JUHLAHUMUSSA


 

 

Täytin eilen neljäkymmentä ja olen iloinen, että sain juhlia merkkipäivää lähimpien ystävieni kanssa. Mietin pitkään, millaiset juhlat haluan, missä niitä juhlittaisiin tai haluanko juhlia ylipäätään. Onneksi halusin, meillä oli aivan ihana ilta. Kotona kakkua, skumppaa ja yhdessä oloa- millään ei olisi malttanut lähteä edes dinnerille. Aika menee mukavien asioiden keskellä aina niin nopeasti.

 

Perjantaina siivotessa mietin tulevia juhlia ja ystäviäni. Olen onnekas, että omistan monta näin hyvää ystävää. Emme aina ehdi tavata niin usein kuin haluaisimme, mutta joka kerta juttu jatkuu siitä mihin se viimeksi jäi- aivan kuin taukoa ei koskaan olisi ollutkaan.

 

Ympäröi itsesi ihmisillä, jotka tekevät sinut onnelliseksi. Ihmisillä, jotka saavat sinut nauramaan, jotka auttavat sinua, kun kun sitä eniten tarvitset. Ihmisillä, jotka aidosti välittävät. He ovat arvokkaita ja ansaitsevat jäädä elämääsi. Muut ovat vain läpikulkumatkalla. -Karl Marx  

 

Vaikka ystäväni tulevatkin eri elämänvaiheista eivätkä he keskenään ole toisilleen ennestään tuttuja, yhdistää heitä kaikkia iloisuus, positiivisuus ja huumorintaju. Nauru on tarttuvaa, se yhdistää ihmisiä ja lisää myönteistä vuorovaikutusta. Eilen parhaat naurut saimme kakusta, joka yllättäen kaatui seinän kautta lattialle. Frangipanin kakku oli niin kaunis, että säilyttääkseni ulkoasun, leikkasin paloja vain kakun takaosasta. Onneksi kaikki ehtivät saamaan palat ennen romahdusta. Hämmästynyt ilmeeni oli varmasti kuvan arvoinen ennen kuin purskahdin nauruun.

 

 

Sain paljon kysymyksiä illan puvustani, Katri Niskasen mustasta jumpsuitista. Stockmannilta tiistaina ostamani jumpsuit on kieltämättä aivan ihana ja kaikenlisäksi mukava päällä. Ostan vaatteita nykyään hyvin harvoin, mutta silloin, kun ostan satsaan laatuun. Tykkään klassisista ja ajattomista vaatteista, joita on helppo yhdistellä keskenään. Ne kestävät muotivillitykset ja toimivat vielä vuosienkin jälkeen. Asun täydensivät viidentoista vuoden takaiset korkokengät ja käsilaukku.

 

Seuraa minua myös Instagramissa @heidionthego 

* kuvat minusta ElinaHovinen 

 

Heidi xoxo

Lue lisää

LEAVE A COMMENT

About me


Olen Heidi, 37-vuotias personal trainer ja hyvinvointivalmentaja, kahden teini-ikäisen lapsen äiti.

Kirjoitan ilon ja positiivisuuden kautta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista- ennen kaikkea liikunnasta, motivaatiosta ja terveellisestä ravinnosta, mutta myös kauneudesta, matkustamisesta sekä kaikesta, mikä tuottaa iloa!

Ota yhteyttä [email protected]
Instagram @heidionthego

www.fitandfeelgood.com

Instagram @heidionthego

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

Arkisto