yöpaidan trikoisiin, kiertää korttelin ympäri ja hengittelee raitista ulkoilmaa antaa energiaa ja ryhtiä uuteen päivään ☀️ .

Juokse tai kävele, oman fiiliksen mukaan. Pääasia, että se toimii just sulle 💗 Olisi muuten kiva kuulla, miten sinä rytmität arkipäiviä ja oletko löytänyt uusia toimivia tapoja esim arkiliikuntaan? .

#runnergirl #sunrise_and_sunsets #runhappy #morningrun #aamulenkki #newhabits #healthiswealth #runningmotivation #runner #runforlife #runnerscommunity
Instagram
Instagram

Arkisto