SUKLAA-VADELMA CHIAVANUKAS


Suklaa & Vadelma <3

 

Ennen reissuun lähtöä tein jääkaapin tyhjennystä; kasviksista, vesimelonin palasta, lopuista fetasta ja edellisenä iltana paistetusta kanasta tein ruokaisan salaatin. Pöydälle jääneestä banaanista taas pyöräytin suklaisen-vadelma chiavanukkaan. Vanukkaasta tulikin niin hyvä, että se ansaitsi päästä jakoon <3

 

SUKLAA-VADELMA CHIAVANUKAS

kahdelle. gluteeniton.

*1 Iso Banaani *kourallinen Vadelmia *reilu rkl Raakakaakaojauhetta *reilu rkl Foodinin vaniljan makuista Heraa *1 tlk (2dl) Kookosmaitoa  * + 3 rkl Chian siemeniä

Blendaa kaikki ainekset, paitsi chian siemenet, blenderissä. Lopuksi lisää chia ja pyöräytä nopeasti niin, että siemenet sekoittuvat joukkoon. Siirrä vanukas, joko säilytysrasiaan tai suoraan tarjoiluastiaan. Anna tekeytyä vähintään 30min. Tarjoile vadelmien ja raakasuklaarouheen kanssa. P.S. Maidottoman vanukkaasta saat korvaamalla heran esimerkiksi riisiproteiinilla. Silloin tosin lisäisin joukkoon muutaman taatelin makeutukseksi.

 

Heidi xoxo

Lue lisää

LEAVE A COMMENT

About me


Olen Heidi, 37-vuotias personal trainer ja hyvinvointivalmentaja, kahden teini-ikäisen lapsen äiti.

Kirjoitan ilon ja positiivisuuden kautta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista- ennen kaikkea liikunnasta, motivaatiosta ja terveellisestä ravinnosta, mutta myös kauneudesta, matkustamisesta sekä kaikesta, mikä tuottaa iloa!

Ota yhteyttä [email protected]
Instagram @heidionthego

www.fitandfeelgood.com

Instagram @heidionthego

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

Arkisto