Wednesday Morning

by | Dec 4, 2013 | Lifestyle, Luokittelematon | 0 commentsViikko on jo puoli välissä ja nautin tässä eilistä raakakakkua ja teetä samalla kun suunnittelen uusia reseptejä ja ensi viikon hyvinvointi-iltaa. Pakuritee toivottavasti lievittäisi tätä flunssaa, samalla kun kakku hivelee makunystyröitä. Ihanaa aloittaa aamu kakulla 🙂 Voiton puolella kuitenkin jo ollaan. Huomenna kuulatunnit jatkuvat normaalisti. Somatic Studion tunneille ovat kaikki tervetulleita, varaa vain paikkasi tuntivarauksesta Somaticin nettisivuilta. Kannattaa toimia ajoissa- maanantain tunti oli täynnä. 


Pysähtyminen on tehnyt hyvää ja inspiraatioita ja ideoita tuntuu tulevan joka suunnalta. Suurin syy taitaa olla viikonlopun koulutus ja ylimääräsistä tavaroista ja vaatteista luopuminen. Paljon vein kierrätykseen, paremmat vaatteet myin ja osan annoin ystäville. Hyvä näin. Työnteko kotona on paljon mukavampaa, kun ymparillä ei vallitse täysi kaaos. Ja kukat piristävät aina 🙂 Oikein mukavaa päivää teillekin! 

It’s already Wednesday and I am enjoying yesterday’s raw cake with  some tea at the same time I am planning new recipes and next weeks wellness evening. I hope that chaga will help me to get rid of this flu. So annoying, but great to start day with some cake 🙂 


0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *