Fiilistelya Naisten Kympilta

by | May 26, 2013 | Juoksu, Juoksutapahtuma, Luokittelematon | 3 comments

Aurinkoinen aamu kaantyikin tuuliseksi ja pilviseksi paivaksi, mutta naisten menoa se ei Naisten Kympilla hidastanut. Tanjalle saatiin niukasti uusi PB, sekunnilla ali tavoitteen, eli alle sen 55min! Ennatyksia tavoitellessa on tultava ulos sielta mukavuusalueelta, vaikka valilla tuntuukin pahalta – ja sen Tanja teki tanaan! Ihan mahtavaa πŸ™‚ Syksyn tavoite meni rikki jo nyt. 1/2 marathon menee kevyesti alle 2 tunnin, kun lisataan viela makivetoja ja pidempia intervalleja treeniohjelmaan. 

Tanjan blogista- Fashion Meets Business voitte lukea lisaa tapahtumasta ja fiiliksista. 

Ennen juoksua poseerattiin Samsungin Evan ja Lauran kanssa

Juuri ennen lahtoa alkoi vesisade

Matkaan lahti noin 19 000 naista! Ihan huikeeta

Tosi kiva, kun matkalla oli niin paljon kannustajia. Ihan mahtava meininki πŸ™‚

Tanja teki sen, onnellisena maalissa πŸ™‚

Samsungin kassista loytyi mm. naita ihania suomalaisia mansikoita.
Samoja, joita nautiskelin jo aamupalalla πŸ™‚


Ja viela jalkahierontaakin! Jalat ovatkin olleet tosi tukossa
pitkien juoksujen jaljilta. Melkein jai tamakin tapahtuma
valiin vasemman saaren jumin takia. Matkalla mitaan kipuja
ei tuntunut. Lepo on auttanut πŸ™‚

Super kiitokset viela Samsungille πŸ™‚


Sunny morning turned to a windy and cloudy day, but it didn’t stop women to run! More than 19 000 women ran 10K today in a special race “Naisten Kymppi” just for women. I was invited by Samsung and it was such a good fun. I was running it with my friend Tanja, and I was motivating her to run her PB- and she did it! I am so happy for her πŸ™‚ 

After the race we had nice goody bags full with food! Fresh strawberries were my favorite ones πŸ™‚ And a relaxing massage is always welcome. We had so great fun! Thanks Samsung πŸ™‚


3 Comments

 1. Elina J.

  Kuulostipa kivalta tapahtumalta! πŸ™‚ Mä oon mieltänyt naisten kympin jotenkin vähän väsyneemmäksi tapahtumaksi. Olisin saanut kaverilta osallistumisoikeuden, mutten ihan ehtinyt mukaan. Olisi pitänyt tunnissa suoriutua laivalta lähtöviivalle. Ehkä ensi vuonna sitten.

  Reply
 2. Heidi

  Joo, ma olin tosi yllattynyt kuinka paljon siella oli juoksijoita! Tosi kiva tapahtuma, ens vuonna sitten πŸ™‚

  Reply
 3. fashionmeetsbusiness

  Ihana mahtava täydellinen super Heidi! KIITOS! Mä olen onnellinen että autoit mua sunnuntaina. Ilman sua en olisi onnistunut saavuttamaan yhtä unelmaani ja Summer Challenge 2013 -tavoittani. Mutta mikä tärkeintä, luulen että opin tuon matkan aikana juoksemisesta ja treenaamisesta jotain vielä olennaisempaa.

  Se hetki kun oma mieli ja oma kroppa sanoo, en jaksa, en pysty, mennään hiljempaa, niin jostain sopukoista sitä tahdonvoimaa ja vauhtia löytyi, kun sä taukoamatta jaksoit kannustaa ja puskea mua eteenpäin. Tahdonvoimaa, mielenhallintaa ja uskoa siihen että pystyy ulosmittaamaan itsestään VIELÄ enemmän mitä kuvitteli, tuntui mahtavalta.

  Ja toinen tärkeä oppi liittyy harjoitteluun. Oon ehkä liiaksi puurouttanut mun kaikki treenit samanlaisiksi, samanvauhtisiksi. En oo uskaltanut vetää itseäni intervalleissakaan ihan loppuun. Ja se tulee muuttumaan. me sovitaan joku päivä treffit Malminkartanon jätemäelle ja mennään sinne mäkitreeneihin ennen Turkua.

  Oon iloinen että olen saanut sinusta ystävän ja kiitollinen siitä että pyyteettömästi tsemppasit mut kohti parempaa. kiitos ihana Heidi. Sä oot mun idoli!

  Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *