Asiakaskokemuksia

“Heidin kanssa on ollut aivan ihana treenata. Kun kerroin Heidille taustoistani ja tämän hetkisestä tilanteestani, syntyi yhteys heti ja Heidin sai kiinni siitä, mitä haen ja mihin nyt kannattaa satsata. Hänellä on erinomainen taito ymmärtää erilaisia taustaoja, tarpeita ja elämäntilanteita. Ja kun varovasti ehdotin hänelle, että onko mahdollista treenata jo aamukuudelta, hän ei epäröinyt hetkeäkään, joten olemme treenanneet upeissa auringonnousuissa ja sumuissa.

Heidi tekee treenihetkestä hauskan, luontevan, monipuolisen ja tarpeeksi haastavan. Minulla ei ole koskaan ollut epämukava tai nolo olo haastaessani itseäni ammattilaisen katsoessa vieressä. Treeneihin on aina kiva tulla ja sieltä lähtee hikisenä ja hyväntuulisena kotiin.

Tämä on ollut ehdottomasti yksi parhaista satsauksista, koska itselle omiin tarpeisiin räätälöidystä treenistä olen saanut valtavasti energiaa, onnistumisen elämyksiä ja motivaatiota pitää itsestäni huolta muillakin hyvinvoinnin sektoreilla.”

“Heidi is a motivator who makes me do “the impossible “ without me even realizing it. She does not let me take the easy way out yet reads the mood of my day and adjusts the training accordingly. It is also not only about the physical aspect- her approach is holistic and uses situations from her personal life to encourage every time”

“Olen käynyt Heidin tunneilla jo 7 vuoden ajan. Erilaiset tunnit ovat ammattitaidoilla suunniteltuja ja ohjattuja aina pilates-tunneista porrastreeneihin. Tunneissa on vaihtelua. Koska ryhmät ovat pieniä, ohjaajalle jää aika huomioida kaikki ohjattavat tunnin aikana.

Suosittelen sydämellä Heidin pitämiä tunteja.”

“Minulla on jo yli kolmen vuoden kokemus Heidin monipuolisista yksityis- ja ryhmätunneista. Heidillä on aivan uskomaton kyky tarjota vaihtelevia liikesarjoja ja sisältöjä jokaiselle tunnille; kahta samanlaista tuntia en ole hänen ohjauksessa vielä kokenut! Heidillä on lempeä, kokonaisvaltainen ja kannustava lähestyminen liikkumiseen ja terveelliseen, tasapainoiseen elämään. Hänen luonteen vahvuuksia ovat myös elämänilo, läsnäolo ja viisaus, jotka voi aistia vahvasti hänen tunneillaan. Heidin ohjauksessa monipuolisesta liikunnasta on tullut minulle suuri ilo ja oleellinen osa jokapäiväistä elämääni. Kiitos ❤️”

”Käännyin Heidin puoleen kun tunsin tarvitsevani parempaa fyysistä suorituskykyä omassa lajissani ratsastuksessa. Kerta kerralta olen ylittänyt itseni,  ja tunnen nyt puolen vuoden treenaamisen jälkeen olevani vahvempi ja hallitsevani kroppani paljon paremmin. Kiitos Heidin supertreenin; tarkkaan ajateltuja liikkeitä valvovan silmän alla. Ja hymyssä suin :-)”

Marja-Liisa Janhonen

“Keskiviikko viikon paras päivä ….tai kamalan ihana päivä!

Olemme puolisoni kanssa nyt kaksi vuotta treenanneet Heidin valvovan silmän alla ja opastuksella. Paras investointi omaan hyvinvointiin ja myös parisuhteeseen.
Treenit ovat vaihtelevia ja monipuolisia ja Heidi räätälöi treenit sopimaan päivän kuntoon ja vireeseen. Helpolla ei päästä, treenit haastaa kehoa ja mieltä. Kehittymistäkin on tapahtunut, molemmilla on liikkuvuus ja liikeradat parantuneet. Treeneissä tehdään tosissaan mutta ei vakavasti, eli pilke silmäkulmassa ja huumorilla! Keskiviikko on viikon ihanin ja energisoivin päivä!”

“Heidin treenit ovat olleet ihan parasta! Sopivan haastavia ja sisältäen vaihtelevia harjoituksia pilateksesta punttitreeniin. Heidi saa iloisella energiallaan iloa ja motivaatiota jokaiseen harjoitukseen.”

Auli Mikkonen

“Pidän Heidin lempeän kannustavasta tyylistä ohjata. Treeneissä on aina vahva läsnäolo ja asiat tehdään huolellisesti ja keskittyen. Heidi huomioi ihmisen kokonaisuutena ja huomaa taitavasti, milloin voi antaa lempeästi piiskaa ja milloin on parempi ottaa vähän iisimmin. Heidin ohjauksessa oppii tekemään liikkeet oikein ja turvallisesti ja samalla saa myös hyviä vinkkejä hyvinvoinnin muille osa-alueille. Treenien jälkeen on aina kokonaisvaltaisesti hyvä olo.”

Sähköposti

heiditainio(at)aol.com

Seuraa Somessa

Ota yhteyttä