Avocadoa siella sun taalla πŸ™‚

by | Apr 24, 2013 | Luokittelematon, Ruokavalio | 6 comments

Jos et viela ole avocadon “ystava”, niin tassa muutama syy, miksi se kannattaa ottaa mukaan paivittaiseen ruokavalioon! Itse kaytan avocadoa salaateissa, smootheissa, leivan paalla ja jopa jalkiruuissa! Voit myos puolittaa avocadon, paalle hieman sitruunaa ja hyvalaatuista suolaa, ja lusikalla suuhun! Nami nami:)

Vahan kylla epailen tata alla olevan kuvan lausetta: “About 50 millions pound of Avocados are consumed in the U.S on Super Bowl Sunday!” Hmmm, mun mielesta siella oli ihan jotain muuta kun avocadoja πŸ˜‰ Tasta paaset lukemaan mun kokemuksista Super Bowl Sundaysta!

If you’r not a friend of an avocado yet, here’s few reasons why you should have it in your daily diet! I use it in salads, smoothies, with toast and even in deserts! Or you can just cut it half and spoon it out with some lemon and salt! Yummy! 

6 Comments

 1. Anni

  Onko yks avocado sopiva määrä päivässä? Kyseessähän on tosi energiapitoinen hedelmä..

  Reply
 2. Heidi

  Mulla menee noin 1/2 paivassa, riippuen siita mita muuta syon (ja riippuen avocadon koosta! pieni menee helpostikin, mutta isosta noin 1/2). Joinakin paivina saattaa menna enemman, jos teen esimerkiksi vihersmootheja… Totta, etta avocado on energiapitoinen, mutta kaikkihan riippuu siita miten sita yhdistelee esim. vihersmoothiessa kokonaisenergiat jaavat silti suht mataliksi.

  Heidi

  Reply
 3. Sarpukka

  Mä-rakastan-avokadoja! Ne ovat omassa ruokavaliossa se paras rasvanlähde. Oon niin häpi et Lidlissä myydään avokkeja pusseissa πŸ™‚ Luin jostakin (= aina se luotettava lähde) että avokadojen kuori on niin paksu, että se ei läpäise hyönteismyrkkyjä, että hyvällä mielellä voi ostaa ei-luomuakin πŸ™‚

  Reply
  • Heidi

   Sama taalla! Menee ruuassa kuin ruuassa πŸ™‚

   Ja aivan totta, avocadon paksu kuori suojaa sita myrkyilta eli hyvin voi kayttaa myos sita ei-luomua! Mmmmm taidankin kohta tehda jotain hyvaa avocadosta πŸ™‚

   Reply
 4. Sari

  Wow! Vakuuttavaa! Ihan kuin taa postaus olis tarkoitettu suoraan mulle… πŸ™‚ Nyt on pakko muistaa ostaa niita ja alkaa totuttautua makuun.
  s

  Reply
  • Heidi

   πŸ˜‰ Eikohan se viimeistaan nyt tartu mukaan sielta kaupasta πŸ™‚ Kannattaa aloittaa smootheista ja blendata mehun joukkoon… kevennetty aloitus πŸ™‚

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *