“Acrojamit” Kisiksellä

by | Jun 19, 2014 | acrojooga, Jooga, Kisahalli, Lifestyle, Luokittelematon | 0 comments

Joogajutuilla jatketaan… Nyt kun ollaan taas päästy joogan makuun, ei intoa pysäytä mikään. Välillä tulee kausia jolloin jotain lajia tekee ylitse muiden – talvella kävin ahkeraan salilla ja uimahallissa, keväällä kuulaa ja TRX:ää ulkona ja nyt jatketaan joogalla. Aurinkoisella säällä myös SUPpaillaan ja pelataan tennistä. Joogamatto on levitetty milloin olohuoneeseen, ulos nurmikolle ja eilen viimeksi oli juuri sopivasti aikaa treenattavien välissä joogailla “acrojamien” merkeissä Kisiksellä. 

Pienessä ryhmässä on kiva testailla erilaisia, osa vaativiakin, akrobaattisia liikkeitä. Timo on ainoita suomalaisia sertifioituja acrojoogaopettajia ja hänen kanssaan asanoiden testailu on turvallista, ei siis kannata kotona lähteä testailemaan liikkeitä vain kuvien perusteella! Acrojoogassa tärkeää on ennenkaikkea luottamus pariin, vaikka sparraaja onkin vieressä varmistamassa. Jokainen lihas kehossa tekee töitä, etenkin keskivartalo, josta liike lähtee. Eilen testattiin mm. “canon ball” ja tehtiin erilaisia vahvaa keskivartaloa vaativia liikkeitä, mm. alla olevia vatsarutistuksia. Hikikarpalot nousivat otsalle jo yhden rutistuksen jälkeen…

Eilisessä postauksessa unohdin vielä mainita, että kampanjakoodilla JOOGA voit joogata Yogobe:ssa rajattomasti 10 päivän ajan ilmaiseksi! Kannattaa käydä testaamassa erilaisia joogamuotoja mm. Satu Tuomelan (Flow- ja Yin jooga), Timo Kurvin (Iyengarjooga), Mia Jokinivan (Anatominen Vinyasa Flow- Astanga jooga), Kaisa Kärkkäisen meditaatiota ja Jarno Härkösen kehonpainoharjoittelua. 


0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *