Kalastajatorppa & Joulukalenterin 5. Luukku

by | Dec 5, 2013 | Hyvinvointi, Kalastajatorppa, Luokittelematon, Personal Training, Wellness | 0 comments

Oletko miettinyt pikkujouluja, mutta et haluaisi viettää sitä sillä “perinteisellä” tavalla, vai haluatko muistaa ystävää tai puolisoa aikaisella joululahjalla? Vielä on nimittäin muutama paikka vapaana Kalastajatorpan hyvinvointi-illassa 15.12. 

Iltaa vietetään ensin treenaamalla joko kahvakuulalla tai lenkin merkeissä, riippuen ilmasta. Sen jälkeen siirrytään Kalastajatorpan mukavaan kabinettiin ja saunatiloihin, jossa on mahdollisuus saunoa ja uida. Sitten herkutellaan raakakakulla ja muilla raakaherkuilla ja keskustellaan/ luennoin superfoodeista ja lisäravinteista, ja tarvitaanko niitä ylipäätään. Iltaa vietetään alkaen kello 15.45- 19.00, koko ilta 50€. Ilmoittautuminen [email protected] Vaikka en varsinaista joulukalenteria tänä vuonna tehnytkään, niin saattaa joulukalenterista silloin tällöin aueta yllätysluukku! Tänään luukusta tupsahtaa koko joulukuun ajan kestävä PT-tarjous! 


Nyt on vielä hyvin aikaa muistaa lähimmäisiä joululahjoilla ja mikä onkaan parempi lahja kuin sijoittaa omaan tai läheisen hyvinvointiin? Räätälöin aina ohjelmat asiakkaan tavoitteiden mukaisesti, sillä olemmehan kaikki yksilöitä. Autan sinua löytämään juuri sinulle sopivan ruokavalion ja treeniohjelman, jotka auttavat sinua valinnoissasi kohti optimaalista hyvinvointia. Sen sijaan, että keskittyisin kalorien laskemiseen, kieltoihin ja sääntöihin, autan sinua löytämään tasapainoisen ja juuri sinun hyvinvointiasi tukevan elämäntavan, jokaisella elämän osa-alueella. Terveellinen ruokavalio, liikunta ja stressinhallinta kulkevat käsikädessä kohti terveellisempiä elämäntapoja. No one diet works for everyone. 

Koko joulukuun ajan tarjoan PT- paketeista -20%. Yhteydenotot ja lisätietoja [email protected]

                                Kotitreeneissä mukana nyt myös TRX! 


0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *