Prana Flow & Minttutee

by | Mar 28, 2014 | Hot Jooga, Jooga, Lifestyle, Luokittelematon | 0 comments

Aamu alkoi pitkästä aikaa Prana Flow- joogalla, Yoga Nordicilla Espoossa. Tuntia oli pitämässä amerikkalainen Andrew McAuley, jonka tunnit ovat aina yhtä innostavia, mutta samalla myös vaativia ja sieltä mukavuusalueelta irtautumista- kuitenkin omaa kehoa kuunnellen. 

Tänään keskityttiin lantiota ja rintakehää avaaviin liikkeisiin- paljon vinyasa sarjoja ja myös erilaisia keskivartaloa vahvistavia versioita mm. lankussa. Lopuksi tehtiin vielä pareittain muutama asana, jotka oikein ihanasti avasivat rintakehää ja venyttivät etureisiä. Juuri näillä osa-alueilla kaipaankin eniten venytystä. 

Reilun parin tunnin joogan jälkeen olo oli niin raukea, mutta täynnä energiaa. Voi kun ehtisin käymään useammin ohjatuilla tunneilla. Kotijoogaa tulee tehtyä lähes päivittäin, mutta ohjatuilla tunneilla keskittyminen ja rentoutuminen on huomattavasti helpompaa. Joogamatolla unohtuvat päivän kiireet. 

Iltapäivän työt hoituivat “terassitoimistolla” auringonpaisteessa. Aivan ihana ja tyyni ilma. Lämmikkeenä maistui Amsterdamista tuttu tuoreista mintun lehdistä tehty lämmin tee, jonka joukkoon laitoin myös sitruunaa. Mintulla on paljon hyviä terveysvaikutuksia, se mm. auttaa vatsakipuihin, ruuansulatukseen, hengitysvaikeuksiin ( avaa tukkoisen nenän tai keuhkot), helpottaa päänsärkyä, iho-ongelmiin (esimerkiksi akneen) ja lihassärkyihin. 

What a great start for the day! Prana Flow Master Yoga class at Yoga Nordic. Andrew McAuley is such a great and inspiring yoga teacher. His classes are playfull, challenging and definitely getting out of the comfort zone, but at the same time, always listening your body. I felt amazing the rest of the day- and still does! I wish, I’d have more time to participate on classes. 

This sunny afternoon I worked at my “hometarraceoffice” sipping fresh mint leave tea with a hint of lemon. This was one of my favorite drink, when living in Amsterdam. Mint has many health benefits; it can calm the stomache aches and helps in digestion, relieves muscle pain, helps skin (acne), relief of respiratory congestions (nose & lungs) and many more… 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *