KT URBAN TRAINING SEINÄJOKI & HUIKEAT NAISENERGIAT


 

Syksyn Kari Traa Urban Training starttasi viime lauantaina Seinäjoelta. Kaupungista, jossa en ollut vielä koskaan aiemmin käynyt. Jo toinen tämän tourneen kaupungeista, missä en ole aiemmin käynyt kuin korkeintaan läpikulkumatkalla! On meidän Suomi vain kaunis maa. Paljon on upeita paikkoja koluttavana vielä täällä kotimaassakin.

 

Perjantai-iltana ajelimme Lauran kanssa työpäivän päätteeksi Seinäjoelle. Vielä iltamyöhällä kiertelimme jopoilla tsekkaamassa alustavasti suunnittelemaamme reittiä. Aivan täysin vieraseen paikkaan on hankala suunnitella etukäteen tarkkaa ohjelmaa, ja siksi kaikki on varmistettava vielä paikan päällä- jokaista suojatien ylitystä myöden. Hotellilta saatuun karttaan olimme merkinneet mahdolliset treenipisteet, jonka pohjalta tarkka reitti muodostui.

 

Kartan kanssa suunnistimme pisteeltä toiselle, välillä paikallisilta neuvoja kysellen. Itse treenikin muokkautui alkuperäisestä jonkin verran pisteiden ja maaston mukaan. Kyllä ympäristöllä on vain inspiroiva vaikutus, ja olimmekin todella tyytyväisiä niin reittiin kuin itse treeniin tehtyihin muutoksiin. Dinnerillä kippistelimme synttärikuohuvat ohjelman yksityiskohtia viimeistellen. Puolen yön maissa kaikki oli valmista ja pääsimme vihdoin nukkumaan.

 

Lauantai aamuna heräsin tuttuun aikaan, vain vähän kuuden jälkeen. Olisin saanut nukkua ainakin pari tuntia pidempään, mutta minkäs teet, kun sisäinen kello herättää totuttuun aikaan. Aamuvenyttelyt ja ihana hotellin aamiainen. Tykkään kyllä, kun saan rauhassa hääräillä, ilman kiireen tunnetta minnekään.

 

Oletko muuten  muistanut päivittäiset venyttelyt? Edes sen 5 minuuttia? Nappaa Instagramistani @heidionthego venyttelyvinkit talteen. Sieltä löytyy videolla ensimmäisen viikon liikkeet. 

 

 

Naisenergiat Seinäjoella olivat jotenkin käsin kosketeltavat. Treenin jälkeen oli itselläkin niin mielettömät energiat ja endorfiinit, että tuntui kuin olisin voinut päälle heittää vielä vaikka maratonin. Paluumatka kotiinkin meni niin nopeasti päivän tapahtumia fiilistellen.

 

Tapahtumassa kaikki treenasivat oman kunnon mukaan, mutta huomasin, kuinka moni uskalsi kuitenkin hieman testata rajojaan ja tulla ulos mukavuusalueelta. Vaikka alussa olisikin jännittänyt ja miettinyt ”jaksanko varmasti”. Ja kaikki jaksoivat! Haluankin vielä painottaa, että näiden tapahtumien ensisijainen tarkoitus on nauttia ulkoilmasta, liikunnasta ja sen tuomasta hyvästä olosta. Löytää mahdollisesti uusi kipinä liikuntaan ja huomata, kuinka omaa kotikaupunkia ja sen ympäristöä voi hyödyntää omissa treeneissä.

 

Seinäjoella muuten tapasin vihdoin livenä myös yhden ensimmäisistä Skype asiakkaistani. Olipa vain mukava treffata ja jutella oikein kasvotusten <3 

 

 

On the go, kassit on taas jo pakattu ja iltapäivällä suuntaamme Ouluun ja sieltä lauantaina Rovaniemelle. Tapahtumat alkavat olemaan loppuunmyytyjä. Jos haluat vielä mukaan, toimi nopeasti. Ilmoittautumaan pääset tästä. Mukavaa ja reipasta viikonloppua!

 

Heidi xoxo

Lue lisää

4 kommenttia

 • -Sanna
  13.9.2018 at 10:27

  Lisää vain tällaisia niin täältä tulee autolastillinen reippaita naisia! 😀

  • Heidi Tainio
   14.9.2018 at 07:47

   Moikka Sanna,
   Lisää varmasti tulossa! Ja hei kiitos vielä, että olitte mukana 🙂
   Terkuin Heidi

 • Hanne
  15.9.2018 at 14:05

  Suuri kiitos Seinäjoen treenistä! Hiki virtasi ja tuli ylitettyä itsensä monta kertaa. Päivästä sai mielettömän tsempin syksyn treeneihin. Lisää tällaisia 😊

  • Heidi Tainio
   16.9.2018 at 16:46

   Moikka Hanne,
   Hei ihan mahtavaa kuulla 🙂 Ja kiitos sinulle, huippua, että olit mukana.
   Oikein mukavaa syksyä <3
   Terkuin Heidi

LEAVE A COMMENT

About me


Olen Heidi, 37-vuotias personal trainer ja hyvinvointivalmentaja, kahden teini-ikäisen lapsen äiti.

Kirjoitan ilon ja positiivisuuden kautta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista- ennen kaikkea liikunnasta, motivaatiosta ja terveellisestä ravinnosta, mutta myös kauneudesta, matkustamisesta sekä kaikesta, mikä tuottaa iloa!

Ota yhteyttä [email protected]
Instagram @heidionthego

www.fitandfeelgood.com

Instagram @heidionthego

🌸 Back in bizz after holidays & #postrun garden #homeworkout with elastic band 🌸 30 sec each & 15 sec rest between, 2-3 rounds .

Sykkeet nousevat mukavasti kokonaisvaltaisissa lihaskuntotreeneissä 😅💪🏼 Nappaa tästä talteen kumpparijumppa- tehokasta! Saman treenin voit tietysti tehdä kehonpainollakin 🔥 .

Kumppari kulkee kevyen painonsa ansiosta kätevästi mukana matkoillakin. Ei uskoisi, kuinka hyvän vastuksen näinkin ”viattoman näköisellä” kapistuksesta saa kotitreeneihin. Kumppareita on eri vahvuuksia. Ota alkuun mieluummin kevyempi ja pidä huoli, että liikeradat pysyvät oikeina ja tarpeeksi isoina. Onko sulla jo kumppari käytössä? .

1️⃣ Jalan nosto vuorotellen nelinkontin 
2️⃣ Kyykky- askellus (kapea & leveä) 
3️⃣ Lankussa jalkojen avaus sivulle & punnerrus 
4️⃣ Askelkyykky taakse joustolla (vain lyhyt askel taakse) 
5️⃣ Vuorikiipeilijä (hidas) .

Nyt töihin! Oikein aurinkoista tiistaita ☀️☀️☀️ .

#heidionthegoworkout #trainingday #workoutmotivation #workoutvideo #kotitreeni #fitspiration #outdoors #fitgirlvideos #befit #fitmum #personaltrainer #suunto9 #runnergirl #runningmotivation #runrunrun
Life is good in the sun ☀️😎 Recharging my vitamin D storage ✌️ -

#lifeisgood❤️ #sunkissed #vitaminsun #eastervibes #chillout #sitbackandrelax
Morning run bliss... and these doorsteps 🌸👌 .

Aamuissa on jotain ainutlaatuista taikaa, ainakin näin aamuvirkun mielestä. Blogiin kirjoitin aamulenkkeilystä, Lontoon kaduista, metsistä ja laitoinpa sinne hotellivinkinkin. Juoksetko sinä mieluummin urbaanissa maisemissa vai metsässä? .

#morningrun #runnergirl #streetsoflondon #morningvibes #runningmotivation #runrunrun #iloverunning #aamulenkki #uusipostausblogissa #worldtraveler #expandyourplayground
🐰🐣 Easter whole body workout 🐣🐰 .

