Personal Training

Personal Training

Hyvinvointia ilon kautta

Itsestä huolehtiminen on sijoitus ja hyvinvointi kokonaisuus, johon vaikuttavat niin liikunta, ruokailutottumukset, uni kuin työ ja sosiaaliset suhteet. Silloin, kun itse voi hyvin, jaksaa antaa enemmän myös muille- olla iloinen ja ajatella positiivisemmin. Arki ei ole vain suoriutumista päivästä toiseen, viikonloppua odotellessa, vaan energiaa riittää niin työlle, liikkumiseen kuin perheelle ja ystäville. Jokainen aamu tuo meille uusia mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja. Jokaisessa hetkessä on mahdollisuus valita ja priorisoida. 

Jotkut valinnat saattavat tässä hetkessä tuntua pieniltä ja vähäpätöisiltä, mutta pitkässä juoksussa kaikilla valinnoilla on merkitystä. Silloin huomaat, että juuri ne pienet askeleet olivatkin niitä, jotka merkitsivät eniten ja, jotka yhdessä muodostivat isomman askeleen. 

Koskaan ei ole myöhäistä aloittaa. Ei tarvitse odottaa maanantaita tai uutta vuotta. Parempia valintoja voit tehdä jo tässä ja nyt. Personal Trainerina autan Sinua– motivoin, kannustan ja tuen sinua kohti tavoitettasi, ja tulen sinne missä sinä olet! Treenataan kotona, työpaikalla tai ulkona. Sisätyön vastapainoksi moni kaipaa raitista ilmaa ja mikäpä sen parempi kuin viedä treenit ulos luontoon. 

Elämä ja elämäntilanteet muuttuvat, mutta liikunta on se, mikä antaa energiaa. Liikkumisen ei tarvitse olla hampaat irvessä tekemistä. Löydetään yhdessä juuri Sinulle sopiva tapa liikkua, sillä niin liikunnan kuin muunkin itsestä huolehtimisen tulisi lähteä ilon kautta ja positiivisuudesta– silloin tuloksetkin ovat kantavia. Ole kuitenkin avoin ja uskalla ennakkoluulottomasti testata uusia lajeja ja välillä tulla ulos myös mukavuusalueelta. 

Liikkuminen ja onnistumiset tuovat hyvän olon fiiliksiä. Itsetunto ja luottamus omiin kykyihin kasvaa ja olo on energinen. Hyvä fyysinen kunto auttaa voimaan myös henkisesti paremmin. 

Varaa aika ilmaiseen konsultaatioon [email protected] ja aloitetaan jo tänään! 

Sähköposti

heiditainio(at)aol.com

Seuraa Somessa

Ota yhteyttä