KT URBAN TRAINING SEINÄJOKI & HUIKEAT NAISENERGIAT


 

Syksyn Kari Traa Urban Training starttasi viime lauantaina Seinäjoelta. Kaupungista, jossa en ollut vielä koskaan aiemmin käynyt. Jo toinen tämän tourneen kaupungeista, missä en ole aiemmin käynyt kuin korkeintaan läpikulkumatkalla! On meidän Suomi vain kaunis maa. Paljon on upeita paikkoja koluttavana vielä täällä kotimaassakin.

 

Perjantai-iltana ajelimme Lauran kanssa työpäivän päätteeksi Seinäjoelle. Vielä iltamyöhällä kiertelimme jopoilla tsekkaamassa alustavasti suunnittelemaamme reittiä. Aivan täysin vieraseen paikkaan on hankala suunnitella etukäteen tarkkaa ohjelmaa, ja siksi kaikki on varmistettava vielä paikan päällä- jokaista suojatien ylitystä myöden. Hotellilta saatuun karttaan olimme merkinneet mahdolliset treenipisteet, jonka pohjalta tarkka reitti muodostui.

 

Kartan kanssa suunnistimme pisteeltä toiselle, välillä paikallisilta neuvoja kysellen. Itse treenikin muokkautui alkuperäisestä jonkin verran pisteiden ja maaston mukaan. Kyllä ympäristöllä on vain inspiroiva vaikutus, ja olimmekin todella tyytyväisiä niin reittiin kuin itse treeniin tehtyihin muutoksiin. Dinnerillä kippistelimme synttärikuohuvat ohjelman yksityiskohtia viimeistellen. Puolen yön maissa kaikki oli valmista ja pääsimme vihdoin nukkumaan.

 

Lauantai aamuna heräsin tuttuun aikaan, vain vähän kuuden jälkeen. Olisin saanut nukkua ainakin pari tuntia pidempään, mutta minkäs teet, kun sisäinen kello herättää totuttuun aikaan. Aamuvenyttelyt ja ihana hotellin aamiainen. Tykkään kyllä, kun saan rauhassa hääräillä, ilman kiireen tunnetta minnekään.

 

Oletko muuten  muistanut päivittäiset venyttelyt? Edes sen 5 minuuttia? Nappaa Instagramistani @heidionthego venyttelyvinkit talteen. Sieltä löytyy videolla ensimmäisen viikon liikkeet. 

 

 

Naisenergiat Seinäjoella olivat jotenkin käsin kosketeltavat. Treenin jälkeen oli itselläkin niin mielettömät energiat ja endorfiinit, että tuntui kuin olisin voinut päälle heittää vielä vaikka maratonin. Paluumatka kotiinkin meni niin nopeasti päivän tapahtumia fiilistellen.

 

Tapahtumassa kaikki treenasivat oman kunnon mukaan, mutta huomasin, kuinka moni uskalsi kuitenkin hieman testata rajojaan ja tulla ulos mukavuusalueelta. Vaikka alussa olisikin jännittänyt ja miettinyt ”jaksanko varmasti”. Ja kaikki jaksoivat! Haluankin vielä painottaa, että näiden tapahtumien ensisijainen tarkoitus on nauttia ulkoilmasta, liikunnasta ja sen tuomasta hyvästä olosta. Löytää mahdollisesti uusi kipinä liikuntaan ja huomata, kuinka omaa kotikaupunkia ja sen ympäristöä voi hyödyntää omissa treeneissä.

 

Seinäjoella muuten tapasin vihdoin livenä myös yhden ensimmäisistä Skype asiakkaistani. Olipa vain mukava treffata ja jutella oikein kasvotusten <3 

 

 

On the go, kassit on taas jo pakattu ja iltapäivällä suuntaamme Ouluun ja sieltä lauantaina Rovaniemelle. Tapahtumat alkavat olemaan loppuunmyytyjä. Jos haluat vielä mukaan, toimi nopeasti. Ilmoittautumaan pääset tästä. Mukavaa ja reipasta viikonloppua!

 

Heidi xoxo

Lue lisää

4 kommenttia

 • -Sanna
  13.9.2018 at 10:27

  Lisää vain tällaisia niin täältä tulee autolastillinen reippaita naisia! 😀

  • Heidi Tainio
   14.9.2018 at 07:47

   Moikka Sanna,
   Lisää varmasti tulossa! Ja hei kiitos vielä, että olitte mukana 🙂
   Terkuin Heidi

 • Hanne
  15.9.2018 at 14:05

  Suuri kiitos Seinäjoen treenistä! Hiki virtasi ja tuli ylitettyä itsensä monta kertaa. Päivästä sai mielettömän tsempin syksyn treeneihin. Lisää tällaisia 😊

  • Heidi Tainio
   16.9.2018 at 16:46

   Moikka Hanne,
   Hei ihan mahtavaa kuulla 🙂 Ja kiitos sinulle, huippua, että olit mukana.
   Oikein mukavaa syksyä <3
   Terkuin Heidi

LEAVE A COMMENT

About me


Olen Heidi, 37-vuotias personal trainer ja hyvinvointivalmentaja, kahden teini-ikäisen lapsen äiti.

Kirjoitan ilon ja positiivisuuden kautta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista- ennen kaikkea liikunnasta, motivaatiosta ja terveellisestä ravinnosta, mutta myös kauneudesta, matkustamisesta sekä kaikesta, mikä tuottaa iloa!

Ota yhteyttä [email protected]
Instagram @heidionthego

www.fitandfeelgood.com

Instagram @heidionthego

TUESDAY STRETCHES 🧘🏻‍♀️ .

Jäykkä rintaranka ja hartia/niskajumit vaivaa monia, ei vaan istumatyötä tekeviä! Tässä kolme dynaamista kokonaisvaltaista liikettä keskittyen rintarangan kiertoihin. Nämä on mullekin hiihtolenkin jälkeen ihan must- varsinkin jos hiihdän pertsaa 🧘🏻‍♀️ .

1️⃣ Syväkyykky & rintarangan kierrot
2️⃣ Eteentaivutus jalat haarassa & rintarangan kierto
3️⃣ Eteentaivutus jalat lantion leveydellä & rintarangan kierto .

Tee liikkeet hitaasti ja hallitusti (mieluiten oman hengityksen tahtiin- hengitys ohjaa liikettä) Sisäänhengityksellä avaukset ja uloshengityksellä paluu lähtöasentoon 🧘🏻‍♀️ .

#heidionthegoworkout #goodmorning #stretching #befit #workoutvideo #feelgood #fitgirlvideos #fitspiration
It is pretty cold today, -17c ❄️, but who can resist this sunshine ☀️ .

Aamulla kävin heittämässä kevyen hiihtolenkin ja liikkeelle lähtiessä oli kieltämättä kylmä- mittari näytti -17c. Liikkeessä tuli nopeasti lämmin, mutta kuka keksisi sellaiset hanskat, jotka olisi oikeasti lämpimät muttei liian paksut? 🤔 Kaikki mahdollinen on testattu!

Muuten mulla oli päällä... .

Yläosa:
💖 Kari Traa merinovilla Rose-paita 💖 Peakin ohut merinovillapaita 💖 KT:n pari vuotta vanha treenitakki .
💎💎💎
.

Alaosa:
💖 KT merinovilla Rose- kerraston housu 💖 ZeroPointin pitkät hiihtosukat 💖Salomonin windstopper juoksu/hiihtotrikoot 💖 Päässä KT:n merinovillapipo, jonka alla vielä ohut panta. .

Tykkään treenata melko ”vähillä” vaatteilla, mutta treenin jälkeen mulla on aina vaihtovaatteet ja lämmintä vaatetta mukana. Hiihtolenkin jälkeen vedin heti lämpimän toppatakin päälle, päähän kuiva pipo, käteen lämpimät hanskat ja jalkaan UGG:t (tai niin lämpimät vaatteet kuin autossa nyt voi näillä keleillä olla) ❄️❄️ .

Ennen treenattavia vaihdoin Kisahallilla toisen paidan päälle ja trikoot jalkaan. Suihkuun pääsin vasta nyt kotona. .

Tuleeko sulla lähdettyä ulos näin kovilla pakkasilla? Vai treenaatko mieluummin sisällä? ❄️❄️ .

#skigirl #outdoors #xcskiing #crosscountryskiing #hiihto #hiihtopäivä #treenipäivä #motivation #naturelove #sunrise_and_sunsets #nature_good #nature_lovers #thisisfinland
Mountains & Italy- training is on @alppimentorit 🏔🏃🏻‍♀️🏃🏽‍♂️ .

Woohoo, matka kohti Italiaa ja Aostanlaakson kolmetonnisia on alkanut. Lue blogista fiiliksistä, talvitreeneistä, polkujuoksusta ja tavoitteista- linkki biossa! 💪🏼 .

#trailrunner #winterrunning #runnergirl #polkujuoksu #mountainlover #uusipostausblogissa #outdoors #activeliving #fitspiration
Sunday’s ❤️ .

Kotibrunssi. Ihana hillua koko aamupäivä yökkärissä ☕️ .
#goodmorning #morningglory #home #brunch #easylikesundaymorning 📸 @endorfiinikoukussa
It is your track, and yours alone. Others may walk it with you, but no one can walk it for you.- Rumi 💎 .

Eilen keskusteltiin treenattavan kanssa motivaatiosta ja tavoitteiden saavuttamisesta. Siitä, kuinka motivaation on lähdettävä aina itsestä- ei lapsista, puolisosta tai muista ulkoisista tekijöistä. Tuloksia ei saavuteta, jos halu muutokseen ei lähde itsestä. Vaikka, kuinka olisi parhaat treenit, ruokavaliot ja kannustava tukiverkosto, on vaikea luoda mitään pitkäkantoista, jos itse ei ole motivoitunut ja halukas tekemään asioita tavoitteiden saavuttamiseksi. ✨ .

Mun treenattava on sisäistänyt tämän ja huh, tuloksia tulee! ✨💎✨💎 Mitä sinä haluat? Mitä olet valmis tekemään niiden saavuttamiseksi? Ovatko se/ne asiat prioritettilistasi kärkipäässä? Teetkö jo jotain niiden eteen? Kuinka motivoitunut olet? Miksi haluat juuri tätä/näitä asioita? Kirjoita nämä itsellesi ylös ja palaa niihin aina, kun mietit, miksi aloitit. 💎 .

Albert Einsteinin ajatelman mukaan- ”Insanity is doing the same thing over and over again and expecting different result.” Kuulostaa niin ilmiselvältä, mutta siitäkin huolimatta syyllistymme siihen. Ota ohjat omiin käsiin, sillä silloin voit muuttaa asioita, joiden haluat olevan toisin ❤️ .

P.S näin ihanat maisemat on Oittaalla. Kuva on eiliseltä hiihtolenkiltä! Kivaa viikonloppua ❄️ .

#motivation #quoteoflife #outdoors #naturelove #thisisfinland #skigirl #activeliving #xcskiing #hiihto #crosscountryskiing
Lets ski ❄️❄️❄️ .

Blogissa nyt toivottu postaus hiihdosta- miten karvapohjasuksia hoidetaan, perinteisen hiihtotyylin tekniikkavinkkejä, @salomonsuomi suksitestipäivistä ja välineiden valinnasta! Linkki blogiin löytyy biosta ☝️ .

Tänään mä aion suunnata laduille- lunta ainakin riittää! Mitkäs on sun suunnitelmat? ⛷⛷ .
#ski #xcskiing #hiihto #hiihtopäivä #trainingday #fitspiration #outdoors #uusipostausblogissa #skigirl 📸 @endorfiinikoukussa
« It’s not how deep you go. It’s how you go deep.- Ida Rolf. 🖤 .

Elina @endorfiinikoukussa kirjoitti ihanan postauksen Endorfiinikoukussa- blogiinsa juoksijan venyttelyistä ja mm. meidän ystävyydestä ✨❤️ Käy lukemassa ja nappaa vinkit talteen! Videolta näet liikkeet vielä käytännössä. .
#yogi #activeliving #personaltrainer #quoteoftheday #yogaeverydamnday #healthyliving #fitspo #fitspiration 📸 @endorfiinikoukussa
Eilen lanseerattiin Suomeen ihana italialainen kauneussarja N.A.E Naturale Antica Erbosteria @nae , jossa kantavana voimana ovat italialainen luonto, sen yrtit ja vanha tietotaito. ✨ Intohimoa, nautintoa, esteettisyyttä, ihania tuoksuja... ”La bella vita” Arki on kaikilla sama, asuipa sitten missä vain, mutta arjestakin voi aina tehdä hieman kauniimpaa ja nautinnollisempaa. Niin mäkin uskon ✨ .
Aivan ihana tapahtuma- italiainen lounas, italialaista musiikkia ja tietysti nämä tuotteet 😍 Kiitos @ellakanninen @prmanifesto @nae .

Italia fanilla muuten matkakuume nousi, kunnes tajusin, että hei Italian matka ensi kesälle @alppimentorit vuorivaellukselle on jo buukattu! Tulevana lauantaina meillä on ensimmäinen tapaaminen ja käydään jo läpi tulevaa reissua ja käydään juoksemassa lumisilla poluilla. Huippua tietenkin tavata lähtevä tiimi 🏔💎 .

Nyt kuitenkin nautin Suomen talvesta ja lumesta ❄️ Lumitöiden tekokin on kivaa, kun osaa asennoitua siihen niin. Kivaa päivää sullekin 😍 .

#italy #iloveitaly #naturalcosmetics #travelbug #dolomites #adventuretime #hike #mountaineering #runnergirl #amazing_shots
Ice ice baby! ❄️ .

Eilen pulahdin hiihtolenkin päälle avantoon. Ai, että teki hyvää, vaikka olihan se ihan jäätävän kylmää! Ens kerralla varaan enemmän aikaa, että ehdin saunaankin ✨ Tuutko mukaan @heidi_ettskrutt ? 
Onkos muuten siellä ruudun toisella puolella innokkaita talviuimareita? ❄️ .

#winterswimming #avantouinti #iceswimming #iceicebaby #healthyliving #outdoors #fitspiration 📸 @endorfiinikoukussa

Arkisto