Ryhmätunnit

Ryhmätunnit

Pienryhmätunnit sopivat sinulle jos:

Z

kaipaat motivaatiota liikkumiseen

Z

haluat henkilökohtaisempaa valmennusta, mutta samalla saat ryhmän tuen

Z

haluat kehittää ja haastaa itseäsi

Z

haluat varmistaa oikeat liiketekniikat

Z

ja ennen kaikkea haluat voida hyvin ja saada lisää energiaa päiviisi

Ryhmätunnit

 

Maanantaisin:

Tehokas ja monipuolinen lihaskuntotreeni klo 19-20 Punavuori Health Clubilla. Pienryhmässä harjoitteleminen on turvallista ja motivoivaa. Kokonaisvaltaiset treenit inspiroivat ja kehittävät. 80€/kk. Syksyn tunnit alkavat 6.8. 

Torstaisin:

Aamutreeni Westendissä klo 7-8 (10.8- 12.10.2023). Mikä onkaan parempi tapa kuin aloittaa päivä monipuolisella lihaskuntotreenillä ulkona? Tunti on kokonaisvaltainen, energinen ja hyvä fiilis taattu. Mukaan tarvitset kahvakuulan ja oman treenimaton. Tunti sopii kaikille, jokainen tekee oman kunnon mukaan. 150€.

Pilates & Yoga Flow klo 17-18 ja klo 18-19 Lauttasaari Health Clubilla. Tunti on lempeän tehokas, pohjautuen pilatekseen. Tunnilla keskitymme vahvistamaan koko kehon lihaksistoa ja liikkuvuuttaa, keskittyen etenkin keskivartalon hallintaan ja kannatukseen. Kuukauden  viimeinen tunti on kehoa huoltava ja lempeä. 80€/kk. 

 

Sunnuntaisin: 

Pienryhmä Bootcamp, monipuolinen ja tehokas lihaskuntotreeni klo 18-19 Punavuori Health Clubilla. Jokainen treenaa oman kunnon mukaan. Iloinen ryhmähenki motivoi liikkumaan! 80€/kk. 

Nuuksion treenipäivä 20.8.2023 klo 8.30- n. klo 13

Treenipäivässä tutustutaan Nuuksion polkuihin juosten/kävellen ja maisemista nauttien. Lenkin aikana saat vinkkejä polkujuoksuun, varusteisiin, juoksutekniikkaan ja mm. uusia reitti-ideoita.

Pienen välipalatauon jälkeen vedetään vielä sauvarinnetreeni Solvallan laskettelurinteessä (kukin oman kunnon mukaan). Päivän päätteksi on mahdollisuus pulahtaa Pitkäjärveen uimaan ja nauttia herkullista lounasta Haltian ravintolassa. Tule mukaan, yhdessä tekeminen on kivaa, inspiroi ja saa hymyn huulille pitkäksi aikaa! Hinta 59€. Lisätietoja ja ilmoittautuminen [email protected]

 

 

Kysy lisää tunneista ja ilmoittaudu [email protected]. Ohjaan myös räätälöityjä pienryhmätunteja, esimerkiksi ystäväporukoille ja pariskunnille. Ota yhteyttä [email protected] ja sovitaan juuri teille sopiva tapa liikkua yhdessä!

 

 Talven ajan ohjaan hiihtotunteja niin aloittelijoille kuin kokeneemmille hiihtäjille. 

Ilmoittautuminen ja lisätietoja [email protected]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sähköposti

heiditainio(at)aol.com

Seuraa Somessa

Ota yhteyttä