Potkua syksyyn uudesta harrastuksesta?

by | Sep 20, 2013 | Lifestyle, Luokittelematon, Treenit | 0 comments

No excuses!

Syksy tekee tuloaan… maa on keltaisenaan pudonneista lehdistä, ilma on viilentynyt ihan selvästi ja vettäkin satelee. Se ei kuitenkaan estä liikkumasta! No excuses! Pienellä tihkusateella on itse asiassa ihan kiva juosta ja ilmakin on silloin happirikasta. Oikeanlaiset vaatteet vaan päälle. Sen jälkeen on sitten kiva mennä lämpimään saunaan tai kääriytyä sohvalle viltin alle – kynttilän valossa, tietenkin 🙂 

Syksy on myös hyvää aikaa aloittaa uusi harrastus, jos ulkoilu vesisateella ei motivoi. Hot jooga salissa syksyn kalseat ilmat unohtuvat, kun hiki valuu norona selkää pitkin. Syksyllä myös ryhmäliikunta-tunnit ja salitreenit ovat taas kovassa nousussa, mutta vaihtelua saat vaikkapa uinnista tai varaamalla säännöllisen vuoron sulkapalloon tai tennikseen. Perheen kanssa olemmekin ajatelleet varata säännöllisen tennisvuoron. Tämä tosin on vielä ajatteluasteella, sillä aikataulut ovat kiinni ainakin marraskuulle asti.

Salibändy olisi omalla haavelistalla. Sitä tuli lukioikäisenä pelattua divaritasolla, mutta jäi sitten ulkomaille muutettua. Kaveriporukalla ja ryhmässä on kiva liikkua- varsinkin jos et saa yksin lähdettyä.


Kasarmitorin kuulatunneille torstaisin on vielä tilaa. Mukaan ovat tervetulleita niin aloittelijat kuin kokeneemmatkin kuulailijat! Ilmoittautuminen [email protected]
Niin ja ulkokahvakuula-tunnit jatkuvat Westendissä joka perjantai kello 16.30 niin kauan kuin mahdollista! Toivotaan, että iltapäivällä ei sada kaatamalla, pieni tihkusade ei haittaa. Kannattaa seurata On the Go:n FB-sivuilta tuntipäivityksiä.


Oletko sinä aloittanut uuden lajin syksyksi? 


0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *