Monday Morning

by | Sep 9, 2013 | Lifestyle, Luokittelematon, Ruokavalio | 2 comments

Kiitos kaikille onnitteluista! Oli oikein mukava viikonloppu- kiireestä huolimatta. Lauantai iltana ehdittiin maistella jopa kakkuja ja nauttia Happy Joet Torpanrannan terassilla hyvässä seurassa 🙂 

SynttäriTarjouksille tuli vielä tänäänkin sen verran paljon kysyntää, että jatkan tarjousta vielä tämän päivän. Kiva huomata, että ihmiset ovat valmiita satsaamaan myös omaan hyvinvointiinsa. Monesti ollaan valmiita huoltamaan autot ja muu materia kuntoon, mutta oma hyvinvointi unohdetaan tai sitä pidetään liian kalliina. Baari-iltoina saattaa helposti mennä satasia, mutta jumppakorttia pidetään kalliina. Kaikki on niin suhteellista. 

34 Ruusua #34butfeelslike28 🙂Lauantai ja sunnuntai vietettiin tiiviisti futiskentän laidalla, niin kannustajan kuin makkaranmyyjän roolissa. Oli ilo huomata, että turnauksissa on tarjolla myös terveellisimpiäkin vaihtoehtoja; täytettyjä täysjyväsämpylöitä kasviksilla sekä hedelmiä. Mutta urheilijoidenkin on parempi jättää Gatoreidit ostamatta sen sisältämän glukoosisiirapin takia! (high fructose corn syrup= HFCS). Jenkeissä tätä lisätään myös  mm. leipiin, joka aiheuttaa riippuvuutta ja leipää tekee mieli enemmän ja enemmän. Tämän makeuttajan on uskottu olevan syynä myös liikalihavuuteen. Katsokaa siis tuotteiden ravintosisältöjä!

Lounastauko kentan laidalla

Sunnuntai aamuna ehdin heittää kevyen juoksulenkin ennen päivän pelejä. Kaunis ilma ja  ihana Töölönranta 🙂 Reilut 8 kilometriä taittui näissä maisemissa.

Mukavaa maanantaita 🙂


2 Comments

 1. Anni

  On sulla kyl ihanat juoksumaisemat! 🙂
  Myös esim energiajuomiin lisätään tuota… sen takia sekin on niin koukuttavaa. Onneks ei ite oo tullu juotua.

  Reply
  • Heidi

   Eiko olekin 🙂 Ja niin kauniit ja aurinkoiset ilmat vielakin.

   Totta, juuri esim. Gatoradessa nakyy olevan glukoosisiirappia! Halpaa teollista makeutusainetta 🙁

   Mukavaa viikkoa Anni 🙂

   Heidi

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *