Tough Viking Prformance

by | Apr 17, 2015 | Luokittelematon, Uncategorized | 0 comments

 

kuva 1 kuva 3 kuva 4 kuva 1

kuva

kuva 2

kuva 3

Näin vauhdikkaasti alkoi eilinen aamu- Tough Viking Prformancen pressipäivässä Sats Elixialla, Espoonlahdessa. Nyt on nimittäin hyvä aika alkaa valmistautua syksyn Tough Vikingille, joka juostaan siis 5.9 täällä Helsingissä, Kaisaniemessä. Reitti EI tule olemaan helppo, sen varmistavat 12 kilometrin pituisen radan 23 estettä. Tiedossa on kaikkea, mitä ikinä vaan voi keksiä… kiipeilyä, ryömimistä, monkey bars, vesiesteitä mainitakseni vain muutaman.

Aamun treeni nosti hien pintaan jo alkulämmittelyssä, eikä helpotusta todellakaan tuoneet itse treenin leuanvedot, pistoolikyykyt ja monkey barsit. Monkey bars oli ennen yksi inhokkiliikkeistäni, ja Levin tapahtuman heikoin lenkkini, mutta sinnikäs harjoittelu on tuonut tulosta ja nykyään roikunkin aina, kun vain mahdollista. Pistoolikyykkyjä on muuten kiva harjoitella myös renkailla ja TRX-naruilla.

Huipun treenin lisäksi oli kiva tavata, niin uusia kuin tuttujakin ihmisiä. Jennyn kanssa saatiin viimeistään “buddy carry/ band sprinteissä” sykkeet maksimiin- tuntui, että sykkeet olivat jopa korkeammat kuin keskiviikon laktaattitesteissä! Mikä ihmeen laktaattitesti? Siitä tulossa lisää kunhan saan testin tulokset 🙂

Heidi xx

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *