TEININ SUOSIKKILIIKKEET SALILLA & SUUNTO 3 FITNESS ARVONTA

by | Dec 21, 2018 | Exercise | 115 comments

*Olen Suunto Ambassador, postaus tehty kaupallisessa yhteistyössä.

 

Kuntosalitreenit sujuvat oikein mukavasti tyttären kanssa, vaikka kieltämättä meilläkin on nyt joulukuussa ollut yhteensopivien aikataulujen kanssa hieman haasteita. Vähintään kaksi yhteistä treenikertaa olemme kuitenkin saaneet viikkoon mahdutettua.

 

Liikunta, kyllä se on se, mikä auttaa jaksamaan kiireisempänäkin aikana. Valitse liikuntamuotosi tämän hetkiseen elämäntilanteeseesi sopivaksi. Jos esimerkiksi stressitasot ovat korkealla, liiku kevyesti. Kävely ulkona raittiissa ilmassa tekee hyvää, niin keholle kuin mielelle.

 

Ulkoilmaan suuntaan minäkin aina, kun se vain on mahdollista- mieluiten tällä hetkellä Oittaan hiihtobaanoille. Latuakin löytyy jo kolme kilometriä! Tytärtä taas en saa hiihtobaanoista innostumaan sitten millään. Viime talvena hiihdimme muutaman kerran, mutta harmikseni hiihto ei teiniä vakuuttanut. Ulkomailla asutut vuodet ja vähälumiset talvet, niistä “syytän” haluttomuutta. Onneksi on meidän yhteiset salitreenit, ja niistä tykkäämme molemmat.

 

 

Suunto 3 Fitness 

 

Salilla tyttärelläni on ollut käytössä Suunto 3 Fitness– urheilukelloni, josta on teininkin mukava seurata treenin intensiteettiä sykkeistä. Puhelimeen ladattu Suunto App kirjaa ylös kaikki harjoitukset ja antaa ajantasaisia tietoja harjoittelusta, unenlaadusta ja kunnon yleisestä kehityksestä. Mielenkiintoista ja vielä todella helppokäyttöistä.

 

Kuntotason ja tallennetun harjoitteluhistorian perusteella kello suunnittelee myös halutessa henkilökohtaisen viikko-ohjelman. Harjoitusten kesto ja intensiteetti on optimoitu kunnon parantamiseksi. Kello mm. muistuttaa treenipäivistä ja tarvittaessa kertoo treenin aikana kiihdyttämään vauhtia, jos sykkeet ovat päivän treeniin nähden liian matalat.

 

Kello sopiikin erinomaisesti etenkin aloittelijoille, tai vaikkapa nuorelle ensi kelloksi, joka haluaa seurata kokonaisvaltaista aktiivisuuttaan. Kello on ulkonäoltään siro ja tyylikäs, ja siksi se soveltuu erinomaisesti myös ihan arkikäyttöön. Kellossa ei ole itsessään GPS:ää, ja onkin mm. siksi muita Suunto-perheen kelloja halvempi (alk.199e).

 

Toisaalta näin aktiiviliikkujan näkökulmasta kiinnostaa kellossa juurikin tuo kokonaisvaltainen ajattelu- aktiivisuuden, mutta myös palautumisen seuranta. Palautuminen, kun saattaa monelle aktiiville/himoliikkujalle olla se akilleen kantapää. Nyt, kun kelloon saa vielä Suunto Appin kautta GPS:nkin, tallentuvat myös juoksu-ja hiihtolenkeiltäkin kilometrit talteen.

 

Juoksumatolla alkulämpöä

 

Yleensä täällä blogin puolella saatte seurata omia treenejäni tai treeniohjelmiani, mutta nyt liikkeet valitsikin tyttäreni. Tässä alla hänen suosikkinsa 🙂 Instagramistani @heidionthego löydät nyt myös videot liikkeisiin.

 

 

 

TRX KYYKKY/SOUTU

 

Asetu katse ankkuriin päin, hieman taaksepäin nojaten. Mitä lähemmäksi astut ankkuria eli kiinnityslukkoa, sitä haastavampi liike on. Vedä kyynärpäitä kylkiä kohti pitäen hartiat ja niskan rentona. Ojenna kädet ja kyykkää. Ponnista jalkapohjien kautta takaisin lähtöasentoon- kiinnitä huomio ettei lantio tipahda.

 

Liike vahvistaa kokonaisvaltaisesti koko kehoa ja tämän liikkeen otamme usein osaksi alkulämmittelyä.

 

 

 

AVUSTETTU LEUANVETO KUMPPARILLA

 

Montako leukaa menee? Jos ei montaakaan tai yhtään, kannattaa ottaa kumppari avuksi. Kumppareita on eri vahvuuksia, joista voit valita itsellesi sopivan. Tee niin monta kuin jaksat. Pidä pieni tauko ja toista yhteensä kolme kertaa. Pikku hiljaa voimat kasvavat ja voit siirtyä kevyempään kumppariin.

 

 

LANTION NOSTOT JUMPPAPALLOLLA

 

Asetu selinmakuulle ja tuo jalkapohjat jumppapallon päälle. Paina jalkapohjia palloa vasten ja nosta lantio ilmaan. Kiinnitä huomio, että polvet kulkevat linjassa jalkaterien kanssa. Laske lantio lattiaan ja toista. Haasta! Kun olet nostanut lantion ilmaan, ojenna jalat vielä suoriksi, vedä pallo takaisin ja vasta sitten laske lantio takaisin lattiaan.

 

Liike vahvistavat takareisiä, pakaroita ja keskivartalon hallintaa. Erinomainen liike etenkin juoksijoille!

 

 

ARVONTA!

 

Instagramissani ollut joulukalenterin viimeinen arvontaluukku aukeaa täällä blogini puolella, ja ilokseni saan arpoa teidän lukijoiden kesken yhden Suunto 3 Fitness- urheilukellon (musta)! Kommentoi tähän postaukseen 23.12 kello 21 mennessä, mitkä ovat sinun liikunta/treenitavoitteesi ensi vuodelle, ja olet kellon arvonnassa mukana.

 

Oikein ihanaa perjantaita sinulle. Minulla alkoi juuri kahden viikon joululoma  <3

 

 

Heidi xoxo

115 Comments

 1. Kaisa

  Minäkin luulen, että tavoitteet painottuvat tuon leuanvedon opetteluun ja kehittymiseen. Jos vaikka kesällä jaksaisin näin alkuunsa kaksi leuanvetoa ilman apuvälineitä!

  Reply
 2. Lotta

  Ensi vuoden tavoitteenani on saada liikkumisesta monipuolisempaa. Joka viikko juoksen ja teen kotitreenejä niin kehonpainolla kun kahvakuulalla. En omista autoa, joten pyöräilyä tulee automaattisesti. Minulla ei ole pulaa motivaatiosta liikkua, mutta kaipaan vaihtelua. Olen haaveillut uimisesta ja paremmasta tekniikasta. Alku vuodesta osallistun siis kurssille uintitekniikasta! Odotan myös lumia, että pääsee hiihtämään. Kesällä osallistun ehkä ensimmäiseen juoksukisaan ??

  Reply
 3. Annukka

  Tavoitteeni on oppia entistä enemmän kuuntelemaan omaa kehoa: millaista treeniä se kaipaa ja tarvitsee. Olen luonteeltani suorittaja, joka treenaisi mielummin liikaa kuin liian vähän. Tänä vuonna olenkin jo ymmärtänyt paljon levon ja kehonhuollon merkityksestä. Suunnon kello voisi auttaa treenien optimoinnissa 🙂

  Reply
 4. Piia

  Tavoitteenani on jatkaa säännöllistä liikkumista ensi vuonnakin. Taistelen ennakoivasti perinnöllisiä sairauksia vastaan ja olen päättänyt niitä myöhäistää monella vuodella omalla kohdallani, jos ei kokonaan ole mahdollista riskiä poistaa.
  Esimerkiksi sydäntautien vuoksi olen alkanut kiinnostua kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, johon kuuluu myös lepo ja sen laatu.

  Reply
 5. Sanna

  Tavoitteenani on päästä takaisin urheilun makuun! Opiskelut ja työt vieneet tänä vuonna voimat, joten painonpudotus ja hikikarpalot odottavat vuonna 2019!

  Reply
 6. Sarianna

  Potkunyrkkeilyä pitäisi ainakin päästä kokeilemaan, mielellään tehdä siitä harrastuskin

  Reply
 7. Sanna H.

  Tavoitteeni ensivuodelle on päästä taas kiinni liikuntaan ja saada itseni aktiiviseksi ja olo hyvinvoivaksi pitkästä aikaa. Liikkumattomuus on tuonut lisäkiloja ja tyytymättömyyttä omaan kehooni ja olotilaan. Nyt olen päättänyt tehdä täyden käännöksen ja tehdä työtä sen eteen että tunnen ja näen peilissä hyvinvoivan ja terveen nuoren naisen. Olen haaveillut tästä kellosta nyt syksyn/talven ajan ja se olisi hieno motivaation lisä tähän alkavaan projektiini 🙂

  Reply
 8. Pia

  Peruskestävyyden parantaminen – salilla viihtyminen 🙂 Teini liikkelle…

  Reply
 9. TiinaRe

  Olisi kiva kokeilla taas jotain uutta. Nyt ollut mielessä triathlon ?

  Reply
 10. Ninni

  Ensi vuoden tavoitteena on taas rauhassa palautella liikuntaa osaksi arkea säännöllisesti ja nousujohteisesti. Pitää vaan muistaa ja malttaa aloittaa rauhassa. Ihanaa joulua!

  Reply
 11. Rilla

  Omana treenitavoitteenani ensi vuodelle on saada yksi ystävistäni nnostumaan liikunnasta niin kuin itse siitä innostun <3

  Reply
 12. Hanna-Leena

  Aion juosta 10km ja kokeilla jotain uutta lajia! ?

  Reply
 13. Heidi

  Olen harrastellut liikuntaa milloin missäkin muodossa ja monipuolisesti. Treenistä on kuitenkin puuttunut selkeä suunnitelma ja ohjelma, jossa aion petrata ensi vuonna. Tavoitteena olisi kiinteytyminen ja entistä terveempi elämä 🙂

  Reply
 14. Hanna

  Hyvin vähätreenisen vuoden päätteksi asetan tavoitteeksi kaksi treeniä viikkoon, ja vähintään toinen niistä on lihaskuntoa. Hyötyliikuntaa onneksi tulee reilusti joka päivä kävellen ja pyörällä, ja kehoa tulee huolettua kohtuullisesti, joten kokonaisuus vois olla parin varsinaisemman treenin kanssa hyvä 🙂 Kellosta olisi kiinnostavaa seurata treenien ohessa aktiivisuuden ja palautumisen tasapainoa.
  Mukavaa ja palauttavaa joulunaikaa ja lomaa sinulle!

  Reply
 15. Eeva

  Tavoitteenani on kokeilla kokonaan uusia urheilulajeja, kuten potkunyrkkeilyä ?

  Reply
 16. Sari

  Ehdottomasti saada treenit aktiivisemmin takaisin arkeen. Vaikka kaksi treeniä viikossa kuulostaa vähältä on se alkutavoite ja sitä on hyvä pikkuhiljaa kasvattaa. Tuo tyttären treenit näytti kivoilta ja erityisesti TRX:n käyttö kiinnostaa.

  Reply
 17. Saija

  Aion päästä takaisin juoksukuntoon, kunhan vain kantakalvon tulehdus antaa periksi. Saliltreenissä palaan säännöllisyyteen. Kiitos Heidi ?? inspiroinnista ja hyvistä treeneistä. Ihanaa lomaa ?

  Reply
 18. Roosa

  Tavoitteena treenata tehokkaammin ja saada itsestä enemmän irti joka treeneissä!

  Reply
 19. Sari

  Ehdottomasti saada säännöllisyyttä omaan liikuntaan. Alkuun tavoite maltillinen 2 kertaa viikossa. Kuulostaa vähältä, mutta välillä tuntuu senkin toteuttaminen isolta kynnykseltä.

  Ps. Ehkä kommentti tulee jo toistamiseen, kun eka taisi kadota..

  Reply
 20. Annina

  Tavoitteenani on yksinkertaisesti tehdä liikunnasta säännöllistä ja mennä rohkeasti salille kokeilemaan eri tunteja vaikka se alkuun epävarmalta tuntuisikin. Haluaisin rakastua liikkumiseen!

  Reply
 21. Teija

  Tavoite olisi kuntouttaa polvea, joka on kipeytynyt juoksuharrastuksen myötä ja on nyt niin kipeä, että en oikein täysillä pysty juoksemaan.

  Reply
 22. SaraR

  Että jaksan kiivetä neloskerrokseen ilman hengästymistä. Jostain sitä on aloitettava.

  Reply
 23. Salli

  Ensi vuoden tavoite on päästä taas liikkumaan säännöllisesti ja harrastaa juoksua ja mm.kävelyä.

  Reply
 24. Iida

  Salitreenin aloittaminen sekä juoksuharrastuksen uudelleenlämmittely ovat tavoitteina ensi vuodelle. Ja jos vihdoin viimein oppisi vapariakin uimaan!

  Reply
 25. Suvi

  Tarkoitus oli parantaa peruskuntoa ja lisätä lihasvoimaa- ja massaa.

  Reply
 26. Karoliina helaakoski

  Kässäri ja 10 leuanvetoa kesään mennesä!

  Reply
 27. Riikka

  Treenin säännöllisyys on se, mihin tarttee laittaa fokusta. Voiman kasvattamista + kehonhuoltoa siihen kylkeen. Aloitan tammikuussa kevyen joogan ja tavoitteeksi olen ajatellut asettaa päälläseisonnan seinää vasten ?

  Reply
 28. Iita

  Ensi vuoden tavoitteena on saada leuanvedot sujumaan ja hyvä juoksukunto.

  Reply
 29. JonnaTii

  Tavoitteena olisi säännöllinen liikunta, nytkin sitä tulee harrastettua 1-vuotiaan poikani kanssa , mutta olisikohan äidin aika palata salille 🙂 kello varmasti toisi lisä motivaatiota 🙂

  Reply
 30. Mirja

  Kiinteytyminen, ehkä puolimaraton jossain, HCRD viestin ankkuriosuus…

  Reply
 31. Iita

  Ensi vuonna aion saada leuanvedon sujumaan ja juoksun kulkemaan kevyemmin.

  Reply
 32. Mari Moilanen

  Peruskestävyyden parantaminen, liikkuvuudesta huolehtiminen ja siihen sopivasti voimatasoja ylöspäin. Ne kun saa balanssiin niin tulee huippuvuosi 2019!

  Reply
 33. Sari P

  Erityistä tavoitetta ei ole, jatkan samaa liikuntatahtia kuin ennenkin. Ehkä kuitenkin voisin kokeilla uutta lajia tai lisätä enemmän joogaa tai venyttelyä/rentoutusta&rullausta mukaan liikuntasuunnitelmiin. Kroppa tykkäisi varmasti.

  Reply
 34. Sofie

  Ensi vuoden tavoitteena olisi liikkuvuuden kasvattaminen, nopeuden kehittäminen sekä uusien lajien kokeilu! 🙂

  Reply
 35. Hanna Kooo

  Peruskestävyyttä haluaisin saada lisää, puolikas tähtäimessä. 🙂

  Reply
 36. SuviV

  Paluu vanhaan aktiiviseen ja aterveelliseen elämään, mikä on reilun vuoden ollut hävyksissä synnytyksen jälkeen. Ja se puolimaraton, mikä jäi flunssan takia väliin viime syksynä.

  Reply
 37. Airi

  Kiinteytyminen entisestään ja kuntosali harjoittelua kolmesti viikossa, nyt on vain kaksi kertaa.

  Reply
 38. Tiina

  Kiinnostuin taas kuntosalitreeneistä työkaverin innostamana ja tarkoitus olisi jatkossa liikkua monipuolisesti ja ei hampaat irvessä vaakaa tuijottaen. Ajattelin elvyttää hiihtoharrastuksen ja kokeilla uusia lajeja 🙂 Tavoitteena hyvä olo!

  Reply
 39. Katia

  Tavoitteenani olisi monipuolistaa liikkumista ja erityisesti lisätä kevyempää joogaa, jotta saisin kehitettyä notkeutta ja liikkuvuutta. Lisäksi se rentouttaa mieltä ja kehoa.

  Reply
 40. HansuS

  Ensi vuoden tavoitteeni on olla pyöreän juhlavuoden kunniaksi fitimmässä kunnossa kuin ennen. Muutama ylimääräinen kilo pois, voimaa ja kestävyyttä tilalle. Monipuolisesti eri lajeja. Elämäni paras vuosi edessä? 🙂

  Reply
 41. Kati

  Yksi leuanveto ja puolimaraton tavoitteena – siinä onkin haastetta ? Motivaattoria tarvittaisiin!

  Reply
 42. Suvi

  HimosTrailille matka käy ensi vuonna.

  Reply
 43. Riikkis

  Jalkojen lihasten vahvistaminen, rutiini salitreeniin. Pitää saada polvet kestämään, että pääsis vielä joskus juoksuun kiinni ?

  Reply
 44. Riina Tikka

  Uintia, uintia. Tekniikkaa ja vauhtia. Aivan loputon suo. Välillä on ihanaa ja välillä kamalan ihanaa. 🙂

  Reply
 45. Katri Penttinen

  Ensi vuoden tavoitteitani urheilun ja liikkumisen suhteen ovat ehdottomasti säännöllinen treenaus ja uusien lajien kokeilu. Olisi kiva monipuolistaa liikntatapoja, jotta siitä tulisi entistäkin mieluisampaa ja siten sitä haluaisi tehdä useammin. Ihanaa joulua!✨

  Reply
 46. rriina

  Tavoitteena on päästä taas kiinni säännölliseen juoksuharjoitteluun. Kesällä alkanut penikkavaiva ei meinaa helpottaa millään, mutta ehkä (toivottavasti) nyt ollaan menossa valoa kohden tämän suhteen. Kuluneen syksyn olen kuluttanut spinning-pyörää ja bodypump-painoja, jotta saisin kehoon lisää voimaa. Kello tulisi todella tarpeeseen, jotta osaisin aloittaa juoksuharjoittelun riittävän maltillisesti – homma kuin homma meinaa lähteä aina lapasesta. 🙂

  Oikein mukavaa joulua sinulle ja perheellesi!

  Reply
 47. Henna

  On aloitettava kuntoilu ja löydettävä aikaa siihen.

  Reply
 48. Niina

  Toivoisin että intoni liikkua pysyisi tällä nykyisellä tasolla (päivittäin tulee noin tunti tehtyä jotain hikiliikuntaa). Ajatus on käynyt myös useammin siinä että josko sitä uskaltaisi avantoon, tekisi varmasti hyvää mutta riittäneekö rohkeus,

  Reply
 49. Maija

  Tavoitteena kokonaisvaltainen hyvinvointi ja liikkua sen mukaisesti. Monipuolista liikuntaa. Lisätä palauttavaa liikuntaa…

  Reply
 50. Minde

  Kunnon ja oman terveyden ylläpitäminen. Säännölliset käynnit.

  Reply
 51. Johanna

  Ensi vuodelle olisi tarkoitus saada salirytmi raiteilleen ja sekä aerobinen rinnalle, joka on kärsinyt hieman viime aikoina. Peruskunto paremmaksi sekä jumien hoitoa.

  Reply
 52. Hissu

  terveyden ylläpito liikunnalla ja lihaskuntoharjoittelulla pitää ottaa ihan jokapäiväiseksi asiaksi.hiihtokin välkkyy mielessä.

  Reply
 53. AnniinaL

  Haluan vihdoinkin aloittaa liikunnan lapsen saannin jälkeen

  Reply
 54. Nelliina

  Tavoite palata työmatkapyöräilyyn ensi vuonna. Mukana kivassa arvonnassa. Ihanaa lomaa teille 🙂

  Reply
 55. Heidi

  Nauttia ja voida hyvin. Haastaa ja palautua. Siinäpä minun punaisen langan suunnat ensi vuodelle.

  Reply
 56. Jutta W

  Tavoite on juosta yhtä paljon kuin tämä vuonna ja lisäksi pari puolikasta vielä kaverin kanssa!

  Reply
 57. Ella

  Tavoite on aloittaa taas kiipeily ja lisätä lihaskuntoharjoittelua, joka tukisi pitkiä vuoristovaelluksia 🙂

  Reply
 58. Noora L

  Ensi vuodelle liikunnallisena tavoitteenani pitäisin uuden harrastuksen aloittamista. Olen ihminen, jonka täytyy saada kehittyä ja nauttia tekemisestä samalla. Tällä hetkellä satunnainen painojen kolistelu salilla ei tunnu mielekkäältä ja olenkin pohtinut crossfitin aloittamista. Myös hiihtäminen näin talvella houkuttelee ja uudet sukset ovatkin ostoslistalla. Sun blogista saa monipuolisesti treenistä inspistä ja varsinkin hiihtojutut ovat mieleeni, kiitos niistä!
  Rentouttavaa ja kaunista joulua 🙂

  Reply
 59. Taija

  Ystävän kanssa sovittu reissu syyskuussa Budapestiin ja siellä puolimaraton, siinä yksi ensi vuoden mukavista tavoitteista.

  Reply
 60. Ammi

  Syksyllä aloittamani astangajooga jatkuu parilla viikkotunnilla. Olen ihmetellyt, et miksi ihmeessä en oo aiemmin alkanut joogaa, ihan huippua. Ulkolajeja koitan oikeesti myös lisätä: kävelyä, juoksua ja hiihtoa, sään ja latutilanteen mukaan. Kunhan kevään aikatauluja julkaistaan , niin eiköhän sieltä löydy taas sopiva aamun ct tuntikin mukaan viikko ohjelmaan.

  Reply
 61. Kukka

  Ensi vuoden liikuntatavoite on palata takaisin rakkaan tanssiharrastuksen pariin.

  Twerkkausta olis myös kiva oppia!

  Reply
 62. Minna

  Tavoite hiihtää enemmän, venytellä säännöllisesti ja lisätä myös painoharjoittelua. . Jatkan hot joogan ja ryhmäliikunta tunneilla käymistä.

  Reply
 63. Jenny

  Ensi vuonna tarkoitus jatkaa samaan malliin vauvamasun kanssa♥️

  Reply
 64. MarjaKoo

  Lihaskunnon kasvattaminen ja ehkä myös joogaa viimein

  Reply
 65. Inka

  Oma tavoitteeni on jaksaa juosta 10 km nykyisen 5 km sijaan. Lisäksi leuan veto on ollut pitkään haaveena ja ajattelinkin vihdoin panostaa siihen.

  Reply
 66. Sanna

  Tavoitteenani olisi saada/löytää kadoksissa ollut motivaationi.

  Reply
 67. Maarit

  Äiti-tytär aikaa. Ihan parasta.

  Reply
 68. Jenny

  Hyvältä näyttää, saispa omat teinipojat treenikaveriksi joskus. No, realistisempi tavoite ensi vuodelle on ottaa treenit itselle osaksi arkea.
  Hyvää joulua!

  Reply
 69. Eve_

  Ensi vuonna on tarkoitus jatkaa samaa rataa! 🙂

  Reply
 70. Meeri Karlsson

  Tavoitteenani on jatkaa palautumista raskauksista ja vahvistaa erityisesti keskivartaloa. Ehkäpä jokin puolimaratoni tai kaksi voisi olla haaveissa myös jossakin naapurimaassa – kiva tapa nähdä maisemia ja tietysti saada motivaatiota treeniin.

  Seuraavaksi tarkoitus hankkia aktiivisuutta seuraava laite. Sormus oli mielessä mutta tämä Suunto on niin tyylikäs, että otan vertailuun 🙂

  Reply
 71. Pirjo

  Muutamme tammikuussa uudelle seudulle, joten tavoite aloittaa taas juoksu ja lihaskuntotreeni parin kuukauden tauon jälkeen. Uusia lenkkipolkuja ja puistoja etsiä. Siinäpä sitä on elämänmuutoksessa haastetta.

  Reply
 72. Johanna

  Ensi vuonna jatkan liikkumista monipuolisesti ja panostan salilla käyntiin. Yritän juosta säännöllisesti!

  Reply
 73. Päivi Miettinen

  Tavoitteena ensi vuodelle on parantaa puolikkaan ennätystä.

  Reply
 74. Kirsikka

  Harras tavoitteeni olisi päästä juoksukuntoon tulevana vuonna. 2 viimeistä vuotta ovat menneet ihan penkin alle sairastelun ja käden leikkauksen vuoksi. Liikunta on mulle tärkeää ja auttaa jaksamaan arjen puurtamisen.

  Reply
 75. Kirsikka

  Tavoitteenani on päästä juoksukuntoon tulevana vuonna. Kaksi edellistä vuotta on mennyt penkin alle sairastelun ja käden leikkauksen vuoksi. Liikunta on minulle tärkeää keino jaksaa arjen kiireissä.

  Reply
 76. anna s.

  En ole vielä miettinyt sellaisia, mutta liikuntaa kyllä pitäisi harrastaa paljon enemmän.

  Reply
 77. Tomi

  Ensimmäinen Maraton Kesäkuussa Tukholmassa ja siinä 4h alitus. Tärkeimpänä on lähteä nauttimaan matkasta. Elokuussa sitten olis tarkotus lähteä juoksemaan maraton aikaa vastaan.

  Reply
 78. Sarde

  Puolimaraton toukokuussa

  Reply
 79. Nikke

  Saada liikunta säännölliseksi osaksi elämää

  Reply
 80. JennaO

  Maraton ja spagaatiin taipuminen! Siinä riittääkin tavoitetta kerrakseen 😀

  Reply
 81. Joni Oksanen

  Tavoitteena on lähinnä selkäni kuntoutus. Salilla pitäisi aloittaa hiljalleen, ja siitä sitten rautaiseeen kuntoon kesäksi. Tai no kun pystyisi kävelemään kunnolla, niin se kyllä riittää 😀

  Reply
 82. Eva Holmberg

  Leuanveto!

  Reply
 83. Annu

  Tavoitteena on jatkaa säännöllistä liikuntaa, vaikka haasteensa siihen tuo lapset ja uusi arki päiväkodin ja töihinpaluun kanssa ?

  Reply
 84. Päve

  Tavoitteeni on pitää yllä hyvää oloa ja jaksamista liikunnalla. Käydä kävelyillä ja salillakin ainakin kerran viikossa! ??

  Reply
 85. hilkka

  Haluaisin ulkoilla enenmmän luonnossa 🙂

  Reply
 86. Kaisa M

  Tavoitteena on saada juoksulenkit säännölliseksi saliharjoittelun oheen.

  Reply
 87. Ellen

  Aloittaa taas säännöllisempi urheilu, kun lukion alun myötä on rutiinit kadonneet. Ainoa liikunta tällä hetkellä on hyötyliikunta ja satunnaisesti lihaskunto kotona.
  Haluaisin alkaa käymään ryhmäliikuntatunneilla tai salilla.

  Reply
 88. Anu

  Täällä yksi työtön sohvaperuna etsii motivaatiota ylipäätään lähteä liikkeelle…tuota kelloa googlettelen päivittäin ja se jos mikä auttaisi alkuun..seuraan blogiasi ahkeraan ja tuollainen energisyys, edes pala siitä, olisi suotavaa! Ihanaa Joulua!

  Reply
 89. Veikko

  Tavoitteenani on ylläpito. Olen mielestäni juuri sopivassa kunnossa juuri tällaisena kuin olen.

  Reply
 90. Petri

  Minun täytyy kertoa ensin mitä olen jo saavuttanut. Olen nyt normaalipainoinen, laihdutin yli 70 kiloa ja kuntoilen joka päivä jollain tavoin: kävelen, teen lumitöitä, uin tai kuntosalilla treenaan mutta en omista urheilukelloa vielä ja siitä olen haaveillut joten olisipa hienoa saada sellainen. En ikinä enää palaa huonokuntoiseksi. Hyvää ja rentouttavaa joulua.

  Reply
 91. Laura E.

  Tavoitteenani on lisätä liikuntaa arkeeni. Päiviini kuuluu paljon hyötyliikuntaa, mutta voimia lähteä ns. omiin harrastuksiin (salille tms.) pienen lapsen äitinä minulla ei kuluvana vuonna ole ollut. Toivon, että tähän tulee muutos ja opin pitämään myös itsestäni parempaa huolta!

  Reply
 92. Helssunen

  Toivon pääseväni takaisin salitreenin pariin käsileikkauksen jälkeen syksy mennyt vähemmällä treenillä enimmäkseen ulkoillen, mutta ehkä kohta taas treenamaan kuin ennen.

  Reply
 93. Laura K.

  Ensi vuoden tavoitteet liittyy kyllä vahvasti juoksuun. Toivon monipuolista treenivuotta ja viimeistään syksyllä olisi tosi mukavaa saada toteuttaa pitkäaikainen juoksuhaave ja juosta puolimaraton :)!

  Reply
 94. Maritta K

  Tavoitteena on jatkaa liikuntaa entiseen malliin. Enimmäkseen harrastan kävelyä.

  Reply
 95. Tanja Piha

  Tavoitteena surffata mahdollisimman monta vihreää aaltoa ja oppia kääntymään surffilaudalla.

  Reply
 96. Elina Apponen

  Tavoitteena taitaa olla jokin ultramatka juoksun saralla, joko poluilla tai ei. Suurin toive kuitenkin on pystyä tekemään onnistunut treenikausi ilman vaivoja eli oheisharjoittelun lisääminen.

  Reply
 97. Jaana

  Tavoite saada polvia vahvistettua, että vähän kovemmat lenkit onnistuisi!

  Reply
 98. Niina

  Tavoite vuodelle 2019 on, että liikunta olisi säännöllistä… nyt olen mennyt periaatteella ( mennyt jo vuosia ) jos treenataan treenataan 10 kertaa viikko tai ei laisinkaan. Säännöllisyys ja sen oman kehon parempi kuuntelu.

  Reply
 99. Tittap

  Tavoitteena yleinen hyvinvointi, kehonhuolto, liikkuvuuden parantaminen ja ihan uutena juttuna olis tavoitteena opetella vapaa hiihtotyyli! Saa nähdä mitkä toteutuu parhaiten. Hyvää joulua! 🙂

  Reply
 100. Emmi

  Taivoitteenani ensivuodelle olisi kiinteämpi kroppa!

  Reply
 101. Jenna

  Tavoitteena on liikunnan saaminen säännölliseksi osaksi elämää, lajilla ei niin väliä kunhan siitä innostuisi kunnolla.

  Reply
 102. OK

  Tavoitteena ensivuodelle kehittää uintitekniikka hyvään kuntoon ja lisätä saamieni leukojen määrää. Ehkä myös ottaa osaa johonkin juoksukilpailuun. 🙂

  Reply
 103. Sanna

  Tavoitteena minulla on vain lisätä liikuntaa ja saada se säännölliseksi osaksi arkipäiviä?

  Reply
 104. Niinu

  Enemmän ja säännöllisempää! Ne on mun tavoitteet ensi vuonna.Jopa kuntosaliharjoittelu on alkanut kiinnostaa,tosin siihen tarttisin kunnon ohjausta alkuun…

  Reply
 105. Clara

  Ensi vuoden tavoite on neljän vuoden tauon jälkeen juosta puolimaraton ??

  Reply
 106. Jaana

  Tavoitteena ensi vuodelle on saada lisää juoksu voimma jalkoihin sekä parantaa liikkuvuutta!

  Reply
 107. Jaana Piippola

  Tavoitteeni on kokonaisvaltainen hyvinvointi johon kuuluu lepo, ravinto ja liikunta. Lihaskestävyyden parantaminen sekä kestävyys. Samalla haluaisin parantaa liikkuvuutta ja opetella rentoutumaan ? Ihanaa Joulua Heidi olet hyvä esimerkki.

  Reply
 108. Clara

  Tavoitteeni ensi vuodelle on neljän vuoden tauon jälkeen juosta puolkmaraton??

  Reply
 109. HansuK

  Asetan usein muut etusijalle ja oma hyvinvointi tulee sitten perässä. Ensi vuonna aion pitää paremmin huolta itsestä, kuunnella kehoa ja liikkua siten, että voin hyvin.

  Reply
 110. Annis

  Juuri tuli puoli vuotta synnytyksestä. Tämä vuosi on mennyt raskaudesta ja synnytyksestä palautumiseen. Ensi vuodelle tavoitteena olisi saada liikuttua säännöllisemmin, kohottaa kuntoa, löytää juoksemisen ilo, saada parempi lihaskunto.

  Reply
 111. Henri V.

  Monipuolisesti kaikkia mukavia lajeja ja mitä enemmän ulkona sen parempi

  Reply
 112. Minna

  Suunto auttisi minua matkalla nuts karhunkierrokselle sekö nyt pitämään sykkeet maltillisena hiihtäessäni. Nyt tavoitteena pysyvästi kunto jolla pärjään ja jaksan fyysisessä työssäni ja jaksan treenata myös arkisin , koska liikunta on tärkeää jaksamiselleni.

  Reply
 113. Hanna

  Monipuolisesti yrittää kaikkea ja kokeilla mahdollisimman montaa uutta lajia! ?

  Reply
 114. Miina

  Löytää uudelleen aktiivisen liikkumisen ilo, parantaa huomattavasti jaksamista ja kehonhallintaa ja ehkäistä samalla iän mukanaan tuomia ”kremppoja”. Kello kiinnostaisi suuresti erityisesti myös palautumisen mittarina!

  Reply
 115. Miia

  Haluaisin ensi vuonna juosta kympin lenkin ?

  Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *