Piristystä lenkkipolulle ja salitreeniin

by | Aug 19, 2013 | Luokittelematon, Nike, Treenit | 12 comments

Aika päivittää treenivaatteita! Parhaat juoksukamat löydän ehdottomasti Nikelta. Ihanat materiaalit, jotka hengittävät hyvin, eikä mistään kiristä tai purista. Värit ovat myös kivan raikkaita näin syksyn lähestyessä. Toinen treenivaatesuosikkini on Lululemon, ja innolla odotankin, että lokakuussa pääsen tekemään täsmäiskun Nycin putiikkiin 🙂 

Aurinkoisen ja lämpimän kesän jälkeen oikein jo odotan syksyä ja pimeneviä iltoja, kauniita syksyn värejä, ja lenkilläkin pikku sade vain piristää. (En kuitenkaan toivo sateista syksyä!!) Sitten illalla voi käpertyä sohvalle viltin alle ja sytyttää kynttilöitä. 
Nama shortsit ovat ihan parhaat salitreenissa! 

Onko sinulla luottomerkkiä treenivaatteissa?


*tämä ei ole mainos, vaan ihan oikeasti tykkään Niken treenivaatteista! Suosittelen täällä muutenkin vain juttuja, joita oikeasti käytän ja jotka olen itse kokenut toimiviksi. 


 

12 Comments

 1. -Sanna

  Tosi kivat noi Niken shortsit. Onko niissä kiinni tuollainen “sisäosa”? Mä etsin tänä kesänä juoksuun shortseja mutta kaikki oli mun makuun vähän liian lyhyitä. Tai sitten musta on tullu vanha 😉

  Mulle uusi kiva tuttavuus treenivaatteissa on Casall.

  Reply
 2. Heidi

  Moikka Sanna,

  Joo, nama shortsit on ihan mun suosikit, ja niissa tosiaan on vahan niin kuin pyorailyshortsit sisaosana. Aika lyhyet, mutta sisaosa tekee niista vahan pidemmantuntuiset 🙂 Ainoa miinus juoksuun, silla naissa ei ole taskua, johon voi laittaa esim avaimen. Pari vuotta vanhemmassa mallissa oli tasku, ja siksi kaytan niita edelleen juoksussa.

  Casallilla on myos kivoja juttuja 🙂

  Heidi

  Reply
 3. Maikku

  Moi!
  Nike on myös mun juoksuvaatesuosikki! Toinen lemppari on Asics. Hiihto- ja suunnistustekstiileissä vannon ehdottomasti Nonamen nimeen.

  Reply
 4. Heidi

  Moikka Maikku,

  Asics on myos munkin suosikki. Nonamea en tunne ollenkaan, taytyykin tsekata! en edes muista mun hiihtokamojen merkkia!

  Heidi

  Reply
  • Maikku

   Hei vielä!
   Olen v i h d o i n saanut ilmoittauduttua syksyksi alkeisastangajoogaan ja pitäisi hankkia matto. Valikoimaa tuntuu olevan! Oletko ystävällinen ja suosittelet jotain tai kerrot, mitkä ovat tärkeitä ominaisuuksia joogamaton valinnassa! Olisin vinkeistä kiitollinen!

   Reply
  • Heidi

   Moikka Maikku,

   Hienoa 🙂 Itse tykkaan, etta matto in “tahmea” etta saa hyvan pidon vaikka hiki virtaisikin (ei kuitenkaan sellainen “muovisen” tuntuinen). Esim. Niken matossa kadet liukuivat. Omani taitaa olla Warrior merkkinen matto. Ostin sen tosin jo monta vuotta sitten Lontoosta. Toivottavasti tasta oli apua.

   Heidi

   Reply
 5. Anonymous

  Omia suosikkejani ovat Lululemon, Wellicious, Dimensione Danza, Stella McCartney (Adidas) ja Lorna Jane. Kolme ensimmäistä tanssitunneille, joogaan, venyttelyyn jne ja kaksi viimeistä juoksulenkeille ja salitreeneihin.
  Innolla odotan omaa New Yorkin viikonloppumatkaa, jolloin pääseen parin vuoden tauon jälkeen hypistelemään ihania Lululemonin vaatteita. Varsinkin Lululemonin juoksuhameet ovat minun ehdottomia lemppareita. Edellisellä vierailulla Honolulussa ostosten loppusumma taisi olla 400 USD, apua!

  SoHoon on avattu myös brittimerkin Sweaty Bettyn liike, johon käyn tutustumassa varmasti.

  -Laura

  Reply
  • Heidi

   Moikka Laura,

   Ihan unohdin Lululemonin omasta listastani. Aivan ihania! Itsekkin odotan innolla lokakuu/marraskuu Nycin maratonmatkaa ja visiittia putiikkiin. Lomabudjetti helposti menee “vahan yli”… 😉

   Swetty Bettylta mulla on joogatrikoot ja muutama toppi. Ihana sekin 🙂 Kannattaa ehdottomasti kayda kurkkaamassa.

   Heidi

   Reply
  • Anonymous

   Moikka Heidi,

   Lululemon on aivan ihana ja lisäksi liikkeissä on upea henkilökunta ja tunnelma. Lisäksi liikkeet järjestävät ilmaisia joogatunteja ja yhteisiä juoksulenkkejä – kävin viime reissulla Honolulussa sunnuntaiaamun ilmaisella joogatunnilla, joka oli ihan tupaten täynnä 🙂
   Osaatko vielä suositella hyviä juoksuun erikoistuneita liikkeitä New Yorkissa? Lisäksi kaipaisin vinkkejä, mistä voin ostaa edellisesti esim Sun Warriorin proteiinijauheita yms superfoodeja?
   Kiitos avusta 🙂

   -Laura

   Reply
  • Heidi

   Moikka Laura,

   Joo, samoin Nycissä Bryant parkissa järjestettiin joka ti ja to ilmaispuistojoogaa! Ihan huippua!

   Time Warner buildingissa on hyvä urheilukauppa, ja iso valikoima lenkkareita. En kyllä yhtään vaan muista nimeä… Mutta se on ihan siinä Columbus Circlellä. Nike town ja Asicsin kaupoissa on myös hyvä valikoima!

   Sun Warrior proteiinia ostan yleensä Organic Avenuelta. Siellä on myös muuta kaikkea ihanaa 🙂 Suosittelen myös käymään Juice Pressillä, ABC Kitchenissä, One Lucky Duckissa ja Pure Food & Wine:ssa! Niin ihania paikkoja!

   Koska olet lähdössä? Ihanaa lomaa 🙂

   Heidi

   Reply
  • Laura Patrikainen

   Columbus Circlen kauppa täytyy olla New York Running Company, jonka jo löysinkin Facebookin kautta. Kiitos vinkeistä – Organic Avenue vaikuttaa todella ihanalta! Lähden ystävän kanssa reissuun kymmenen päivän päästä: edessä kolme päivää hauskaa shoppailua, kaupungin parhaan Mojiton metsästystä ja aamulenkkejä Central Parkissa 🙂

   -Laura

   Reply
  • Anonymous

   Columbus Circlen kauppa on varmasti New York Running Company, jonka löysin Facebookin kautta. Kiitos ihanista vinkeistä – Organic Avenue vaikuttaa ihastuttavalta! Reissua pitäisi jaksaa odottaa vielä kymmenen päivää. Edessä kolme päivää hauskaa shoppailua, kaupungin parhaan Mojiton metsästystä ja aamulenkkejä Central Parkissa 🙂 Seuraava reissu sitten pääsiäisenä!

   Iso kiitos avusta, Heidi!
   -Laura

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *