Pretty in Pink 🙂

by | Mar 26, 2013 | Lifestyle, Luokittelematon | 2 comments

Tanaan mulla oli hieman “luppoaikaa” ennen asiakastapaamista, ja niinpa paatin kayda Stockmannilla 6.n kerroksen Argos-osastolla katsomassa vahan kevaan tuulia… Paljon oli esilla ihania vareja! Mun suosikki vari on juoksuvaatteissa talla hetkella, mikas muu kuin pinkki!  

Naita Merrelin salikenkia ihastelin jo GoExpo-messuilla,
mutta harmi vaan, etta lesti ei sopinut mun jalalle ollenkaan!Kari Traa on mulle ihan uusi tuttavuus! 


Talla kertaa tyydyin kuitenkin vain katselemaan! Uudet lenkkarit ovat hakusessa, mutta viela en ole loytanyt oikeaa paria! Mulla on tosi kapea jalka, ja sen takia kenkaa ei ole niin helppoa loytaa… Juoksija- lehti lahti kuitenkin mukaan! Ja uusi Fit:kin oli yllatyksena kotona odottamassa! Naissa tunnelmissa vierahtaa siis tama ilta 🙂


2 Comments

  1. -Sanna

    Mun täytyy myös lähteä lenkkarikaupoille, oon nimittäin aloitellut varovasti juoksuharrastusta (vaikka en ole siitä niin tykännytkään). Meillä on hyvä porukka enemmän tai vähemmän juoksua harrastaneita, tsempataan toinen toisiamme 🙂

    Reply
  2. Heidi

    Hienoa Sanna! Juoksuharrastus onkin kiva aloittaa porukalla! 🙂

    Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *