Friday Workout

by | Jul 12, 2014 | Luokittelematon, maastopyöräily, Pyöräily, Treeni | 0 comments

Näin ihanilla ilmoilla tekisi koko ajan mieli liikkua ulkona. Auringonpalvoja en ole ollenkaan, vaan mieluummin liikun ja teen jotain… suppailua, lenkkeilyä, pyöräilyä, uintia… just name it! 

Eilinen aamupäivä meni treenattavien kanssa- TRX:ää ja kahvakuulaa ulkona. Tällä hetkellä itse asiassa kaikkien treenattavien kanssa treenataan joko ulkona tai asiakkaan kotona. Salille siirrytään vasta talvella, jos siirrytään. Kahvakuulan, TRX:n ja oman kehonpainon avulla saa tehtyä tehokkaat treenit kotonakin, ja aikaakin säästyy. 

Eilen iltapäivällä, alkavan kesäloman kunniaksi, olisi tehnyt niin mieli lähteä pitkälle juoksulenkille, mutta sen sijaan otinkin pyörän alle ja heitin mukavan parin tunnin lenkin pitkin Espoon kauniita meren rantoja. Laajalahden ympäri Tapiolaan ja Westendiin. Haukilahden rannassa pidin pienen tankkaustauon (samassa paikassa treenataan keskiviikko aamuisin “Morning Glory Bootcamp”)- kookosvettä ja energiapatukka. Trek:n energiapatukka on uusi tuttavuus. Maistui ihan hyvältä ja näitä aion ottaa mukaan myös ensi viikon vaellukselle. 

33 kilometriä taittui lähinnä metsäteillä ja poluilla, ja metsäreiteistä itse asiassa pidänkin kaikista eniten. Sama juttu juostessa. Mitä syvemmällä metsässä mennään, sen parempi. 

Ensi viikon maanantaina kuulaillaan vielä normaalisti Westendissä kello 18.30, ja seuraavan kerran tavataan Haukilahden bootcampillä keskiviikkona 23.7 kello 7.15. 

Oikein kaunista lauantaipäivää kaikille 🙂0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *