FIND YOUR NEW COMFORT ZONE

by | Aug 31, 2021 | Run, Wellbeing | 0 comments

 

 

 

Viime lauantaina vietimme Salomonin tiimipäivää Porvoossa, Bökarsin upeissa merimaisemissa. Ohjelmassa oli niin tossutestausta kuin yllätyksenä tulleita aktiviteetteja teemalla Find Your New Comfort Zone. Aah, sitä päivä todellakin oli, ihanasti mukavuusalueella surffailua, niin kehoa kuin mieltä hellien.

 

 

FIND YOUR NEW COMFORT ZONE 

 

Aina ei tarvitse olla aktiivinen ja tehokas, mennä satalasissa, kehittyä ja oppia uutta- tai ainakaan nyt suorittaa. Varsinkin arkikiireiden keskellä on hyvä muistaa tarjota itselleen myös hemmotteluhetkiä, mitä se itsekullekin sitten tarkoittaakaan. Meidän tiimipäivässä oli kaikki, mitä vapaapäivälleni juuri siinä hetkessä kaipasin- hyvää ruokaa, joogaa, hierontaa ja mahdollisuus pulahtaa mereen ja saunoa savusaunassa. Luksusta oli päästä valmiiseen pöytään syömään ja vaihtaa kuulumisia ilman kiirettä. Mukavaa oli myös pitkästä aikaa päästä toisen joogaohjaukseen- keskittyä ihan vain itseeni ja inspiroitua uusista variaatioista.

 

Find Your New Comfort Zone eli mukavuus on huomioitu myös Salomonin kolmessa tossukategoriassa. Aktiivinen, oman hyvinvoinnin ja jaksamisen takia liikkuva/ juokseva, kaipaa myös varusteilta mukavuutta. Voin itsekin myöntää, että lenkille ja liikkumaan kannustavat hyvät, säähän sopivat ja ennen kaikkea mukavat varusteet. Olosuhteet, kuten sää tai maasto ja itse treenikin vedetään kyllä silloin tällöin ulkona mukavuusalueelta, mutta varusteiden mukavuudesta en tingi. Liikun ja vedän ohjauksia säällä kuin säällä, jolloin varusteilla on iso vaikutus ulkoilukokemukseen.

 

 

 

SALOMON PREDICT 2 & PREDICT HIKE MID GORE-TEX 

 

Päivän aikana saimme testata Salomonin uutukaisia, jotka kaikki sijoittuvat Find Your New Comfort Zone ajatuksen alle. Kaikissa kolmessa eri kategorian tossussa on huomioitu ensisijaisesti mukavuus. Yhteistä tossuilla on myös keveys, rullaavuus, hyvä hengittävyys ja vaimennus. Ja sen huomasi ja tunsi.

 

Katutossu Predict 2 on monikäyttöinen juoksutossu, joka juoksulenkkien lisäksi toimii erinomaisesti myös niin lihaskuntotreeneissä kuin kaikenlaisessa liikkumisessa. Tossu onkin erinomainen yleiskenkä, joka omaan jalkaani istui kuin sukka. Tässä tossussa taisin viettää suurimman osan päivästä ja uskon, että se tulee jatkossa olemaan jokapäiväinen luottotossuni. Parasta on tossu, jota ei edes huomaa!

 

Outdoor Predict Hike Mid Gore-Tex retkeilykenkä on Predict 2 katutossun lailla iskuvaimennettu, kevyt ja rullaava, mutta sen lisäksi myös vedenpitävä. Keskikorkea varsi suojaa hyvin nilkkoja. Kenkä sopii ominaisuuksiensa ansiosta monenlaiseen käyttöön, aina kevyistä vaelluksista koiran ulkoilutukseen, säähän kuin säähän ja vaihtelevaan maastoon.

 

 

 

 

SALOMON ULTRA GLIDE 

 

Ultra Glide tossu on kaarevan R- CAMPER pohjamuotoilun ja ENERGY SURGE vaimennuksen ansiosta Salomonin tämän hetken rullaavin polkujuoksukenkä. Tossu sopii niin aloittelijalle kuin kokeneemmalle juoksijalle, keskipitkille ja pitkille matkoille. Päivän aikana testasin tossua lyhyellä lenkillä, mutta jo heti ensituntuma tossusta oli miellyttävä ja hyvin istuva, kuten omaan jalkaani lähes kaikki Salomonin juoksutossut.

 

Huomattavasti enemmän kokemusta tossusta on tämän vuoden NUTS Distance 300:n voittajalla Janne Hietalalla, joka juoksi kisan viimeiset 130 kilometriä juurikin Ultra Glidella. Hänen kokemuksensa mukaan parasta kengässä omaan jalkaan oli mukavuus. Kenkä rullasi ja pitkällä matkalla kengän pehmeys ja vaimennus tekivät juoksusta mukavampaa. Tossu soveltuukin juuri mukavuuden, vaimennuksen ja rullaavuuden ansiosta pidemmille matkoille. Contagrip- pohjakuviointi varmistaa erinomaisen pidon kaikenlaisilla alustoilla.

 

Lue Jannen kokemuksia NUTS Distance 300 -kisasta tästä.

 

 

 

 

Iso kiitos super kivasta päivästä Salomonille ja koko huikealle tiimille. Oli mukava pitkästä aikaa tavata ihan näin livenä- jakaa ajatuksia ja kokemuksia, kuulla mielenkiintoisia tarinoita maailmalta, kisoista, harjoittelusta ja kaikesta muusta. Huippua olla osa Salomon- tiimiä, samanhenkisten ihmisten seurassa <3

 

 

Seuraa minua myös Instagramissa @heidionthego 

Kuvat: Jassu Dammert

 

Heidi xoxo

 

 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *