LOMAN TARKOITUS? (+ARVONTA)


 

 

 

Kesäkuun loppu, ja moni on aloittanut jo kesäloman. Sen myötä omakin kalenteri on ottanut hieman pehmeämpää laskua kohti heinäkuuta, omaa kesälomaani. Aion lomailla koko heinäkuun ja vielä elokuun ensimmäisetkin päivät. Osa lomasta vietetään reissun päällä, mutta liiallisia suunnitelmia en lomalle ole halunnut asettaa, fiiliksellä mennään. Hyvää vastapainoa aikataulutetulle arjelle.

 

Touko-kesäkuun vaihteessa saimme pojankin Lontoosta kotiin <3 Vuosi on lopulta mennyt todella nopeasti, mutta voi sitä onnenriemua, mikä pojan kasvoilta paistoi loman koitettua- varmasti myös äidin. Yhteensä viisi viikkoa enemmän ja vähemmän lomailua. Kuulumisten vaihdon yhteydessä kävimme läpi myös kesälomalle annettua ohjelmaa. Hieman jopa kauhistellen katsoin tarkoin jokaiselle lomaviikolle suunniteltua omaa viikko-ohjelmaa, ja jopa lomalle asetettuja tavoitteita. Eikö lomalla nyt voisi hieman relata ja unohtaa ainakin tavoitteet?

 

Tarkemmin ohjelmaa lueskellessa, sain kuitenkin kiinni ajatuksesta, mitä sillä haettiin. Lomalla, ilman sitovia aikatauluja, kuten opiskeluja, ohjattuja treenejä ja pelejä, jää aikaa enemmän levolle, palautumiselle, kavereiden treffaamiselle, mutta myös omatoimisille treeneille. Aikaa kaikelle sille, mitä ei niin siinä arjen keskellä ehdi tai edes jaksa tehdä. Loman ensisijainen tarkoitus on siis palautua, ladata akkuja, päästää irti arjesta ja aikatauluista. PALAUTUA, niin, että lomalta arkeen palatessa on ennemminkin energiaa täynnä kuin, että tarvitsisi uutta lomaa lomalta. Kaikista rutiineista ei kannatakaan luopua, muuten lomalta paluu voi tuntua todella vaikealta.

 

Lomalla kannattaa suorittamisen sijaan keskittyä palautumiseen. Yksi kaipaa toimetonta lepoa, toinen aktiiviteettejä- tarkoitus molemmille kuitenkin sama. Palautuminen.

 

Viiden viikon loma olikin fiksusti jaettu eri teemoilla. Ensimmäiset viikot lepoa ja omatoimisia aktiviteetteja, fiiliksellä. Suositeltiin testaamaan vaikkapa jotain uutta lajia ja pelailla pihapelejä kavereiden kanssa. Pikku hiljaa loman edetessä palataan rutiineihin, niin, että loman jälkeen ollaan valmiita aloittamaan taas kova työ. Loppuloman lisääntyneestä treenimäärästä huolimatta, jää päivään edelleen vielä vaikka kuinka paljon aikaa tehdä kaikkea muutakin. Ja toisaalta, jos on tottunut liikkumaan paljon muutenkin, kaipaa liikettä lomallakin. Silloinhan sitä juuri on aikaa! Jos ei lomalla, niin koska sitten?

 

 

Keltaiset palkit kertovat palautumisesta- mukavasti kertyy niitäkin päivään. Musiikin kuuntelu, jooga, meditointi ja jopa autolla ajaminen!

Nämä lisäravinteet ovat päivittäisessä käytössäni- Magnesium, Ashwagandha Plus ja Vitamin B6

 

LEPO JA AKKUJEN LATAUSTA

 

Viime kesänä huomasin, että parasta akkujen latausta ja lepoa oli olla suunnittelematta liikaa ohjelmaa. Ensimmäiset 18 päivää vietimme tyttären ja kummitytön kanssa Espanjassa. Maisemanvaihdos heti loman alkuun auttoi laskeutumaan lomamoodiin nopeammin. Arkirutiineista ja työkuvioista irti päästäminen oli helppoa. Ensimmäisen viikon luin vain kirjoja aurinkotuolissa, joogasin ja juoksin/kävelin rannalla, kuuntelin musiikkia, nukuin pitkiä yöunia, söin ihania tuoreita ruokia. Iltaisin pelasimme korttia ja juttelimme tyttöjen juttuja.

 

Toisella viikolla sama meno jatkui, mutta huomasin kaipaavani hieman lisää aktiviteettejä, kuten omia treenejä. Iltaisin kävimme ulkona syömässä. Kolmannella viikolla, kotiin palatessa, energiaa oli niin etten meinannut paikoillani pysyä. Purin energiaa juoksemalla. Tuntui ihanalta, kun päivässä ei ollut työn tuomaa kuormitusta ja sain keskittyä vain itseeni. Samalla uusia ideoita alkoi nousemaan kuin tyhjästä. Lähes 5 viikon loman jälkeen oikein odotin töihin pääsyä. Loma oli siis tehnyt tehtävänsä. Ja huomaamatta olin toiminut juuri niin kuin pojan ohjelmassakin suositeltiin- lepoa, akkujen latausta ja itselle mieluisia juttuja.

 

Tutkimusten mukaan ensimmäiset 8 lomapäivää menee kuormituksen purkamiseen. Siksi suositeltavaa olisi lomailla kerralla vähintään 2-3 viikkoa.

 

Lomalla moni haluaa ottaa löysin rantein- unirytmit muuttuvat, liikunta saattaa vähentyä ja ruokavaliokin olla vähän niin sun näin. Hyvä tietenkin ottaa hieman löysemmin, mutta lomallakin voi tehdä parempia valintoja, vaikka ottaisikin löysemmin rantein. Lue edellinen postausAivan kaikkia rutiineja ei siis lomallakaan kannata heittää romukoppaan. Riittävä uni, monipuolinen ruokavalio ja tasaiset ateriavälit sekä liikunta auttavat todistetustikin palautumaan. Palautumista tukemaan ovat käytössäni myös lisäravinteet; Wild Nutritionin magnesium, ashwagandha plus ja B6 vitamiini, olin sitten töissä tai lomalla. Tämän combon otan iltaisin juuri ennen nukkumaanmenoa.

 

Lisäravinteet- tarvitaanko niitä? 

 

Magnesium.

Asiantuntijoiden mukaan jopa 75 % länsimaalaisista ihmisistä saa liian vähän magnesiumia, joka on elimistössämme yli 300 entsyymireaktioon osallistuva mineraali. Magnesiumilla on keskeinen rooli muun muassa energia-aineenvaihdunnassa, luuston ja hampaiden rakennusaineena, lihasten ja verisuonten toimintakyvyn ylläpitäjänä sekä kuukautiskipujen, lihaskramppien ja suonenvetojen ennaltaehkäisijänä. Lisäksi elimistö käyttää magnesiumia stressihormoni kortisolin poistamiseen. Liian vähäinen magnesiumin saanti voi siis heikentää kortisolin poistumista kehosta. Koska magnesiumin on niin monessa mukana, voi sen puutekin aiheuttaa monia terveydellisiä ongelmia.

 

Ashwagandha Plus. 

Ashwagandha on yksi ayurvedan arvostetuimmista hermostoa ja immuunijärjestelmää tukevista rohdoskasveista, jonka vaikutuksen voisi kiteyttää sisäistä rauhaa ja elinvoimaa edistävänä. Siksi se sopiikin erinomaisesti moderniin, usein haastavaan ja vaativaan elämäntyyliin, jossa kiire ja väsymys ovat osana arkea. Yksi ashwagandhan erikoisuus onkin sen tasapainoittava ominaisuus, eli kyky vaikuttaa yhtä aikaa sekä rauhoittavasti, että virkistävästi.

 

B6 Vitamiini.

Käytännössä B6-vitamini on yhteisnimitys kolmelle elimistössä samanlaisesti vaikuttavalle yhdisteelle, jotka ovat pyridoksiini, pyridoksaali ja pyridoksamiini. B6-vitamiinin tarvetta lisäävät esimerkiksi stressi, kova fyysisen rasitus, runsas alkoholin käyttö, tupakointi ja runsaasti proteiinia sisältävä ruokavalio. Näissä kaikissa tapauksissa B6-vitamiinia tulisi saada normaalia enemmän joko ruokavaliosta tai ravintolisistä. Lisäksi tiettyjen lääkkeiden käyttö kasvattaa B6-vitamiinin tarvetta. Näitä ovat esimerkiksi estrogeenivalmisteet ja penisiliini.

 

 

 

LIIKUNTA

 

Jos lomalla ei ole aikaa liikkua, niin koska sitten? Vie treenit ulos, testaa jotain alla olevista kotitreeneistä. Testaa uutta lajia. Ota lomalla liikunta osaksi päivääsi, jolloin se on helpompaa säilyttää matkassa mukana arjenkin koittaessa.

 

Joogaa ja venyttele aamulla heti herätessä, tai illalla ennen  nukkumaanmenoa- vaikka edes viisi minuuttia. Loman aikana tästäkin voi tulla uusi tapa, jota haluat jatkaa loman jälkeenkin. Aloittaminen on aina se haastavin juttu, mutta vauhtiin päästyä ei hyväksi havaituista asioista halua päästää enää irti. Lopultahan kaikki on kiinni vain tottumuksista. Olisiko tämän loman tavoitteesi luoda uusia terveellisiä rutiineja? Sellaisia, jotka eivät jää vain lomalle, vaan seuraavat mukana myös arkeen palattua.

 

2 x 12 min Kotitreeni

Pikatreenejä– kahvakuula, TRX- ja core

Yhdistetty TRX- ja Kahvakuulatreeni

Keskiviikon 10min Core-treeni

Juoksua ja kotikuntopiiri

 

UUSIA TAPOJA JA TEORIASTA KÄYTÄNTÖÖN

 

Lisää ruokavalioon jotain energisoivaa ja terveellistä. Grilliruokaa syytetään usein kesäkilojen kertymisestä, mutta todellisuudessa kilojen kertymisen syynä ovat  useimmiten isommat annoskoot ja alkoholi. Grilliin voi makkaroiden sijaan laittaa kalaa tai marinoimatonta lihaa. Lisukkeeksi raikkaita salaatteja, uusia perunoita ja kasvisnyyttejä.

 

Ilman arjen kiireitä on lomalla aikaa testata uusia reseptejä. Muutaman tekokerran jälkeen niiden valmistukseen menee enää vain puolet ajasta. Jos koet esimerkiksi työeväiden tekemisen työlääksi, aloita harjoittelu ja testaaminen lomalla. Töihin palatessa ne valmistuvat kuin käden käänteessä.

 

 

Tässä vielä linkki viime kesäiseen postaukseeni ”Lomalla on aikaa”. Sama toimii tänäkin vuonna.

 

 

ARVONTA 

1 x Wild Nutrition Magnesium, Ashwagandha Plus & Vitamin B6

Osallistu kommentoimalla tätä postausta; ”Mitä lomaltani haluan?”, 24.6 kello 21.00 mennessä.

 

 

Postaus tehty yhteistyössä Circlum Farmasian kanssa

Kuvat minä ja Elina Hovinen

 

Heidi xoxo

Lue lisää

FORMENTERA

KULISSEISSA

31 kommenttia

 • Heiluva Setä
  20.6.2018 at 07:18

  Odotan elämyksiä, liikuntaa ja palautumista. Sekä aikaa rakkaiden kanssa.

  Lomani tulee olemaan kahtiajakoinen. Ensimmäisellä lomaviikolla pyöräilen Team Rynkeby – God Morgon Espoo tiimin kanssa Pariisiin 1200 km. Se on melkoinen urheilusuoritus, jota varten olen treenannut koko kevään. Silloin aivot varmasti päästävät jo irti kaikesta, mutta kroppa on kovilla. Seuraavat 10 päivää on pyhitetty parisuhteelle ja rentoutumiselle Ranskan rannikolla ilman aikatauluja tai suunnitelmia. Ja loppuun jää kaksi viikkoa Suomessa kaupungissa ja mökillä taas ilman etukäteissuunnittelua.

 • Fillarantti Punkari
  20.6.2018 at 07:43

  Loma kuuluu edelliseen elämääni, koska olen viidettä vuotta eläkkeellä. Sinällään allekirjoitan nuo ohjeesi ja teesisi. Lepo, uudet virikkeet ja palautuminen ovat avainsanoja elämässä. Oma ”lomaohjelmani” noudattelee samoja suuntaviivoja kuin tähänkin asti. Liikuntaa ja kesästä nauttimista. Fillari on ykkönen ja golf täydentää sitä sopivana sosiaalisena seurusteluympäristönä.

 • Janna
  20.6.2018 at 08:11

  Perheen yhteistä aikaa kiireettä, liikuntaa, huvittelua, ystävien kanssa mökkeilyä tai kotona grillailua ja illanviettoa. Toivottavasti myös aurinkoa, lämpöä ja päivätorkkuja ulkoterassilla verkkokeinussa. Ihanaa kesää toivotellen. -Janna

 • -Sanna
  20.6.2018 at 08:17

  Kiireisen kevään jälkeen kaipaan eniten sitä, että ei olisi kiire mihinkään ja saisi aamuisin nukkua niin kauan kun unta riittää. Aamukahvit auringossa kaikessa rauhassa, ihan parasta. Aion ottaa loman alun rennosti ja sen jälkeen pistän vauhtiin rippijuhlien järjestelyt 🙂

  Sain myös vihdoin ja viimein tilattua TRX-narut, joten aion treenata niillä säännöllisesti nyt kun jumpatkin ovat enemmän ja vähemmän kesätauolla. Viritän narut pihalle, mikäs sen mukavampaa kun treenata ulkona.

  Hyvää juhannusta, toivottavasti saadaan edes välillä aurinkoa näkyviin!

 • Inka
  20.6.2018 at 09:24

  Odotan lomalta rauhallisia päiviä, jolloin ehtii rentoutua ja nauttia vain kesästä. Ihaan olisi myös herätä ilman herätyskelloa ja viettää hitaita aamuja. Ystävien kanssa oleskelu ja luonnosta nauttiminen tuovat myös piristystä lomaan :)!

 • Johanna
  20.6.2018 at 09:29

  Raskaan kevään jälkeen kaipaan vai lepoa – kiva lukea että sekin on ’sallittua’ kun miehellä taas jo pitkä todo-lista. Loma menee pääasialisesti mökkeilessä, ajattelin saada viihdoinkin nukkumarutiinit uuteen uskoon ja lisätä liikuntaa jälleen arkeen kun se kevään aikana jäi – joogaa, kävelyä ja toivottavasti lihaskuntotreenia ja vähän juoksuakin loppupuolella 🙂

 • Pauliina.K
  20.6.2018 at 09:43

  Rentoa oleilua, matkustelua ja yleistä nauttimista lomasta ja toivottavasti hyvästä säästä 🙂

 • Laura K.
  20.6.2018 at 10:42

  Odotan sitä, että on energiaa ja aikaa tehdä just niitä juttuja joita haluaa :). Liikkua, nukkua pitkästi ja tehdä rauhassa kaikkea kivaa! Ystäviäkin olisi ajan kanssa ihana tavata :).

 • Sara G
  20.6.2018 at 14:55

  Hitaita aamuja, hetkessä nauttimista, ystäviä, yhteisiä aterioita puutarhassa, Suomi-matkailua luontokohteissa, veden liplatusta ja rentoa kesäfiilistä -näistä on rentouttava kesäloma tehty :).

 • Sallamari
  20.6.2018 at 15:04

  Rentoutumista, liikuntaa ja ystävien seuraa!<3

 • Claudia
  20.6.2018 at 15:56

  Odotan kiireettömiä aamuja, yhteisiä hetkiä perheen kanssa, aurinkoa ja hiekkarantaa.

 • Ingrid
  20.6.2018 at 18:21

  Ihana postaus ja hauskoja vastauksia täällä 🙂 Odotan lasten kanssa yhteistä aikaa, nukkumista, öisiä telkkarisessioita (en arkena ehdi koskaan katsoa telkkua), hyvää ruokaa ja ystävien tapaamista. Ja liikuntaa joka päivä – rennosti!

 • Annemari
  20.6.2018 at 23:32

  Odotan kiireettömiä rentoja aamuja, aamukävelyjä rannassa, mökkeilyä. Odotan ystävien tapaamista rauhassa ja ihania kesäherkkuja myös! 🙂

 • Anneli Kaikkonen
  21.6.2018 at 00:35

  Todella kiva postaus sinulla. Itse kaipaan lomalla juuri sitä arjesta irtautumista kokonaan. Tykkään lukea paljon, meditoida sekä liikkua luonnossa. Ne kaikki rauhoittavat minua ja antavat voimaa jaksamiseen. Tykkään myös olla tyttäreni kanssa lomalla sekä antaa enemmän aikaa pienelle koiralleni. Kotoa pois lähteminen onkin mulle tehokkain keino irroittautua parhaiten ja nopeimmiten arjesta. Vaikka vaan menee sukulaisiin kyläilemään. Kaksi viimeistä vuotta ovatkin olleet terveyden kannalta todella raskaita.

 • anna s.
  21.6.2018 at 12:36

  Perheen kanssa yhdessäoloa ja myös omaa aikaa 🙂

 • Maarit
  21.6.2018 at 18:05

  Liikkua luonnossa, syödä rauhassa hyvää ruokaa, nukkua, viettää aikaa perheen kanssa ja tehdä asioita hetken mielijohteesta ilman aikatauluja.

 • Taija
  21.6.2018 at 19:25

  Sopivassa suhteessa lepoa ja liikuntaa. Toiveissa tietenkin myös aurinkoa ja lämpöä.

 • Jane
  22.6.2018 at 15:12

  Kiireettömiä aamuja, hyvin nukuttuja öitä.

 • Annukka
  22.6.2018 at 20:25

  Aikaa tehdä niitä asioita, jotka tuntuvat hyvältä.

 • Sirpa
  23.6.2018 at 08:09

  Ennen lomaa vielä töitä viisi viikkoa. Neljän viikon lomalla annan aikaa itselleni, liikun ja marjastan, olen vaan ilman aikatauluja ja rentoudun.

 • Sara
  23.6.2018 at 15:46

  Arjen aikataulujen puuttumista, aurinkoa, perheen kanssa vietettyä aikaa ja tietty aikaa urheilla.

 • JennaO
  23.6.2018 at 16:49

  Haluan vain rentoutumista! Olen käynyt läpi burnoutin viime vuonna ja aika nopeasti palasin töihin. Se hieman kaduttaa. lomalla aion vain ladata akkuja, lukea kirjoja, tehdä käsitöitä ja ihan vaan olla!

 • Sannamarianna
  23.6.2018 at 23:06

  Itselleni tärkeintä on rentoutuminen. Odotan, että pääsen lukemaan kirjoja ja unohtamaan arjen velvollisuudet aikatauluineen.

 • Kipa
  24.6.2018 at 09:28

  Olen keväällä aloittanut mindfullness-harjoitukset, ja vakaa aikomus on jatkaa myös lomalla. Odotan rauhallisia aamuja, jolloin voin heräillä rauhassa ja kerätä ajatuksia ennen aamupalaa. Se on tosi, että harjoitukset jäätä tekemättä, jos en aloita lomapäivästä nro 1!

 • Susanna_
  24.6.2018 at 09:39

  Aurinkoa ja aikatauluttomuutta?

 • Päivi
  24.6.2018 at 11:17

  Loma merkitsee mulle irtautumista arjen kiireistä ja arkea määrittävistä aikatauluista. Ihan parasta ovat hitaat aamut, aamiaiset terassilla,josta aukeaa metsä ja kuuluu linnunlaulu. Lenkkejä metsässä ja meren rannoilla, joogaa ja venyttelyitä samaisella terassilla. Aikaa itselle, perheelle, ystäville. Uimista, saariretkiä, elokuvia, jalkapalloa kentän laidalla ja telkkarista. Hyvää ja terveellistä ruokaa, mansikoita, kesän herkkuja. Luovuutta kokeilla uusia juttuja,koska aikaa. Saunomista,mökkeilyä ja kaupunkilomailua. Itsestä huolehtimista, musiikista ja hiljaisuudesta nauttimista – ja Suomen ihanasta suvesta!

 • Hissu
  24.6.2018 at 13:41

  Aurinkoisia säitä,pieniä ja vähän pitempiäkin lomareissuja.-ja hyvää marjasatoa.

 • Joanna
  24.6.2018 at 15:57

  Odotan kiireetöntä aikaa läheisten kanssa. Aurinkoa ja ulkoilua.

 • saysann
  24.6.2018 at 18:05

  Odotan perheen yhteistä aikaa, pientä tekemistä ilman aikatauluja, liikkumista ja lepoa.

 • Pirjo
  24.6.2018 at 19:59

  Haluan lomaltani vastapainoa arjelle, mutta kuitenkin tosi arkisia asioita:) Reissaan työssäni koko ajan, joten kaipaan kotiaamuja, kukkapenkin rapsutusta, lenkkeilyä silloin kun se tuntuu kivalle (ei sitä että milloin sen saa kalenteriin laitettua, miksei nyt aamuisinkin??) ja paljon luonnossa oloa! Rakastamme veneilyä, joten saaret ja nokipannukahvit, täältä tullaan!

 • Salli
  5.7.2018 at 18:07

  Odotan lomamatkaa pienen lapsenlapsen kanssa innolla.

LEAVE A COMMENT

About me


Olen Heidi, 37-vuotias personal trainer ja hyvinvointivalmentaja, kahden teini-ikäisen lapsen äiti.

Kirjoitan ilon ja positiivisuuden kautta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista- ennen kaikkea liikunnasta, motivaatiosta ja terveellisestä ravinnosta, mutta myös kauneudesta, matkustamisesta sekä kaikesta, mikä tuottaa iloa!

Ota yhteyttä [email protected]
Instagram @heidionthego

www.fitandfeelgood.com

Luetuimmat

FORMENTERA

20.9.2018

KULISSEISSA

17.9.2018

Kisahallilla!

21.1.2013

Instagram @heidionthego

Formentera 💙 .
.
Sanattomaksi vetää- on tämä niin uskomattoman kaunis saari, vain parinkymmenen minuutin lauttamatkan päässä Ibizalta. Meri, aurinko ja jotenkin maagiset energiat ja vibat 💙
Eilen lähdin heti hotellille saavuttua rantaan kävelylle. Kolme tuntia vaan kävelin, hengitin raitista meri-ilmaa ja ihailin maisemia 🌊 Illan pimetessä sain laittaa reippaasti töppöstä toisen eteen, että ehdin ennen pimeää takaisin hotellille. Kuva napattu vain hetkeä ennen 🌘
.
.
Juuri nyt olen lähdössä aamulenkille ja venyttelemään rantaan. Iltapäivällä alkaa retriitti 🧘🏻‍♀️ Kiva päivä tulossa tänäänkin. Aurinkoa sinnekin 😘
.
.
#formentera #formenteralovers #worldtraveler #morningrun #beautifuldestinations #sunrise_and_sunsets #runnergirl #explorer
✨ Virallinen #venyttelyhaaste loppui tänään, mutta päivittäisiä venyttelyjä en todellakaan aio jättää tähän. Hyvä rytmi jäi päälle, venytellä voi missä vain (vaikka sängyssä!) ja edessä on vielä viikon #yogaretreat 🧘🏻‍♀️☀️ .
.
Mielelläni kuulisin myös teidän venyttelyhaaste- kuulumisia! Miten meni? Tuliko siitä kenties uusi rutiini? Mitä tuntemuksia on kehossa? Venyttelyvideota on ainakin tallennettu ennätysmäärä ja viestejä sain DM:kin kautta niin mukavasti, että videoita on tulossa varmasti vielä lisää. Teidän kommenttien ja vuorovaikutuksen ansiosta inspiroidun itsekin ja tiedän, mitä siellä ruudun toisella puolella kaivataan- iso kiitos siis teille ✨❤️
.
.
Blogissa juuri nyt fiiliksiä Oulun & Rovaniemen Kari Traa Urban Training- kiertueen ”Kulisseista”. Mitä kaikkea muuta siellä tapahtuikaan kuin itse treenit ✨ .
.
#yogaeverywhere #stretching #inbed #feelgood #heidionthego #blog #activeliving #inspiration #hotelroom 📷 @lauraenroth
This morning ❤️ Picnic breakfast with a view.
. .
Huh, että olikin hektinen päivä, tai oikeastaan jo pari viimeistä viikkoa. Meinasi jo illan kuulatunnilla mennä aivan sanat sekaisin 🙈🙊😅
.
Kivoja juttujahan tässä on meneillään montakin, mutta kyllä huominen vapaapäivä on jo oikeinkin tervetullut. Ja mikä parasta, suuntaan aamulla viikoksi Formenteralle ja Ibizalle aurinkoon ☀️🧘🏻‍♀️ Työmatka se on sekin, mutta niin odotettu- ihanaa! Yksi #dreamcometrue Nyt nukkumaan, aikainen herätys 😘
.
.
#breakfastgoals #spoton #picnic #officeview #retkipaikka #nature_perfection #oatmeal #beautifulview #seaview #luontokuva
Tuesday- and it means Nuuksio Day 🌲 It might not be as sunny as a month ago, but the beauty of the nature is always stunning. No matter which season it is 🍂🍄🍁⛄️🌱🌿🌸
.
.
Ihana päästä tänään metsään ja poluille. Ei omalle lenkille, mutta treenattavia juoksuttamaan ✨❤️ .
.
#nuuksio #nationalpark #amazing_shots #nature_lovers #thisisfinland #trailrunning #trail #runnergirl #timetoplay #zpcompression 📷 @endorphinist
Taisin tuoda Rovaniemeltä sateet mukana 🌧 Vettä tulee kuin asiaa. Onneksi on hyvät varusteet- sadetakki ja alla merinovillaa (kuvassa @karitraa merinopaidan hiha). Merinovilla pitää kehon lämpimänä kylmällä ilmalla ja lämpimällä taas sopivan viileänä ⭐️
.
.
Ei ole huono tämäkään aamupala. Tulin treenattavien välissä @greenhippocafe aamupalalle ja sadetta pitämään. Silloin, kun en ehdi töiden välissä kotiin syömään, otan joko eväät mukaan tai suosin Helsingin ihania kahviloita, joista saa terveellistä ja ravitsevaa syötävää 💚
.
.
Vaikka ilma onkin harmaa, pidetäänhän mieli iloisena ✨😘 Kivaa viikkoa just sulle! .
.
#breakfastgoals #newweek #positivevibes #merinowool #attitude #foodshare #healthyliving #eatwell #inspiration
Huh, rankka viikonloppu takana, mutta onpa vain huikea fiilis ✨ ISO kiitos Seinäjoki, Oulu & Rovaniemi #kturbantraining ✨⭐️😘 Vesisateesta huolimatta kaikki tsemppasivat NIIN hyvin! Asenne on just se, mikä ratkaisee 🤜⭐️🤛 #yourock Huikeita mimmejä ja mahtavaa naisenergiaa! .
.
Tämän vuoden @karitraa Urban Training- tapahtumat on nyt tältä osin taputeltu, me Lauran @lauraenroth ja koko Kari Traa crew:n kanssa kiitetään ja kumarretaan ❤️🙏🏼 On ollut kyllä niin hauska kiertue.
.
.
#fitspiration #trainingmotivation #trainingday #activeliving #strongertwogether #healthiswealth #fitandfun #inspiration 📷 @endorfiinikoukussa
Breakfast perfection @arctic_light_hotel ✨⭐️
.
.
Oi, että. Tämä on niin maailman paras hotelliaamiainen- enkä liioittele ollenkaan! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Kyllä jaksaa taas kohta vetää @karitraa #kturbantraining Rovaniemellä. Ei haittaa, vaikka sataa 🌧 #wearenotmadeofsugar .
.
#breakfastgoals #brunch #delicious #eatwell #foodshare #foodporn #favoritemealoftheday #healthylifestyle
Uusi ihana päivä- tänään Oulussa ja valmiina starttaamaan päivän KT Urban Training ✌️ Blogissa fiiliksiä Seinäjoelta- linkki biossa.
.
.
Käväisin pienellä aamukävelyllä ja hotellin salilla venyttelemässä ennen aamiaista. Mukava startti päivään 🤩 Tässä muuten istuskelen treenin viimeisellä pisteellä- tunnistatkos paikan? .
.
Taas on muuten tullut todistetuksi, kuinka lenkkeillen tutustuu uusiin paikkoihin niin paljon paremmin. Ja löytää sellaisiakin, minne ei välttämättä muuten tulisi mentyä. Paljon olen matkustellut, mutta kotimaanmatkailu on kyllä jäänyt vähälle. Ensimmäistä kertaa nimittäin Oulussa(kin). .
.
#goodmorning #expandyourplayground #kturbantraining #oulu #activeliving #fitspiration #heidionthego #blog #runnergirl @karitraa
All smiles- first run since beginning of August. And it didn’t even felt hard 😎🏃🏻‍♀️☀️
.
.
Ai, että kyllä hymyilyttää näin hyvän aamulenkin jälkeen. Yli kuukauden tauon jälkeen uskaltauduin eilen vihdoin kevyelle juoksulenkille. ”Pirunmoinen” lenkki, 6.66km 👹 Juoksu kulki kuin taukoa ei olisi koskaan ollutkaan! .
.
Tällä lenkillä testissä Gloryfyn Gi8 Panto Trettmann 😎 Toimii ✌️ Kiitos @bongecompany & @gloryfy .
.
#runnergirl #endorphins #runnersofinstagram #morningglory #runspo #fitspiration #runforfun #iloverunning