Aamulenkki uusissa maisemissa… Uusilla Asicseilla 🙂

by | Jul 22, 2013 | Aamulenkki, Juoksu, Luokittelematon | 9 comments

Kello seitsemän starttasi aamulenkki Lauttasaaressa ystävän kotihuudeilla. Ihana juosta uusissa maisemissa, hyvassa seurassa ja viela uusilla Asicseilla 🙂 
Lauttasaaressa olen aikaisemmin juossut vain pikaisesti ohi, ja silloinkin isompia teitä. Tänään juostiin aivan meren rantaa pitkin auringon vasta noustessa- aivan ihanat maisemat. 

Juoksu kulkee jo ihan kivasti, mutta vauhdin yritän pitää viela maltillisena. Uudet neutraalille askelukselle tarkoitetut Asicset tuntuivat myös hyviltä. Edelliset DS trainersit olivat lievästi pronaatiotuetut, eivätkä olleet pitkillä lenkeillä hyvät jaloilleni, jotka rakenteeltaan vaativat täysin neutraalin kengän! Kannattaa satsata hyviin kenkiin ja kysya ammattilaisen apua, jotta loydat juuri sinulle sopivat tossut.

Aika herkut nämäkin 🙂 

Kuvat ovat On the Go:n Instagramista, josta voit seurata paivan menoa heidionthego

9 Comments

 1. Hansu

  Ihania kuvia ja wau mitkä tossut! Niiiiiiin herkut! 🙂

  Reply
  • Heidi

   Eiko olekkin! Aivan ihanat 🙂 Harmittaa vaan, kun edelliset ostin nopeasti huomaamatta, etta olivatkin ylipronaatiolla… No nyt on hyvat alla 🙂

   Heidi

   Reply
  • Hansu

   Onks sulle yhtään tutut Newtonit?
   Kokeilin niitä tuolla Finntriathlonissa viikonloppuna ja oli tosi lähellä etten ostanu 🙂
   Siellä oli tosi mageita värejä myös. Syksyksi oli tulossa uus mallisto maastoon, täytyy miettii joutuuko venymään uusiin tossuihin! Hitsi ku koko ajan tulee uusia ihania värejä…hirveen hankalaa :))))))
   Kivaa viikkoa sulle!

   Reply
  • Heidi

   Moikka!

   Mulla oli Newtonit joskus pari vuotta sitten, mutta ei oikein istunut mun jalkaan. Mallit tosin muuttuu koko ajan. Nyt oon jämähtänyt Asicseihin 🙂

   Mutta kiitos linkistä, täytyy käydä kurkkaamassa. Hyvä olis testailla erilaisia kenkiä! Samoin Hansu sullekin kivaa viikkoa 🙂

   Heidi

   Reply
 2. Sirpale

  Herkullisen väriset tossut 🙂

  Reply
  • Heidi

   Ihan karkit 🙂 Paljon ihania vareja ja valikoima on myos laaja. Jokaiselle jotakin 🙂

   Heidi

   Reply
 3. -Sanna

  Hienot tennarit! Mä ajattelin (vihdoin ja viimein) suunnata huomenna lenkkari-kaupoille.

  Mä oon juossu kesän aikana enemmän kuin ennen ja nyt oon saanu polven kipeäksi 🙁 Törmäsin termiin “juoksijan polvi”, ootko kuullu sellasesta? Nyt oon yrittänyt ahkerasti venytellä. Ja uudet lenkkarit ei varmasti ole pahitteeksi.

  Reply
 4. Heidi

  Eiko olekkin 🙂 Kannattaa kayttaa ammattilaisten apua hyodyksi lenkkari ostoksilla. Monissa urheilukaupoissa tsekataan askellus juoksumatolla, etta loydetaan oikeanlaiset tossut, ja tarkeaa varsinkin, jos sulla on ollut ongelmia polvien kanssa!

  Juoksijan polvi voi kehittyä esimerkiksi yli- ja alipronaatiosta tai liukkailla, kaltevilla tai epätasaisilla alustoilla juoksemisesta. Yksi yleisimmistä kivun aiheuttajista ylipronaation ohella liian nopeasti lisätty harjoittelu. Eli kannattaa muistaa aloittaa maltillisesti ja PALJON venyttelya! Itse olen huomannut, etta jooga pitaa kropan kunnossa.

  Heidi

  Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *