Pilatesta, karjalanpiirakoita ja smoothieta

by | Sep 16, 2015 | Aamupala, Luokittelematon, pilates, Somatic Studio | 0 comments

IMG_4165 IMG_4152 IMG_4144 IMG_4154

 

Viikko on alkanut vauhdikkaasti Somatic Studion pilatesohjaakoulutuksen merkeissä. Pitkistä päivistä huolimatta aika on mennyt nopeasti. Opiskelu, kun ei ole vain paikallaan istumista, vaan koko ajan testaillaan ja mietitään kehoa ja liikettä; miten keho toimii, miten liike tehdään ja ennen kaikkea miltä liike tuntuu. Keho on kokonaisuus, jonka jokainen osa toimii yhdessä. Motivaatio ratkaisee kehityksen.

Ensimmäisten päivien aikana olemme käyneet läpi anatomiaa, pre-pilates liikkeitä ja tarkastelleet mm. vartalon linjauksia. Pareittain tarkastelemme toistemme linjauksia, ja joissakin liikkeissä tunnen jo heti omat heikkouteni, esimerkiksi ylläolevassa kuvassa oikean jalan polvi lähtisi mielelllään kääntymään ulkokiertoon ja samalla lonkka tipahtaisi alas. Uskon, että pienillä muutoksilla ja harjoituksilla saan jalkojen ja lonkan linjauksiakin korjattua, jotka ovat ehkä olleet osasyynä aiempiin rasitusvammoihin. Ajatus ja keskittyminen mukaan siihen mitä tehdään- laatu korvaa määrän.

“Fyysistä kuntoa ei voi saavuttaa toiveajattelulla, eikä sitä voi hankkia ostamalla.” -Joseph Pilates

 

IMG_4127

Aamupalaksi söin mummon tekemiä karjalanpiirakoita munavoilla. Sunnuntaiselta mummolavierailulta sain niitä pussillisen kotiin viemisiksi, kun en enää kolmen kahvikupillisen, karjalanpiirakoiden ja omenapiirakan jälkeen enempää jaksanut. Jostain selän takaa eteen tuotiin vielä jäätelöannoskin, itse tehdyllä mansikkahillolla, vaikka kuinka yritin sanoa, että vatsa on jo melko täynnä 😀 On ne mummot ihania <3 

Marjasmoothiessa: banaani, iso kourallinen mustikoita ja mansikoita, 1 medjool taateli, hampunsiemeniä, chian siemeniä ja mantelimaitoa. Tästä tulee noin 2 annosta.

Uusin Fit-lehti kolahti postilaatikosta myös muutama päivä sitten ja sieltä löytyy taas tehokasta kotitreeniä. Tällä kerralla sykkeet nousevat jalka- ja keskivartalopainoitteisessa pikatreenissä. “En ehdi treenata” -tekosyy ei siis toimi! 12 minuuttia löytyy varmasti jokaisen päivästä.

Heidi xx

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.