HYVINVOINTIVIIKONLOPPU HELSINGIN SYDÄMESSÄ

by | Jun 23, 2021 | Exercise, Retreats, Travel, Wellbeing | 2 comments

 

 

 

Viime viikonloppuna vietettiin hyvinvointiviikonloppua Kämp- hotellissa, aivan Helsingin keskustan sydämessä. Olen niin iloinen, että pääsin toteuttamaan tämän kauan odotetun kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittyvän irtioton arkeen. Viikonlopun ohjelma sisälsi monipuolista treeniä; tehokasta porrastreeniä Tuomiokirkolla sekä kehonpaino- & kuminauhatreeniä Tähtitorninmäellä, vehreiden puiden suojassa. Vastapainoksi lempeää ja kehoa herättelevää aamujoogaa. Rentoutumista Spa:ssa, hyvää ruokaa ja yhdessäoloa. Ei tiukkoja aikatauluja, siivousta tai ruuanlaittoa. Irtiotto arjesta ja omaa aikaa.

 

“Olipa meillä fantastinen miniloma Helsingin sydämessä! Kaikkea ihanaa sopivassa suhteessa: kovaa treeniä, hemmottelua, hyvää ruokaa ja mukavia uusia tuttavuuksia. Tekipä hyvää keholle ja sielulle!” – Heidi 

 

 

LAUANTAI- TEHOKASTA TREENIÄ, SPA & PITKÄ ILLALLINEN

 

Tähtitorninmäelle oli mukava levittää jumppamatot isojen puiden alle varjoon. Varjossa on näin helteillä huomattavasti mukavampi treenata. Kehonpainolla ja kuminauhalla saa tehtyä todella monipuolisen ja kokonaisvaltaisen treenin- pakarat, takareidet ja keskivartalon lihakset tykkäävät. Tehokkaan pari tuntisen jälkeen oli mukava siirtyä Kämp- hotellin Spa:han rentoutumaan. Goodie bagin Whamisan ihonhoitotuotteet (kuva alla) hemmottelivat ihoa.

 

Illalla söimme dinnerin Kämp Brasseriessa. Oli ihana pitkästä aikaa pukeutua muihinkin kuin trikoisiin, istahtaa pöytään, nauttia hyvästä ruuasta ja seurasta, kaikessa rauhassa. Rajoitusten avautumisen jälkeen saimme nautiskella illallista neljän tunnin ajan- aina klo 22 asti. Epätodellisen ihana fiilis.

 

“Hyvinvointiviikoloppu toi ihanan tauon kiireiseen arkeen ja antoi mahdollisuuden keskittyä omaan kehoon ja mieleen. Sain hyviä vinkkejä kotitreeneihin sekä pääsin kokeilemaan aivan uusia tapoja treenata ulkona. Oma rohkeus ei olisi riittänyt kokeilemaan kuminauhatreeniä tai joogaa kaupungin sykkeessä. Heidin tapa ohjata oli kannustava, puitteet mahtavat ja seura innostavaa. Lähtisin uudelleen koska vaan! ” – Laura

 

Illallisen äärellä kävimme läpi mielenkiintoista keskustelua myös mm. treenaamisesta julkisilla paikoilla. “Olipa tosi hyvä treeni. Tämän voisi tehdä, vaikka lasten harrastusten aikana. Mutta en todellakaan kehtaa. Kaikki pitää ihan hulluna, mitä toikin tuolla tekee!” Ymmärrän hyvin, että julkisella paikalla treenaaminen saattaa aluksi tuntua nololta. Mitä muutkin ajattelee, on ehkä se yleisin ajatus. Totuus on kuitenkin se, että suurin osa ajattelee, että onpa reipasta ja wau! Tekisipä hyvää itsellekin. Ei negatiiviselta kantilta, niin kuin helposti mielessämme kuvittelemme. Ja toisaalta, onko sillä väliä, mitä muut ajattelevat. Aika paljon jää elämässä asioita tekemättä, jos liikaa miettii, mitä muut ajattelevat. Viikonlopunkin aikana saimme ohikulkijoilta vain kannustavia ja inspiroivia kommentteja.

 

 

 

SUNNUNTAI- TREENIÄ TUOMIOKIRKON PORTAILLA

 

Sunnuntaiaamuna, klo 7.15, suuntasimme joogamatot kainalossa Tuomiokirkolle. Kaupunki oli vielä hiljainen. Vain muutama lenkkeilijä sattui portaille samaan aikaan. Aurinko paistoi jo kirkkaana, luvaten kuumaa päivä. Joogatessa onneksi mukava tuuli puhalteli. 45 minuutin jooga herätteli ja avasi kehoa uuteen päivään.

 

Joogasta siirryimme hotelliin aamiaiselle. Kämp- hotellin aamiainen on aivan ihana ja todella laadukas. Speltti- kaurapuuroa on mausta päätellen haudutettu tunteja. Olisin voinut syödä pelkkää puuroa marjoilla ja siemenillä, niin hyvää se oli. Hotellissa, kun kerran oltiin, tilasin listalta myös kasvismunakkaan. Karjalanpiirakat munavoilla olivat myös erinomaisia. Lasissa tuorepuristettua mehua sekä kupissa kahvia.

 

Päivän toinen treeni oli porrastreeni Tuomiokirkon portailla. Aurinko porotti täydeltä taivaalta. Kuumallakin ilmalla voi treenata, kunhan muistaa juoda riittävästi nestettä, kuuntelee omaa kehoaan ja ottaa tarvittaessa kevyemmin. Goodie bagissä oli myös mm. Salomonin lötköpullo sekä Puhdistamon elektrolyyttijauhetta. Elektrolyyttijauhe auttaa pitämään yllä tarpeellisten elektrolyyttien tasapainoa elimistössä. Ananaksen makuinen elektrolyyttijauhe sisältää keskeisimpien elektrolyyttien lisäksi guerande merisuolaa, C-vitamiinia sekä OptiMSM:ää, orgaanista rikkiä.

 

SYKSYLLÄ UUDELLEEN! 

 

“Hyvinvointiviikonloppu oli ihana aloitus lomalle. Liikuntaa, hyvää seuraa ja kauniit puitteet. Aikaa itselle. Pohkeet tulessa porrastreenin jälkeen edelleen.” -Kaisa

 

Seuraavaa Kämp- hyvinvointiviikonloppua vietetään 11.-12.9.2021. Ryhmä on pieni, mukaan mahtuu max. 10 henkeä. Luvassa tämänkaltainen ohjelma, joka tarkentuu osallistujille lähempänä. Hinta 250€ (sisältää majoituksen 2 hengen huoneessa, Kämp Span, aamiaisen, välipalat, 3 x ohjatut treenit sekä laadukkaan goodie bagin). Lisätietoja ja sitovat ilmoittautumiset [email protected]

 

Tästä onkin mukava aloittaa oma 5 viikon kesäloma! Toivotan sinulle oikein hyvää kesää.

 

Seuraa minua Instagramissa @heidionthego 

 

 

Heidi xoxo

 

 

2 Comments

 1. Paula

  Kuulostaa aivan ihanalta , tehokkaalta ja hemmottelevalta viikonlopulta!
  Oikein hyvää kesälomaa!

  Reply
  • Heidi Tainio

   Oli kyllä aivan ihana viikonloppu <3
   Kiitos, nautitaan. Mukavaa kesää!

   Terveisin Heidi

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published.