Garmin Forerunner 610

by | Jan 8, 2013 | Garmin, Luokittelematon | 4 comments

Monesta juoksukuvasta onkin varmaan jo selvinnyt, etta kaytan Garminia sykemittarina/gps:na. Alkuun mulla oli vahan vaikeuksia asetusten kanssa, mutta onneksi asiantuntevasta liikkeesta sain apua ongelmiin, ja sen jalkeen kello onkin toiminut moitteettomasti.

Kelloa on helppo kayttaa (paitsi sateliitin hakeminen voi valilla vahan kestaa, ja seison tuolla pihalla kasi ojossa!) ja siita nakee kaiken tarvittavan: ajan, vauhdin, kilometrivauhdin, kalorit… taa melkein riittaakin mulle, mutta hifistelijat saavat tasta varmasti paljon muutakin irti! Ainoa miinuspuoli on akku! Aika nopeasti saa ladata uudelleen, ja valilla on akku loppunut kesken lenkin… 

Viime kesana olin neljan muun juoksijan kanssa “janiksena” Central Parkissa jarjestetyssa 20mailin juoksutapahtumassa, joka oli jarjestetty Nyc maratoonille osallistuville pitkaksi harjoitusjuoksuksi! Meidan ryhman (noin 200 juoksijaa) tavoite oli juosta 8.30min/maili, eli noin 5.15min/km, koko matkan ajan. Meilla kaikilla janiksilla oli Garminit, ja tosi hyvin menivat ajat yhteen, ja saatiin pidettya vauhti tasaisena alusta loppuun asti, 2h 50 taisi olla aika 20 mailille! (Maraton on 26.2miles)

Sateliittia hakemassa…A Touch Faster

Forerunner 610 gives you several ways to get in touch with your training data. The swipe and scroll action makes it easy to adjust settings, review your run history and more. A quick tap of the screen is all it takes to advance to the next training page so you can see more data.
The 610’s sleek touchscreen is as rugged as it is functional, proving it’s more than just a pretty face. The 610 can stand up to rain, sweat and splashes, yet it’s sensitive enough that you can operate it with running gloves.
                          www.garmin.com

4 Comments

 1. Hansu

  Minun pitäs ostaa myös uusi mittari, mulla näkyy syke, kalorit ja aika. Polar TF7 on nyt. Haluisin just sellaisen jossa näkyy vauhti. Laitan päälle ain Runkeeperin ja siinähän näkyy, mutta monesti puhelin jotenkin pätkii ja tänäänkin gepsi oli menny pois päältä. Eli se olis kiva ku ei tarviis puhelimen kanssa pelata, vaan se ois siinä mittarissa.

  Mukavaa Suomeilua 🙂 nauti ruisleivästä ja muistakin herkuista! 🙂

  Reply
  • Hellu

   Kiitos! Varmasti nautin! 😀

   Mullakin oli aikaisemmin Polar, mutta just tan vauhdin takia paadyin lopulta Garminiin! Helpompi seurata intervalleja jne. Ma suosittelen!

   Reply
 2. Henna

  Minulla on yllättäen nyt talvella kasvanut juoksuinnostus, kun taas kesällä en saanut sitä kunnolla sytytettyä. Juoksu on välillä ihanaa!

  Laitoinkin muutaman kysymyksen tuonne oman blogini puolelle kommenttiboksiin sinulle, mutta laitanpa vielä tähänkin:
  Osaatkohan muuten suositella jotain hyviä kauppoja, joista saisi smoothieita ja/tai muuta terveellistä syötävää? Siis onkohan siellä jotain ketjuja tai jos tiedät Miamin alueelta enemmänkin hyviä paikkoja, niin mieluusti kuulen. Kiitos kaunis jo etukäteen! Taidan laittaa tämän viestisi myös blogiisi, jos et lue näitä kommenttien vastauksia.

  Reply
  • Hellu

   Juoksu on kivaa, mutta nyt taalla Suomessa ollessa olis ihana paasta hiihtaan… taitaa talla reissulla jaada vaan valiin 🙁

   Ihanaa, kun paaset Miamin aurinkoon! Ma en ole siella koskaan kaynyt, mutta Whole Foodseja siella on aivan varmasti! Ja oon kuullut etta ainakin seuraavat paikat olisi testaamisen arvoisia: Glaser Organic Farms in Coconut Grove, Jugo Fresh on Miami Beach, Michael’s Genuine Food and Drink in Design District ja jos kiinnostaa joogailla niin Bikram Brickell in Downtown! Toivottavasti naista on jotain apua, ja jos kayt testaamassa niin laita palautetta! 🙂 Oikein ihanaa lomaa!

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *