Sunny Saturday ja uudet vitamiinit!

by | Mar 17, 2013 | Luokittelematon, Uncategorized | 2 comments

Eilen oli aivan mahtava ilma… jalleen kerran! Vaikka aamulla mittari nayttaakin huippu pakkasia, niin ennen aamu kymmenta ollaan jo alle kymmenessa asteessa! 

Ennen aamun asiakaskayntia ehdin kavaista paikallisessa terveyskaupassa, jossa valikoima oli yllattavan kattava! Olin hakemassa vahan taydennysta mun vitamiinivarastoihin, B- vitamiinit, magnesiumit ja vahan rautalisaa! Mulla on raudan imeytymishairio, ja hemoglobiini on aina alle suositusten. Nyt en tosin ole vähään aikaan ollut verikokeissa eli tarkkoja arvoja en tiedä… Olo on ainakin ollut ihan hyvä, mutta näin talvella ei ole pahitteeksi tankata vähän lisää! Tämä Floravitalin täysmehu-yrttiuutos on säilöntäaineeton, väriaineeton, laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja makeuttamaton! 

Iltapäivällä tein tupla satsin proteiinipatukoita siskolle! Siskollani on myös liikkuva työ, jossa snackit syödään usein lennosta! Patukoiden päälle tein raakasuklaakuorrutuksen, ja yli jäävän osan joukkoon laitoin hieman lakritsijauhetta! Lakritsin ja suklaan combo on ihan best!

Lounaana maistui halloumijuusto/tonnikalasalaatti! Nam nam 🙂

2 Comments

 1. Anni

  Raakasuklaat lakritsilla kuulostaaa namilta 🙂 Tänäänki ihana, mutta kylmä aamu.. onneks reilu -10asteessa pystyy juoksee ku pukee kunnolla!

  Reply
 2. Heidi

  Se oli hyvää! Kannattaa testata!

  Mä tulin just hiihtämästä! Ihana hiihtää oikein metsässä kunnon lenkkiä, täällä pakkasta -12, mutta ei tuntunut ollenkaan liian kylmältä! Kivaa päivää Anni! 🙂

  Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *