HEIPPA TALVI, TERVETULOA KEVÄT – POLKUJUOKSUWORKSHOP

by | Mar 25, 2023 | Retreats, Run | 0 comments

 

 

Heippa talvi ja tervetuloa kevät, valo, tulppaanit, metsäpolut ja kuiva asvaltti. Tänä talvena saimme lunta niin aikaisessa vaiheessa, että vaihtelevasta talvesta huolimatta olen itsekin jo aivan valmis kevääseen. Aivan vielä en sentään ole suksia vienyt vintille, mutta katse ja ajatukset ovat jo mm. kevään polkujuoksujutuissa. Kevään aikana olen osallistumassa ainakin Bodom Trailille ja myös muutama muu tapahtuma on harkinnassa. Luonto siis on ja pysyy, laji vain vaihtuu. Omista suunnitelmista myöhemmin lisää, tässä postauksessa kerron paljon toivotuista polkujuoksuworkshopeista, joita järjestän Nuuksion kauniissa maisemissa, kahtena huhtikuun sunnuntaina. Luvassa superkiva ja monipuolinen aamupäivä.

 

POLKUJUOKSUWOKSHOP NUUKSIOSSA

Missä: Nuuksio Haukkalampi 

Millloin: sunnuntaina 16.4 ja 23.4 

Aika: klo 9-12 

 

Lähdemme poluille heti aamutuimaan klo 9, jotta saamme rauhassa ihastella heräilevää luontoa (tärkeä osa polkujuoksu/ luontokokemusta. Matkan varrella teemme juoksijalle hyödyllisiä ja tärkeitä liikkuvuus- lihaskunto- ja tekniikkaharjoitteita sekä käymme läpi muuta polkujuoksussa huomioitavaa. Osallistujilla on hyvä olla aiempaa kokemusta juoksusta, mutta juoksu/kävelyvauhti metsässä on maltillinen. Mukaan ovat tervetulleita niin ensi kertaa metsässä juoksevat kuin kokeneemmat. Mukaan mahtuu max. 10 henkilöä, jotta jokainen saa myös henkilökohtaisia vinkkejä. 

 

Workshopissa on mahdollisuus testata Salomonin polkujuoksutossuja ja lisäenergiaa tarjoaa Noshtin Jollos- vauhtikarkit.Sitova ilmoittautuminen ja tarkemmat tiedot [email protected]. Hinta: 49€ (sis. alv.)

 

Lue myös: Polkujuoksua, vaellusta, sauvarinnettä – monta syytä lähteä metsään! 

Seuraa minua myös Instagramissa @heidionthego

 

Heidi xoxo

 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *