TESTISSÄ UUSI SALOMON S/MAX eSKIN KARVAPOHJASUKSI

by | Jan 20, 2021 | Ski | 2 comments

 

Kaupallinen yhteistyö Salomon Suomi ja Intersport

 

Juuri nyt vietetään koko Suomessa jokaisen hiihtäjän unelmatalvea. Suksikauppa käy kuumana ja hiihtokoulut vetävät mukaansa niin innokkaita aloittelijoita kuin kokeneempia konkareita, jotka haluavat hioa hiihtotekniikkaansa. Oppilaiden uuden oppimisen sekä onnistumisen ilo on todella palkitsevaa. Pitkäksi venyvät päivät hujahtavat rakkaan lajin parissa aivan hetkessä. Nyt nautitaan!

 

SALOMON S/MAX eSKIN + PROLINK SHIFT IN SIDE 

 

Salomon lanseerasi eilen markkinoille täysin uudenlaisen S/MAX eSKIN karvapohjasuksen sekä PROLINK SHIFT -IN siteen. Olen päässyt testaamaan tätä uutuussuksea jo jonkin aikaa, ja testijaksolle on mukavasti mahtunut niin kovia pakkasia kuin nollakeliä. Suksi on toiminut hyvin kelillä kuin kelillä, maastossa kuin maastossa. Shift-in siteen ansiosta on pitoa ja luistoa ollut helppo säätää päivän keliin, latuprofiiliin ja kuntoon sopivaksi. Uutuutena siteessä on helppo säätö, joka mahdollistaa siteen siirtämisen ottamatta suksea edes jalasta. Kääntämällä säätönappulaa oikealle (grip) siirtyy side eteenpäin jolloin pito lisääntyy, kääntämällä säätönappulaa vasemmalle (glide) siirtyy side taaksepäin ja luisto paranee- nollakohdassa saat optimaalin molemmista. Todella kätevää!

 

S-CORE 45- YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISEMPI SUKSI 

 

Se, mikä tekee S/MAX eSKIN suksesta erityisspesiaalin, on suksen uudenlainen ydin, josta 45% on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista! (prosenttiosuus on mitattu 201cm pituisesta suksesta, joka vastaa yhdeksää kierrätettyä muovipulloa). S- Core 45 on siis täydellinen yhdistelmä keveyttä, kierrätettyä PET-materiaalia sekä Densolite materiaalin kestävyyttä. Suksi onkin täydellinen valinta, ei vain suorituskykyä vaativalle hiihtäjälle, vaan hiihtäjälle, jolle mahdollisimman ekologisten ja ympäristöystävällisten tuotteiden valinta nousee prioriteettilistalla tärkeäksi.

 

 

 

S/MAX suksi on suunniteltu S/LAB Carbon Classic Salomon World Cup suksen pohjalta. Suksen paksuus ja sivuprofiili ovat samat kuin World Cup-suksessa, jotta sukseen saadaan maksimaalinen pito, luisto ja suorituskyky. 

 

Suksi tuntuu hiihtäessä todella kevyeltä, mutta vaatii hiihtäjältä jo hieman enemmän tekniikkaa. Suksi, kuten koko S/MAX tuoteperhe, onkin suunniteltu aktiivihiihtäjälle, joka edellyttää sukselta hyvää suorituskykyä ja arvostaa kilpasuksen ominaisuuksia. Ominaisuuksiensa lisäksi parasta karvapohjasuksessa on myös sen helppohoitoisuus. Sukset ovat heti hiihtovalmiit eikä aikaa kulu pitovoiteluun. Helpon huollon ansiosta nappaan itsekin yhä useammin perinteisen tyylin sukset jalkaan. Toki karvastakin on hyvä pitää huolta putsaamalla ja kuivaamalla karva lenkin jälkeen- huolto lisää karvan ikää ja poistaa karvasta roskat ja ladusta tarttuvat voiteiden jäämät.

 

Lue lisää karvanhoidosta ja karvapohjasuksista tästä.

 

Suksi myydään pakettina siteen kanssa, jotta uuden teknologian hyödyt saadaan maksimoitua- samalla helpottuu kuluttajan ostoprosessi. Suksipakettia on myynnissä 25.1 alkaen useissa eri Intersporteissa, mm. Intersport Sello, Lielahti, Seinäjoki, Tourula, Kuopio, Joutsensilta, Vuokatti sekä Levin liikkeissä. Suksi/side- paketin yhteishinta on 450€.

 

 

Liikunnan iloa ja mukavia hiihtolenkkejä sinulle!

 

Seuraa minua myös Instagramissa @heidionthego 

Ja Facebookissa On The Go 

 

Heidi xoxo

 

 

2 Comments

 1. Elina/Lenkillä-blogi

  En ole vielä päässyt testaamaan karvapohjasuksia, kun vanhoilla nanopohjasuksilla on vielä päässyt eteenpäin. 😀 Kuulostaa kyllä hyvältä, että sukset toimivat noin monenlaisella säällä. Nanosuksille hankalin on räntäsade, jolloin lumi tarttuu pohjiin kiinni. Hiihto on kyllä aivan mahtavaa, ihanaa kun tuli kunnon talvi eteläänkin!

  Reply
  • Heidi Tainio

   Suosittelen testaamaan! Olen ollut todella tyytyväinen. Ja testaan tosiaan pääsee monissa hiihtopaikoissa- esimerkiksi tässä pk-seudulla ainakin Oittaalla ja Paloheinässä.
   Ja niin on- toivotaan vielä, että vesikelit vaihtuvat lumisateisiin ja pakkasiin!
   Mukavia lenkkejä.
   Terveisin Heidi

   Reply

Trackbacks/Pingbacks

 1. MALTTIA KAUDEN ENSIMMÄISILLE HIIHTOLENKEILLE - On the go | Heidi Tainio - […] Millä karvapohjasuksella hiihdän juuri nyt? Lue tästä. […]

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *