JOULULOMA & MUUTAMA AJATUS VUODESTA

by | Dec 20, 2020 | Exercise, Wellbeing | 2 comments

 

Niin se vain ajoittain pitkältäkin tuntunut syksy saapui päätökseen. Täällä ollaan jo oikein rennoissa fiiliksissä, sillä perjantaina vedin vuoden viimeiset ohjaukset ja aloitin 2 1/2 viikon täysin aikatauluttoman joululoman. Ulkoilua, oleilua ja perheen kanssa yhdessä oloa, niitä toivon lomaltani. Ja ennen kaikkea juuri aikatauluttomuutta. Sitä, että voi tehdä asioita juuri omaan tahtiin, tai olla tekemättä. Tärkein asia lomalla on ladata akkuja ja keskittyä omaan sekä läheisten hyvinvointiin. Harmillista, että yhteyksiä vanhempiin ja isovanhempiin pidetään tänä jouluna soitoin ja viestein. Haikein mielin jätin perjantai-iltana mummoille joulukukat rappukäytävään.

 

Vuosi on meille kaikille ollut erilaisempi kuin mitä kukaan ikinä osasi odottaa- ja varmasti, tavalla tai toisella, voimavaroja kuluttava. Kysyinkin viime viikolla Instagramin Stooreissani seuraajiltani heidän rentoutumiskeinoista ja jokaisessa vastauksessa tuli esille liikunta. Liikunta ja ulkoilu antavat energiaa, kohottavat mielialaa ja vaikuttavat positiivisesti terveyteen. Ulkoillessa ja metsässä mieli lepää, on helpompi päästää hetkeksi irti arjen kiireistä. Luonto tarjoaa pysähtymisen, selkiytymisen ja rentoutumisen mahdollisuuden, ei ihme, että luonnon merkitys hyvinvoinninlähteenä on vuoden aikana kasvanut huimasti. Myös talviuinnin suosio on räjähtänyt.

 

Todella moni on viimeistään nyt löytänyt kotitreenit ja niiden helppouden oman kunnon kehittämisessä. Jo muutamalla apuvälineellä saa lisähaastetta kotitreeneihin. Treenivälineet ovatkin olleet useista kaupoista loppuunmyyty. Sykettä nostavien treenien ohella myös meditaatio, jooga sekä lempeämmät lajit ovat tulleet monien olohuoneisiin. Suorittamisen sijaan lisää armollisuutta. Ehkä vuosi on opettanut pakottanut pysähtymään ja keskittymään asioihin, joilla on väliä ja jotka kohottavat omaa fyysistä ja henkistä jaksamista.

 

Selailin viime tammikuussa jakamaani vuoden 2020 hyvinvointitrendejä-postausta ja kaikki yllä olevat löytyivät siitä ja toteutuvatkin vielä! 

 

 

 

Olen iloinen ja kiitollinen, että vuoden aikana olen saanut liikuttaa monin eri tavoin, ohjata ja motivoida, kuunnella ja kannustaa, tarvittaessa myös jarruttaa. On ollut erityisen mukava kuulla, kuinka viikottaiset liikuntahetket ovat monelle olleet henkireikiä. Se on saanut työni tuntumaan entistä merkityksellisemmältä. Olen kiitollinen, että olemme pystyneet poikkeustilan takia treenaamaan koko vuoden ulkona, niin kauniilla ilmoilla auringonnousuja ihaillen kuin myös vesisateilla ja myrskyillä.

 

Minua vuosi haastoi tulemaan ulos omalta mukavuusalueeltani, ja vihdoin! minun ja ystävä/kollega Lauran pari vuotta pöytälaatikossa muhinut idea kotitreenipalvelusta pääsi päivän valoon. Olemme viimeisen vuoden aikana oppineet todella paljon uutta ja työtunteja uuden rakentamiseen on kulunut enemmän kuin kumpikaan osasi arvata. Mutta jokainen työtunti on ollut sen arvoista- olemme äärettömän iloisia, että saamme liikuttaa mahdollisimman monia ja jakaa liikunnan ilosanomaa nyt myös verkossa TWOgether Training- palvelun kautta.

 

Iso kiitos Sinulle, että olet ollut tänäkin vuonna matkassani mukana. Kiitos viesteistä ja vuorovaikutuksesta, ne merkitsevät minulle paljon <3 Haluan toivottaa Sinulle jo nyt oikein rauhallista, lämmintä ja mukavaa joulua. Nautitaan siitä mitä on <3

 

Seuraa minua myös Instagramissa @heidionthego 

Kuvat Elina Hovinen 

 

Heidi xoxo

 

 

 

2 Comments

 1. Paula

  Kiitos treeneistä! Löysin palvelunne syksyn aikana ja kun ohjatut livetreenit meni tauolle, halusin jotain tilalle ja tilasin 3kk:n treenit. Olen huono omatoimitreenaaja ja siksi tämmöinen palvelu on loistava, saan kuitenkin jonkun ohjauksessa😊
  Ensin kokeilin adenttitreeniä ja tykkäsin, nyt ekan viikon aikana olen innostuneena tehnyt treenikirjastosta kuusi eri treeniä, kiitos🙏

  Reply
  • Heidi Tainio

   Moikka Paula,
   ja onpa mukava kuulla, kiitos paljon <3
   Oikein hyvää joulua sinulle.
   Terveisin Heidi

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *