ÄITI, HIENO KUIN PUNAINEN RUUSU


 

 

”Rakas äiti.

Äiti sinä olet paras, koska ostat minulle sopivia vaatteita, ja ostat minulle kivoja huonekaluja. Sinä olet hyvä leipomaan, ja sä teet meille aina hyviä ruokia. Minusta on kivaa, kun me mennään shoppailemaan. Sinä pidät hyvää huolta minusta ja M:sta. Sinä olet ystävällinen. – Love, M” 

 

Kuusi vuotta sitten tyttäreltä saatu äitienpäiväkortti on meillä edelleen esillä keittiön ilmoitustaululla. Siellä on myös monta muuta äitienpäivä- ja syntymäpäiväkorttia, valokuvia sekä kaikenlaisia taidetoksia vuosien varrelta. Silloin tällöin pysähdyn lueskelemaan kortteja, vaikka muistankin tekstit ja runot melkein jo ulkoa. En muista, olenko saanut lahjoja, mutta nämä tulen muistamaan aina. Aivan ihania muistoja.

 

Tytär lähtee toki edelleen mielellään shoppailemaan, mutta itse iloitsen metsäretkistä, matkoista, yhteisistä harrastuksistamme ja niistä hetkistä, kun ihan vain makoilemme sängyllä katselemassa vanhoja valokuvia. On myös mukava seurata tyttären meikkituutoriaaleja, ja todeta että oma meikkaamisen tasoni on jäänyt pahasti jälkeen… Elämyksiä, yhteisiä kokemuksia ja ylipäätään yhdessä vietettyä aikaa- niitä toivon muisteltavan vielä vuosienkin päästä.

 

Lue myös postaukseni ”Mistä olen joutunut luopumaan lasten takia?”

 

Espanjassa 2015

 

”Äiti, näytät hienolta kuin punainen ruusu. Ja olet ihanin äiti, mitä mailla on ollut. Toivotaan, että pidät hauskaa meijän kanssa. -terveisin M”

 

Parhaimmillaan äitiys on tietenkin aivan ihanaa, arvokasta ja kasvattavaa- se tuo elämään merkityksellisyyttä. Arjessa on paljon pieniä, mutta sitäkin merkityksellisempiä hetkiä ja asioita. Välillä on hyvä pysähtyä niiden ääreen, sillä aina niitä ei välttämättä huomaa tai niitä saattaa pitää jopa itsestäänselvyyksinä. Halaaminen ja rakkauden osoitukset, niitä ei koskaan voi olla liikaa.

 

Merkitykselliseltä äitiydessä tuntuu juuri nyt esimerkiksi yhteiset kokkailuhetket pojan kanssa. Jauhelihakastiketta ja pastan keittoa harjoitellessa koen jotain uudenlaista yhteyttä. Uuden oppimisen ja onnistumisien hetkellä huomaan samaan aikaan, kuinka vaikeaa irti päästäminen on. Nyt, kun sain hänet hetkeksi takaisin, on entistä vaikeampaa päästää uudelleen irti.

 

Äitiyteen kuuluukin kaikenlaisia tunteita, eikä äitiys todellakaan aina ole helppoa. Riittämättömyyden tunteita, huolta ja unettomia öitä. Vanhempana sitä haluaisi antaa lapsilleen mahdollisimman paljon rakkautta, hyvät lähtökohdat elämään ja aikuisuuteen, mielellään myös tasaisen polun kuljettavaksi. Siitäkin huolimatta, että hyvin tietää, että jokaisen on kuljettava oma polkunsa, tehtävä omat valintansa ja virheetkin. Moni (myös minä!) erehtyy luulemaan, että huoli helpottaisi lasten kasvaessa, mutta mitä vielä! Huoli on usein läsnä vaikkei sille olisi edes oikein syytä. Lasten mukana sitä saakin elää niin elämän isoimmat ilot kuin suurimmat murheet. Äitiys on parasta ja merkityksellisintä, mitä olen saanut.

 

Oikein Hyvää Äitienpäivää- olet hieno kuin punainen ruusu, juuri sellaisena kuin olet <3

 

Seuraa minua myös Instagramissa @heidionthego 

 

Heidi xoxo

Lue lisää

LEAVE A COMMENT

About me


Olen Heidi, 37-vuotias personal trainer ja hyvinvointivalmentaja, kahden teini-ikäisen lapsen äiti.

Kirjoitan ilon ja positiivisuuden kautta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista- ennen kaikkea liikunnasta, motivaatiosta ja terveellisestä ravinnosta, mutta myös kauneudesta, matkustamisesta sekä kaikesta, mikä tuottaa iloa!

Ota yhteyttä [email protected]
Instagram @heidionthego

www.fitandfeelgood.com

Instagram @heidionthego

Row row row your boat... summer is officially here ☀️🌸 .

Tänä kesänä me ei reissata ulkomaille, mutta muutama kotimaanreissu on suunnitelmissa. Tänne @katve__ :seen tullaan ainakin uudelleen, totaalisen rentoutunut fiilis 🌸 Kiitos ihana @aulimi & co. 😘 .

#summervibes #naturelove #outdoors #finnishnature #luonto #luontokuva #outdooractivities #lakeview #lakelife #exploremore #adventuretime #järvimaisema #amazing_shots #amazingnature #mökkilife #cottagelife
🌲🐾🏃🏻‍♀️ Uusi päivä, uudet polut #justaddyou *kaupallinen yhteistyö @xxl.fi .

Mukava pieni miniloma järven rannalle keskelle kaunista Suomen luontoa on aina hyvä idea 🙏🏼 Soutelua, saunomista, grillailua, kirjan kanssa riippumatossa makoilua ja pyöräilyä mökkitiellä- metsälenkkiä unohtamatta. Mukaan pakkasin tietenkin myös polkujuoksutossut, Salomonin Sense Ride 3:set, jotka sopivat hyvin niin hiekkatielle kuin metsäpoluille 🌲 Juuri nyt olemmekin lähdössä metsään, tutustumaan uusiin polkuihin. Upea päivä tulossa ☀️ .

#salomon #trails #trailrunning #timetoplay #naturelove #outdoors #outdoorlife #runnergirl 📷 @elina.hovinen
Good morning 💙 
Kyllä tuntuu aurinko älyttömän hyvältä☀️ Ja hyvältä tuntuu myös uinti lauantaisen sauvarinnemaratonin jälkeen, jaloissa nimittäin sellaiset #doms :t että huh huh. Tuntee kyllä, että jotain tuli tehtyä! .

Blogiin kirjoitinkin fiiliksiä sauvarinnetreenistä, ja löytyypä sieltä myös mascarpone suklaakakun resepti. Tätä kakkua tehdään meillä aivan varmasti pian uudelleen. Olisko jopa kesän hittikakku ikisuosikki Britan rinnalle. Super helppo, mutta näyttävä kakku 🍓Kiitos @miinaketo vinkistä 💋 .

#goodmorning #lakeview #runnergirl #swim #outdoorlife #nature_brilliance #naturelove #outdooradventures #trails #trailrunning 📷 @elina.hovinen
1️⃣9️⃣ today 🎉🌸🧁☀️🤩💓 ... lahjaksi polkujuoksutossut ja rajaton määrä elämysmatkoja Nuuksioon! Mukavaa, että meillä on yhteinen harrastus ❤️ .

#myson #trails #trailrunning #runnerslife #naturelove #outdoorlife
Sunset last night 🌅 
Näihin Nuuksion maisemiin, kesäfiiliksiin ja auringonlaskuun oli hyvä päättää työviikko ja aloittaa neljän päivän vapaat! Kesä taisi alkaa just sopivasti ☀️🛶🎒🏃🏻‍♀️ .

#sunset_madness #trails #nuuksio #summervibes #runnergirl #runningmotivation #worlderunners #runhappy #trailrunning #natureshot #luonto #luontokuva #outdoorlife #runnerslife #sunsetlover #raysoflight #sunsetlovers #sunrise_sunset_photogroup
Afternoon hike & coffee outdoors 💯🎒🌲 .

Jos poika pyytää lähtemään metsään vaeltamaan, niin sinne mennään. Parasta seuraa, upeat maisemat ja ulkokahvit ❤️ Onko sulla muuten pitkä viikonloppu? Täällä alkaa viikonloppu vasta tänään- eikä muuten haittaa ollenkaan, että viikon viimeiset työt vie metsään. Saatetaan nähdä auringonlaskukin. Love it! 🌲🏃🏻‍♀️ .

#trails #trailrunning #timetoplay #runonemotion #runnergirl #exploremore #adventuretime #outdoorlife #naturelove #juoksu #runningmotivation #runhappy #forestphotography #adventurer #womenwhohike #hike #luonto
Somedays I just wanna run as fast as I can, somedays just take it easy and do my fave vinyasa 🙏🏼 ... And somedays I might feel like doing both! .

Onpa vain muuten mukava palata viime kesäisten videoiden mukana Formenteralle- tuonne rauhalliselle paratiisisaarelle 🌴 Kuvailin siellä lähinnä itselleni liikkeitä muistiin, mutta  jotain ajattelin jakaa teille tännekin. Tällä lähtee päivä mukavasti käyntiin 🧘🏻‍♀️ .

#heidionthegoworkout #yogagirl #formentera #paradiseisland #vinyasa #flow #yogapractice #runnergirl
💦 Wednesday #bodyweighttraining HIIT 💥 .

Aurinko paistaa ja treenit vedetään ulkona. Hiki lentää ja lihaksissa tuntee- parasta 💥 Nappaa tästä talteen tehokas koko kropan HIIT. Alkulämmittelynä toimii hyvin esim kävely/ kevyt juoksulenkki- tai nappaa @helsinkicityrunningday Stoorista @endorphinist :n super hyvät liikkuvuusharjoitukset 👌 .

1️⃣ Sumokyykky 
2️⃣ Vuorikiipeilijä (hidas) & Punnerrus 
3️⃣ Askelkyykky taakse & kurotus x 3/jalka (voit tehdä myös hypyllä!)
4️⃣ Lankkuaskellus 
5️⃣ puoli Burpee
▶️ työosuus joko 30/45 sec ⏸ 30/15 sec ⏯ Niin monta kierrosta kuin menee hyvillä tekniikoilla! .

Oikein paljon aurinkoa päivääsi! ☀️ Ja kerrohan jos ja kun treeni lähtee testiin! .

#heidionthegoworkout #hiitworkout #trainingday #runnergirl #runnerslife #strengthtraining #workoutvideo #befit #fitmom #kotitreeni #homeworkout #outdoorlife
What a beautiful morning at work 💙 .

Kesäkuussa alkavat taas kaikille avoimet ulkotreenit Haukilahdessa, Mellstenin rannassa. Pidän ryhmäkoon edelleen pieninä, niin, että turvavälit on helppo pitää. Alla kuvaus tunneista 🧘🏻‍♀️💓💪🏼🌸🙏🏼 Ilmoittautuminen ja lisätietoja heiditainio@aol.com. .

Keskiviikkoisin (3.6, 10.6, 17.6 ja 24.6) 
Klo 6.45- 7.35
Pilatekseen ja joogaan perustuva liikkuvuus/ kehonpaino- treeni. Tunti sopii kaikille ilman aiempaa taustaa. Oma jumppamatto mukaan.
Kokonaishinta 39€ sis. Alv. .

Sunnuntaisin (7.6, 14.6, 21.6 ja 28.6)
Klo 18-19
Monipuolinen lihaskuntotreeni, jossa välineinä mm. TRX- narut, kahvakuula ja kuminauhat. Tunti sopii kaikille- treeni tehdään oman kunnon mukaan. 
Kokonaishinta 39€ sis alv. .

#yogagirl #summervibes #runnergirl #outdoors #outdoorfinland #healthiswealth #yogaeveryday #naturelove #naturelife #amazingnature #amazing_shots #sunrise_and_sunsets #ulkotreeni 📷 @ninnufr 💓

Arkisto