Tästä lähtee- supertehokas kotitreeni 🔥 Helppo tehdä missä vain. Mä tein aikaa vastaan- 40 sec työosuus, 20 sec palautuksilla. Vedin kolme kierrosta molempia pattereita, ilman pidempiä palautuksia kierrosten välissä. Tein ensin kokonaan patteri 1:sen (3 kierrosta) ja sen jälkeen kakkosen. Kakkospatterin askelkyykyt ja kyykyt joustoilla on aika killerit- ja siihen vielä hypyt päälle 😅💪🏼 Kyykkyhypyt voit tehdä ilman porrastakin. .

Ota jumppamatto ulos ja nauti samalla kivasta kevätpäivästä treenaillen (täällä tuntuu ihan jo kesältä ja pitkät trikoot on jo liikaa!) Kiva, jos tykkäät ❤️ ja muista tallentaa- silloin löydät treenit kätevästi 💪🏼 .

PATTERI 1 
1️⃣ Kyykky & kierto 
2️⃣ Kyykky & potku taakse 
3️⃣ Vuorikiipeilijä x 4 & Commando .

PATTERI 2 
1️⃣ Askelkyykky taakse joustolla (molemmat jalat)
2️⃣ Kyykky joustolla & Lankku & Punnerrus 
3️⃣ Kyykkyhyppy .

Jee!! Kivoja treenejä ja leppoisaa loppupäivää treenin jälkeen. Eikö oo kiva, kun lomalla ehtii mm. treenata. Mä ainakin tykkään ❤️ .

#heidionthegoworkout #trainingday #workoutvideo #fitgirlvideos #fitstagram #workoutmotivation #kotitreeni #homeworkout #fitmum #noexcuses #holidayworkout #lomatreeni
When you love what you already have, you have everything you need ❤️ .

Oikein aurinkoista pääsiäistä ☀️🌸🐣
Täällä suunnitelmissa lenkkeilyä, istuskelua takapihalla ja ihan vaan chillailua. Aion lukea ”Kymmenen Unelmaani” loppuun ja todennäköisesti syödä pari suklaamunaa. (Toin tuliaisiksi 12 mignon munaa, ehkä yksi niistä liikenee mullekin 🤪) Ja huomenna me grillataan! #everythingineed .

Näin lomalla on muuten mukava treenata, kun meininki muuten on todella leppoisaa. Treenit ja lepo ihan täydellisessä balanssissa, ja olo sen mukainen 🌼👌 Aiotko sä treenata nyt pääsiäislomalla? .

#happyeaster #london🇬🇧 #handstand #trainingday #workoutmotivation #runnergirl #runspo #juoksu #runningmotivation #activeliving #fitspiration #fitchick
Exploring the beautiful Wormley Wood 🌳🌼🐿🐾 .

Aivan ihana satumetsä löytyy vain puolisen tunnin ajomatkan päässä Lontoon keskustasta. Kävin äsken juoksemassa rennon kympin. Reitti lähtee melkein tästä pihasta- ihan parasta. Mukava tutustua uusiin paikkoihin ja lenkkimaastoihin, vaikka välillä on aivan ulkona kartalta eikä maisemissa näy ristin sielua... .

Lenkin lopussa jäin tekemään erilaisia askelkyykky- variaatioita. Etenkin poluilla juostessa liikesuunnat vaihtelevat ja liike on harvoin suoraviivaista. Swaippaa vasemmalle ja tallenna liikkeet, jotka on helppo tehdä niin kotona kuin lenkkipolulla 🌳🐿 .

1️⃣ Kyykky & kierto (haastaa samalla tasapainoa)
2️⃣ Askelkyykky ristiin ja sivulle
3️⃣ Yhden jalan maastaveto & askelkyykky taakse
4️⃣ Askelkyykky eteen ja taakse tuplajoustolla 
5️⃣ Liikkuvat askelkyykyt kierroilla .

P.S Täällä Lontoossa taitaa olla tällä hetkellä yli +20 lämmintä- pitkissä trikoissa ja paidassa tuli NIIN kuuma 😅☀️ Huh, mut hei ihanaa, ihan kesäinen fiilis. Nyt kirja käteen ja takapihalle nauttimaan auringosta ☀️📚😎 .

#heidionthegoworkout #trailrunning #trail #polkujuoksu #explorer #nature_good #nature_brilliance #outdoors #workoutvideo #workoutmotivation #fitgirlvideos
Kaupallinen yhteistyö @pauligfi ☕️ . ”Lenkille vai kahville?” On yleisin viesti, kun Elinan @endorfiinikoukussa kanssa sovimme treffejä. Usein tapaamme ensin salilla tai lenkkipolulla, mutta monesti jutut jatkuvat vielä kahvikupin äärellä. Niin lenkillä kuin kahvikupin äärellä, on mukava vaihtaa kuulumisia. Silloin on helppo keskittyä hetkeen ja tuntuu, että muut kiireet unohtuvat kuin itsestään. .

Muutama viikko sitten vietimme Elinan kanssa ihanan lauantai-aamun brunssin merkeissä. Valmistin briellä ja mansikoilla täytettyjä croissantteja, kikhernemunakasta sekä mansikkaista smoothieta. Samalla maistelimme Pauligin uusia Origins Blend- kahvimakuja- intensiivistä ja mausteista Indonesiaa sekä pähkinäistä Colombiaa. .

Origins Blend- kahvimakuja on neljä erilaista. Profiilista löytyy linkki, josta pääset tutkimaan muita kahvimakuja ☕️ Käy kurkkaamassa myös Elinan @endorfiinikoukussa fiidistä meidän aamun hetkiä 💫 .
#tietystipauligin #originsblend
🌸 Postikortteja Pariisista 🌸 .

Uusi postaus blogissa, josta löytyvät suosikki paikkani Pariisissa sekä mm. tämän hotellin tiedot 🌸 .

Olenko muuten kertonut, että opiskelin aikoinaan Pariisissa vuoden ranskaa! Ja kielitaitoa vahvistaakseni tein töitä mm. ranskalaisessa alusvaatekaupassa- ihanat Christian Dior, La Perla ja Eres tulivat tutuiksi jo silloin 🌸 Töissä piti käyttää vähintään 10cm korkoja eli lenkkareiden lisäksi viihdyn edelleen myös korkkareissa 👠💫 .

#paris🇫🇷 #uusipostausblogissa #worldtraveler #expandyourplayground #travelholic #travelbloggers #jadoreparis #parisianstyle #mystyle #hotelpeyrisopera
6.45pm and finally some real food after breakfast @goodlifeeatery 🥗💚 .

Huh, kylläpä on vaan väsynyt olo. Eilinen matkustaminen (aikainen aamulento ja myöhäinen iltalento) veivät mehut. Tänään taas on mennyt koko päivä sairaalalla pojan toista leikkausta jännittäessä, joka meni muuten hyvin ❤️ Happihyppelyn sain leikkauksen aikana, hotellille tsekatessa (ja onneksi kipaisin aamulla kevyellä aamulenkillä- liikunnasta saa ihan älyttömästi energiaa vetämättömään oloon!). Huomenna, kun päästään kotiin, istutaan todennäköisesti koko päivä sohvalla leffoja katsellen. Ihan super, ja samalla saadaan vaihtaa kunnolla taas kuulumiset (poikakaan ei pääse jalka paketissa äitiä ja miljoonia kysymyksiä karkuun 😅) .

Parasta oli päivän päätteeksi, ja vielä aivan sattumalta, löytää terveellinen ruokapaikka. The Good Life Eateryn ”Good Life Salad” avocadolla oli just se, mitä tähän hetkeen kaipasin 👌 .

#london #goodlifeeatery #eatwell #veganfood #sotired #longday #foodporn #eatclean #foodheaven

Arkisto