Flunssaa ilmassa

by | Aug 16, 2013 | Flunssa, Luokittelematon, Superfoods | 0 comments

Voi voi, täällä maataan reporankana tytön kanssa sohvalla. Eilen iltapäivällä ihmettelinkin, kuinka lihaksia särki niin paljon. Yleensä en syö mitään kipulääkkeitä, tai ainakin vältän viimeiseen asti, mutta eilen ennen kuulatuntia oli pakko ottaa särkylääke. Niskat jumitti ja kipu tuntui silmissä asti. Lääke onneksi auttoi hetkellissesti, mutta illalla lämpö taas nousi. Normaali lämpö mulla on 36,2 ja siksi 37,2 tuntuu jo kuumeelta. Se on kuitenkin vielä siinä rajoilla ettei tule jäätyä lepäämään vaan touhottaa eteenpäin. Pitäisikin vaan kuunnella omaa kehoa eikä tuijottaa mittarin lukemaa. 

Onneksi kaapin kätköistä löytyi pelastaja: Oreganoöljy! Tätä vahvaa öljyä kun sekoittaa muutaman tipan veteen niin johan helpottaa ainakin flunssa! Aloita käyttö varovasti, muutamalla tipalla, sillä öljy on todella tehokasta ja tuoksuukin tosi väkevältä. 

Tänään nopeasti ennen asiakastapaamista tein vielä täsmäiskun Ruohonjuureen. Mukaan lähti kaiken muun lisäksi flunssan karkottajia mm. Inkivääriä, appelsiineja (C-vitamiinia!), inkivääri/sitruunateetä ja raakahunajaa. Luonnon omia lääkkeitä. Nyt on ikävä Organic Avenuen Dragons Breath ja Tumeric Tonic- shotteja… Täytyy kehitellä oma shotti 🙂 0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *