Good Day

by | Apr 2, 2014 | Hyvinvointi, Luokittelematon, Wellness | 0 comments

Eilinen oli oikea hyvänmielen päivä. Heti aamusta treenattavan kanssa intervalleja, jotka sujuivat paremmin kuin hyvin. Treenattavan kunto on kohonnut rytinällä ja juoksu on helpompaa ja helpompaa myös kadonneiden senttien myötä. Happy coach 🙂 

Iltapäivällä luennoin yritykselle Optimaalisesta Hyvinvoinnista. Ihan huippua, että yritykset panostavat työntekijöidensä hyvinvointiin. Kiinnittämällä huomiota kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, autetaan työntekijöitä jaksamaan paremmin, niin arjessa kuin työssäkin. Näin ennaltaehkäistään sairauksia ja sen myötä myös sairaslomia! Jos yrityksesi on kiinnostunut hyvinvointiluennoista, voit ottaa yhteyttä [email protected]

Hyvinvointi on paljon muutakin kuin ravinto ja liikunta; tärkeää on myös uni/lepo, henkisyys, työ ja ihmissuhteet. Kaikki nämä yhdessä luovat pohjan optimaaliselle hyvinvoinnille, jossa jokainen osa-alue on tärkeä. Esimerkiksi uni, josta hyvin usein tingitään kiireen keskellä, vaikuttaa yllättävänkin moneen asiaan. Riittävä uni mm. parantaa vastustuskykyä ja myös energiankulutusta nostavan lihaskudoksen määrä kasvaa. Voisivatko jatkuvat flunssat johtua sittenkin riittävän unenpuutteesta?  Vai sekoittiko huonolaatuinen uni tai unenpuute hormonijärjestelmän niin, että painonpudotus on lähes mahdotonta, eikä toivottuja tuloksia synny? Tämän takia hyvinvointia olisi hyvä tarkastella jokaisesta näkökulmasta, jokainen osa-alue huomioon ottaen. 
Raakasuklaa sai tällä kertaa twistiä kaakaonibseistä ja macasta

Yesterday was such a happy day straight from the morning. I had a smile on my face all day. First in the morning I met my client and we did some intervalls. I am so proud coach with all the progress she’s doing. 

In the afternoon I was giving a lecture about “Optimal Wellness”. It’s so great to see, how the companies are taking care of their imployees wellness. By taking good care of the overall health, it’s not only improving your quolity of life, but also reducing and the sick days. 


0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *