“Onnellisen Jaskan” power Vinyasa

by | Jul 28, 2013 | Hot Jooga, Jooga, Lifestyle, Luokittelematon | 2 comments

Päivällä osallistuin “onnellisen Jaskan” (happy Jack) power Vinyasa & live music- joogatunnille. En oikein osannut odottaa tunnilta muuta kuin, että jotain flow vinyasa tyyppistä on tulossa. Tykkään testailla erilaisia tunteja, joista oppii uutta ja pystyy ammentamaan tietoa omillekin tunneille tai treenattaville. Aina kannattaa olla avoin uusille jutuille. You never know! 

Ja Wau! En muista koska olisin viimeksi ollut yhtä tehokkaalla, erilaisella ja hauskalla tunnilla. Tunnin raskaudesta kertoo jo ehkä sekin, että kaikki hikoilivat kuin Hot jooga- tunnilla, vaikka lämmitykset eivät olleet edes päällä!

Tunnilla keskityttiin mm. keskivartalon lihaksien vahvistamiseen ja lonkkien avaamiseen. Myös ylävartalo sai kunnon treenin lukuisista punnerruksista. Unohtamatta käsillä seisontaa… Ei tarvitse kertoa kuinka onnellinen olin, vihdoin voittaessani pelon, ja noustessani käsillä seisontaan! Jack piti yhdellä sormella kantapäästäni kiinni, ja pysyin asanassa lähemmäs minuutin- tai siltä se ainakin tuntui. Feels amazing 🙂 Luota itseesi niin pystyt mihin vain! 
Add caption

Lopuksi teimme sammakko-asanan, jonka aikana Jack soitti kitaraa ja lauloi Bon Jovin “Its my life”. Sanat sopivat täydellisesti tuntiin ja fiilikseen. Vielä kun kaikki tuntilaiset lauloivat mukana! Tältä tunnilta kaikki lähtivät varmasti hymy huulilla 🙂 

“Its my life, its now or never. I ain’t gonna live forever. I just want to live while I’m alive…”

Make your Dreams come true. You are the only one, who can make it happen! 


2 Comments

 1. Haltiakummi

  Wau, kuulostaapa, ja näyttääpä hienolta!! Täytyy todella olla löytänyt itsensä, kaikin tavoin, että voi seistä noin käsillään 🙂 Hienoa Heidi!

  Kaunista ja elämän täyteistä uutta viikkoa Sinulle 🙂

  Reply
 2. Heidi

  Kiitos 🙂 Oli ilo huomata, etta vihdoin pystyin siihen. En voinut uskoa, etta tosiaan omilla “voimilla” siella oltiin 🙂 Lisaa viela harjoittelua!

  Kiitos samoin sinulle Haltiakummi 🙂

  Heidi

  Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *