Tiistai iltana kokoonnuimme Run for Good– tyttöjen kanssa ottamaan promokuvia Tyttöjen Kymppi- juoksutapahtumaa varten. Ihanan lämmin aurinkoinen ilma ja kauniit maisemat- ja ennen kaikkea mieletön porukka! NaisEnergiaa isolla N:llä! 

Seuraava hyväntekeväisyysjuoksu juostaan siis jo tämän viikon sunnuntaina Helsingissä: Tyttöjen Kymppi, jonka osallistumismaksusta menee 4e uudelle lastensairaalalle. Jos siis olet alle 28 vuotias, niin ehdottomasti mukaan hauskaan tapahtumaan- ehdit ilmoittautua mukaan vielä paikan päällä sunnuntaina.  

Naisten kympin yhteydessä meillä Run for Good- tytöillä on paikan päällä myös oma ständi, josta voit käydä ostamassa itsellesi Zeropoint kompressiosäärystimet vain 25€, josta koko tuotto lahjoitetaan uudelle lastensairaalalle! Itse olen siellä myös myyntihommissa, eli tervetuloa moikkaamaan 🙂 
Zero Point kompressiosäärystimet on suunniteltu urheilijoille tuomaan lisää tehoa ja mukavuutta suoritukseen. Niitä suositellaan myös ennen kaikkea pohjekramppien ja penikkatautien hoitamiseen. 

Muita hyötyjä mm. *tehokkaampi verenkierto. Enemmän happea ja energiaa, parempi suorituskyky *Parempi aineenvaihdunta. Poistaa maitohappoja, vähentää väsymystä ja nopeuttaa palautumista. *Tukeva vaikutus. Vähentää pehmyskudosvairioita ja kipeitä lihaksia. *Parantaa voimantuotantoa. *Vähentää lihasjännitystä.

Sporttista loppuviikkoa ja toivottavasti nähdään sunnuntaina! 2 Comments

 1. Anonymous

  kukaan muu ei ole kommentoinut, mutta mielestäni nämä on tosi hienot kuvat ja kauniit tytöt. Ensimmäinen kuva kuin suoraan katalogista! Tsemppiä huomiseen ja hyviä myyntituottoja, terv ingrid

  Reply
  • Heidi

   Kiitos Ingrid 🙂
   Toivotaan, että myös huomenna on yhtä kaunis päivä kuin tänään!

   Heidi

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *