Health Coaching ja Kahvakuulaa

by | Aug 6, 2013 | Health Coaching, kahvakuula, Lifestyle, Luokittelematon | 2 comments

Milloin viimeksi juttelit hyvinvoinnistasi ja sait henkilökohtaista huomiota juuri sinun toiveesi ja tavoitteesi huomioiden? Onko elämäsi kenties tienristeyksessä? Oletko sekaisin dieettiviidakossa vai kaipaatko motivaatiota ja vaihtelua treeneihisi? Se mikä sopii yhdelle ei välttämättä sovi toiselle, sillä olemme kaikki yksilöitä. 

No one diet works for everyone! Siksi Health Coachina johdatan sinua löytämään juuri sinulle sopivan ruokavalion, joka auttaa sinua valinnoissasi kohti optimaalista hyvinvointia. Sen sijaan, etta keskittyisin kalorien laskemiseen, kieltoihin ja sääntöihin, autan sinua löytämään tasapainottavan ja monipuolisen ruokavalion ja balanssin jokaisella elaman osa-alueella. Elämä saa, ja sen kuuluu olla hauskaa, ja vapaata kielloista ja säännöistä. Mitä enemman teemme itsellemme kieltoja, sitä enemmän kielletty hedelmä houkuttelee.


Are you living the life you always dreamt of? 

Health Coachina autan sinua myös tekemään jatkuvia, läpi elämän kestäviä elamantapamuutoksia, jotka auttavat sinua saavuttamaan juuri tämän hetkisen ja tulevaisuuden tavoitteesi.

Mita Health Coaching antaa juuri SINULLE? 

– Asettamaan ja saavuttamaan tavoitteet mielekkaalla, ja juuri sinulle sopivalla tavalla
– Löytämään tasapaino treenaamisen, levon ja ruokavalion välille
– Auttamaan ja kannustamaan  saavuttaaksesi, ja ylläpitämään ideaali painosi. Ja tuntemaan itsesi onnellisemmaksi omassa kehossasi
– Ymmärtämään ja vähentämään mielitekoja (esim irti sokerikierteestä!) 
– Lisäämään energiaa päivääsi
– Oppimaan lisää uusista raaka-aineista ruuanlaitossa, ja miten helposti käyttää niitä myös omassa ruuanlaitossa
– Priorisoimaan ajankayttoa
– Löytämään itsevarmuus, jotta pystyt luomaan itsellesi juuri sellaisen elämän kuin itse haluat!

Painonpudotuksessa keskeisessä osassa on ruokapaivakirja, jonka avulla on helppo seurata päivittäisiä syömisiä. Sen pohjalta kartoitetaan myös juuri sinulle sopivat henkilökohtaiset  tavoitteet. Ravinto-ohjausta on helppo tehdä myös puhelimen- ja skypen välityksellä.


Nyt sinulla on mahdollisuus täysin ilmaiseen konsultaation, jonka avulla kartoitamme tämän hetkistä hyvinvointiasi ja käymme läpi juuri sinun tavoitteitasi. Konsultaatio ei sido sinua mihinkään. www.heiditainio.com voit käydä täyttämässä Health Historyn (connect -> health forms -> Womens health history) tai meilaamalla [email protected]. Oletko valmis? Elämä on nyt 🙂 

Huomenna kahvakuulaillaan myös normaalisti Munkkiniemessä, Kadetin hiekkakentällä (kadetintien ja laajalahdentien kulmassa) kello 18! Oma kuula mukaan, mutta meilaamalla saat myös tarvittaessa lainakuulan [email protected]. Mukaan pääsee kertamaksulla 10€, mutta tämän viikon tarjouksena 5kerran kortti vain 30€ (norm. 40€). Mukaan ovat tervetulleita niin ensikertalaiset kuin kokeneemmatkin kuulailijat. Tervetuloa! 


P.S Pidän kuulatunteja myös yrityksille ja kaveriporukoille! 

2 Comments

 1. Anni

  Mitä tuohon konsultaatioon siis kuuluu? 🙂

  Reply
 2. Heidi

  Moikka Anni,

  Konsultaatiossa kaymme lapi Health Historyn, jonka voi siis kayda tayttamassa siella nettisivuilla http://www.heiditainio.com. Sen pohjalta keskustelemme tavoitteista, ruokavaliosta, liikunnasta, stressista jne.

  Heidi

  Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *