HANKO- LIFENESS FOR FRIENDS <3

by | Feb 13, 2018 | Exercise, Food, Wellbeing | 0 comments

 

Muutama viikko sitten starttasivat käyntiin vuoden 2018 Lifeness- hyvinvintitapahtumat. Ihanaa, että saan olla taas mukana vetämässä erilaisia treenejä, inspiroimassa ja motivoimassa liikkumaan ilon kautta, löytämään uusia lajeja, haastamaan itseään, mutta olemaan myös itselleen armollinen- löytämään sopiva balanssi.

 

Liikunta kuuluu kaikille, mutta kaikki eivät välttämättä tykkää samoista lajeista. Eikä tarvitsekaan, kunhan löydät sen, mikä sopii sinulle. Mikä tuo sinulle energiaa ja, mikä saa sinut janoamaan sitä entistä enemmän. Omat jutut löytyvät testailemalla, siksi olenkin fiiliksissä, että tapahtumissa pääsee testailemaan erilaisia lajeja. Niitäkin, joita ei äkkiseltään tulisi edes ajatelleeksi- itsepuolustusta, nyrkkeilyä, uintia, saunajoogaa…  Tammikuussa vedin Långvikissa ensimmäistä kertaa ulkotreenin bungy pump- vastussauvoilla. Palaute oli vain positiivista. Tämä, jos mikä inspiroi minuakin. Parasta palautetta on se, että saa innostettua ihmiset liikkumaan ja nauttimaan siitä aidosti.

 

Seuraavassa tapahtumassa, Hangossa 10.-11.3, olenkin mukana koko viikonlopun! Vedän 3 erilaista treeniä- lauantaina ulkotreenin vastussauvoilla ja iltapäivällä monipuolisen kehonpaino- sekä liikkuvuustreenin, ja sunnuntaina aamujoogaa. Nyt sinulla on siis mahdollisuus päästä treenaamaan kanssani useammankin kerran. Ja tietenkin kaikkea muuta muiden huippuvalmentajien kanssa 🙂 Tästä pääset viikonlopun ohjelmaan.

 

Liikunta on vain yksi hyvinvoinnin osa-alue, ja tapahtumissa onkin mielestäni hyvin otettu huomioon kokonaisuus. Monipuolisen liikuntatarjonnan lisäksi ohjelmassa on mm. luentoja, hands on smoothien valmistusta, rentouttavia hetkiä spa:ssa ja tietenkin terveellistä ja hyvää ruokaa. Itse ainakin nautin siitä, että pääsen valmiiksi katettuun pöytään. Ja vaikka tapahtumissa olenkin töissä, on mahtavaa olla töissä ilman, että tuntuu olevansa töissä. Samoja asioita, kun teen mielelläni vapaa-ajallanikin.

 

 

Ystävänpäivän kunniaksi Lifeness-etu: Kaikki tästä hetkestä alkaen ja viimeistään 14.2. ilmoittautuvat saavat maaliskuun hyvinvointitapahtuman hintaan 310€ (ovh. 345€) sekä Casallin juomapullon (arvo 20€). Varaa nyt itsellesi laatuaikaa parhaan ystäväsi kanssa! Lisätiedot ja ilmoittautumiset Lifeness.fi

 

Postauksen kuvat viime toukokuun Lifeness- tapahtumasta Hangosta <3

 

Heidi xoxo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *