Kaunis Aamu πŸ™‚

by | Mar 2, 2013 | Aamulenkki, Aamupala, Luokittelematon | 2 comments

Aamu alkoi pitkasta aikaa aikaisella (6.30) aamulenkilla! Viikolla en ehdi aamulenkeilla kaymaan, mutta nain viikonlopulla on ihanaa kayda vahan juoksemassa, kun muut viela nukkuvat! 

Tanaan pakkanen olikin kiristynyt huomattavasti eilisesta, ja mulla olikin ihan liian vahan vaatteita paalla! Pelkka Niken Combat warm alupaita ja takki… onneks sentaan hanskat otin! Mulla on muuten aina kylma (jopa kesalla!), mutta sitten kun urheilen niin tykkaan ettei ole liikaa vaatetta… 

Naissa maisemissa hurahti tunti ja vahan vajaat 10 000 askelta! Aika paljon saa tehda, etta  kertyy se 10 000 askelta, ellei kay lenkilla tai muuten liiku paljon! Eilen mulla tuli reilut 30 000 askelta, mutta aika pitkalti sen hiihtolenkin ansiosta! 

Aamupala maistui lenkin jalkeen oikein hyvin! πŸ™‚

My breakfast!


My day started today with running! During the week, I don’t have time to run, but weekends are great for that! 

Today the weather was freezing! I didn’t realise that it was SO cold! I definitely didn’t have enough clothes…. Earlier this week it was so warm!

In these views I ran approx an hour and a bit less than 10 000 steps! πŸ™‚

2 Comments

 1. Hanna

  Ihanan näköinen aamupala, tosi värikäs! πŸ˜‰ Mä olin ennen aamulenkkeilijä viikonloppuisin, mutta nykyisin en kyllä pysty ennen aamupalaa kovin mielelläni lenkille lähtemään.. silloin tällöin kyllä, mutta nautin enemmän aamupäivän lenkeistä! πŸ™‚ Mutta nyt lomalla voisin kokeilla jotain aamulenkkiä, ehkä πŸ˜‰

  Reply
 2. Heidi

  Oli kylla tosi namia, ja maistui niin hyvalta kun tuli tuolta kylmasta! Oli ihan jaatavan kylma!

  Ma en enaa ehdi viikolla aamulenkille, tai sitten pitaisi herailla jo viiden aikaan… mutta tallai viikonloppuisin on sit ihana lenkkeilla kun ei ole kiire minnekaan! Kannattaa koittaa πŸ™‚ Kivaa lomaa!

  Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *