Uusi viikko ja iltapalaa…

by | Mar 18, 2013 | Luokittelematon, Resepti | 8 comments

Kevat on ihan selvasti tulossa… Tana aamuna herasin ensimmaista kertaa linnun lauluun! Oikein yllatyin… ja kuinka valoisaa onkaan jo kuuden aikaan! Aurinko antaa kummasti energiaa ja puhtia kiireiseenkin paivaan! πŸ™‚ Kohta paasen taas nauttimaan aamulenkeista, nain talvella ne ovat jaaneet aika vahille.

Viikonlopun chillailujen jalkeen olikin heti tyon tayteinen viikko vastassa. Monipuolisesti aloitettiin asiakkaiden kanssa heti aamusta! Ensin aamulla kuulailua ja hiihtoa, sitten iltapaivalla kuntotestauksia ja viela toinen kuulatunti! 

Ilta saunominen tekikin oikein hyvaa, ja rentoutti vasyneita lihaksia! Ennen saunaa tein jo valmiiksi iltapalaa, koska tiesin, etta saunan jalkeen on koko porukalla kova nalka! Teki mieli jotain raikasta ja tarpeeksi tayttavaa, mutta jotain muuta kuin smoothia! 

Instagramista sain kivan vinkin kerrosjugurttiin ja teinkin siita oman version! Tarvitset vain rahkaa+mustikoita+hunajaa seka maustamatonta jugurttia+ vadelmia+ pikkuisen hunajaa! Paalle pahkinarouhetta ja muutama marja! Nami! Hyvaa ja helppo tehda! Tata tuli niin reilu satsi, etta jai viela aamullekin! heidionthego on myos instagramissa, siella lisaa ruokakuvia… ja vahan muutakin! 

Nyt ajoissa untenmaille! Huomennakin kiireinen paiva edessa!
Spring is def coming soon… this morning I woke up for birds singing! I was so surprised … and it was so bright already at 6am! Sunny days gives me so much more energy, even if I know that I will have a super busy day! 

After weekend chilling, I started my week with busy monday! First thing in the morning kettle bells and skiing with clients and then fitness testing and kettle bell class! I love what I do, so it doesn’t feel like “work”!

In the evening, after sauna, I wanted to eat something fresh, but didn’t feel like having a smoothie! So I was inspired by instagram, and made my own version of layered yoghurt parfait! You need some kvark+ blueberries+honey and natural yoghurt+ raspberries+ some honey! On the top I sprinkled some nuts and berries! Mmmmm… yummy! πŸ™‚

Now I am off the bed… busy day tomorrow as well! 

8 Comments

 1. Anonymous

  Hei Heidi! Hyvältä näyttää! Syövätkö lapsesi siis myös näitä aterioita, joista kerrot ja joita kuvaat? Parsakaalineen ja kaikkineen ja siis ilman sokeria? Upeaa, jos näin on. Minusta olet hyvä esikuva lapsillesi liikunnan ja ravinnon suhteen (tai siis ainakin mitä blogisi välittää). Lapset oppivat niin paljon vanhemmiltaan. Terveisin aiemmin hiilihydraattien käytöstäsi kysynyt “anonyymi” Marika πŸ™‚ Rakastan myös valoisia aamuja!

  Reply
 2. Heidi

  Moikka Marika!

  Kiitoksia! Oli oikein hyvaa, ja hunaja antoi sita makeutta!

  Lapsilleni teen ihan “tavallista” kotiruokaa parsakaalien ja muidenkin kasviksien kanssa, jota itsekin syon, esim kalaa ja keittoja. Lapset ja mieheni syovat myos lihaa ja kanaa (itse harvemmin ja harvemmin), ja niita heille kokailen lisaksi πŸ™‚ Lapset (varsinkin poikamme, on lahestymassa teini-ikaa ja ruokahalu on sen mukainen!) harrastavat paljon ja tarvitsevat energiaa, jotta jaksaa treenata paivittain! Teini-ika tuo tullessaan haasteita, ja monia asioita kyseenalaistetaan, niin myos ruokaa! Ystavat ja ymparisto alkavat vaikuttamaan todella paljon!

  Lapset maistavat kaikkea mita teen, mutta en “pakota” syomaan ruokia joista ei tykata (tasta rahkasta molemmat kylla tykkasivat!!). Lasten kanssa kannattaa olla juoni! Myoskaan taysin sokerittomalla linjalla ei menna. Hunajaa kaytan kotona makeutuksena, mutta kylla meillakin jaateloa ja pullaa syodaan silloin talloin! Ja itsekin syon, jos silta tuntuu! En siis ole mikaan tyranni, vaikka 80-90% ruokavaliosta onkin terveellinen! Eli sallin itselleni seka lapsilleni herkuttelun silloin talloin! Ja uskon, etta kun syo kaikkea kohtuudella niin niita makeitakaan ei tee mieli!

  Eli yhteenvetona: Kultainen keskitie tassakin asiassa πŸ™‚

  Oikein hyva kysymys Marika! Kiva kun kavit kommentoimassa! πŸ™‚

  Reply
 3. -Sanna

  Mä kuullostan rikkinäiseltä levyltä mutta pakko sanoa taas kerran: kiitos Heidi kun jaat näitä ruokavinkkejä!

  Tuo mitä kirjoitit lapsista, on niin totta. Mä kuulen välillä kritiikkiä “onko kaiken pakko olla niin terveellistä?” mutta kyllä meilläkin välillä herkutellaan. Siihen on vain hyvä vetää rajat, ettei se huomaamatta muutu jokapäiväiseksi.

  Reply
  • Heidi

   Kiitos Sanna sulle πŸ™‚ tama oli kylla hyvaa… nam!

   Ja kaikkeen tottuu… πŸ™‚ Makuaisti muuttuu kun jattaa prosessoidut ruuat, ja “luonnollinen sokeri” esim hedelmat maistuu niin makeilta πŸ™‚ mutta tosiaan kaikkea kohtuudella πŸ™‚

   Kiva kun kayt kommentoimassa!

   Reply
 4. Anni

  Älyttömän herkullisen näköistä!! Täytyy iteki kokeilla joku kerta kerrosrahkaa, kiitti vinkistä πŸ˜‰

  Reply
 5. Heidi

  Nami nami! Tanaan teen mangosta ja mansikasta! Jain koukkuun! πŸ˜‰

  Reply
  • Anni

   mä just mielessäni pyörittelin tuota mangoa πŸ˜‰

   Reply
 6. Heidi

  Laitan kuvia tuleen kun ehdin tehdä! Ja arviota kanssa πŸ™‚ veikkaan että hyvää on πŸ™‚

  Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *