HYVINVOINTIVIIKONLOPPU NUUKSIOSSA

by | Sep 25, 2021 | Retreats, Run, Wellbeing | 0 comments

 

 

HYVINVOINTIVIIKONLOPPU NUUKSIOSSA 30.-31.10.2021

 

Luonnolla on jo ihan tutkimustenkin mukaan uskomattoman voimaannuttava vaikutus. Allekirjoitan, metsä on minulle ehdottomasti yksi hyvinvoinnin keitaista, josta ammennan niin voimaa, iloa kuin energiaa. Välillä juoksennellen pitkin polkuja, toisinaan sauvojen kanssa vaeltaen. Luonto on ihan tässä lähellä, mutta viikonloppuisin suuntaan usein Nuuksioon. Nuuksiosta onkin viimeisten vuosien aikana tullut minulle tärkeä paikka. Erityisesti siksi olen iloinen, että lokakuun hyvinvointiviikonloppua vietetään juurikin Nuuksiossa.

 

Hyvinvointiviikonlopun aikana tutustumme Nuuksion luontoon polkuja pitkin juosten/kävellen. Käymme läpi polkujuoksutekniikkaa, maaston vaihtelut huomioiden. Kuljemme merkittyjä reittejä, mutta poikkeamme myös sivuraiteille. Sivuraiteilta löytyy usein paikkoja, joiden olemassaolosta ei ole tiennytkään. Osa luontokokemusta on tietenkin myös pysähtyminen, maisemien ihailu. Osallistujat saavat halutessaan testiin Salomonilta polkujuoksutossut sekä juoksurepun. Juoksureppuun lauantain pidemmälle (n. 3 tunnin) polkujuoksu/kävelyretkelle pakataan energiaa Puhdistamolta sekä Nosht:lta.

 

Ulkona liikumme säällä kuin säällä, mukaan kannattaa ottaa sään mukainen varustus. Ja vaikka sataisi, odottaa lauantain reippailun jälkeen rantasaunan lämpö. Samalla on mahdollisuus aloittaa myös talviuintikausi. Ennen kolmen ruokalajin illallista huolletaan kehoa vielä kevyellä joogalla. Hyvinvointiviikonlopun tarkoitus on energisoida kehoa ja mieltä, niin liikkeen kuin levon kautta. Kaikki aistit huomioiden. Hyvinvointiviikonloppu tuo mukavan hengähdystauon syksyyn.

 

 

HALTIA LAKE LODGE- ERÄELEGANSSIA

 

Hyvinvointiviikonlopun tukipisteenä toimii uusi upea ja ekologinen Haltia Lake Lodge. Erinomaisella sijainnilla oleva hotelli on avattu vasta muutama kuukausi sitten. Ihastuin hotelliin ensi silmäyksellä ja eräeleganssi kuvaakin hotellia täydellisesti. Osallistujat voivat valita joko Lodge- hotellihuoneen tai Glambing Lodge- majoituksen, joka tarjoilee luksus telttailu elämyksen metsän keskellä. Suoraan sängystä avautuu upea rentouttava näkymä suoraan luontoon.

 

Sunnuntai-aamuna, “aamuherättelyn” jälkeen, nautitaan hotellilla monipuolinen aamiainen, joka antaa täydellisesti energiaa päivän sauvarinnetreeniin. Sauvarinnetreeni vedetään Solvallan laskettelurinteessä. Harjoituksessa keskitytään niin tekniikkaan kuin sykkeiden nostoon. Jokainen tekee harjoituksen oma kunto huomioiden.

 

Hyvinvointiviikonloppu sopii erityisen hyvin sinulle, joka harrastat juoksua, tykkäät luonnosta ja haluaisit laajentaa juoksureviirisiä myös poluille. Jos siis kaipaat syksyysi liikettä luonnon helmassa, rauhoittumista luonnossa ja joogamatolla, saunomista ja mahdollisesti myös uintia rantasaunalta, hyvää terveellistä ruokaa sekä eräeleganssia Haltia Lake Lodge- hotellissa, niin tämä on sinulle! Hinta 299€ (sisältää majoituksen 2hengen Lodge-huoneessa, ruokailut, saunan, aktiviteetit), 364€ (sisältää majoituksen 2hengen Glambing Lodge-majoituksessa, ruokailut, saunan ja aktiviteetit). Mukaan mahtuu 10 ensimmäistä! Lisätietoja ja ilmoittautumiset [email protected]

 

Seuraa minua myös Instagramissa @heidionthego 

 

Heidi xoxo

 

 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *