Sadepäivän shoppailua

by | Aug 14, 2013 | Lifestyle, Luokittelematon, Matkustaminen, opiskelu | 2 comments


Heti aamusta näytti siltä, että tänään sataa koko päivän! Kuulatunti on todennäköisesti tänään peruttu, mutta pidetään huomenna samaan aikaan samassa paikassa. Kannattaa seurata FB- sivuja, ja puoli viiden aikaan laitan infoa tunnist. Toivotaan, että huomenna on parempi ilma. 


Tänään oli hyvä päivä lähteä keskustaan ja Akateemiseen ostamaan kirjoja, oppaita ja karttaa Italian matkaa varten. Tarkoituksena on tehdä päivän täsmäisku Milanoon ja siitä jatkaa pikku kyliin, ja toivottavasti jää aikaa myös vuorille vaeltamiseen. Ohjelma on siellä vielä auki, mutta aina löytyy aikaa urheiluun 🙂 sporttimatkat on ihan parhaita! 

Café Aaltoon jäin tekemään vielä loppuviikon töitä. Paljon uusia juttuja tulossa 🙂 

Akateemisesta mukaan tarttui lukemista myös syksyksi, jotka liittyvät syksyn tuleviin opintoihin. Jep, niistä lisää myöhemmin! 

2 Comments

 1. -Sanna

  Mies oli siellä työmatkalla ja kertoi, että vettä satelee oikein urakalla. Eilinen illallinen oli tyssännyt siihen, että ravintolan kellariin oli noussut vesi 🙁

  Mä olin eilen kahvakuulatunnilla ja oli siitä hassu keli, että sekä satoi että paistoi. Pieni sade vain raikastaa mutta kaatosateessa taitaisi huumori loppua. Toivottavasti ainakin huomisen tunnin saisitte pidettyä. Kahvakuula on kyllä tehokas ja kiva laji! 🙂

  Italia kuullostaa hyvälle, matkakuvia odotellen 🙂

  Reply
 2. Heidi

  Moikka Sanna,

  Voi ei… toivottavasti siihen mennessa sateet ohi 🙂 Ja varmasti matkakuvia tulossa 🙂

  Tanaan on kylla satanut koko paivan taukoamatta, vahan heikolta nayttaa illan suhteen. Toivotaan, etta huomenna ei sada!

  Kivaa viikkoa sateista huolimatta!

  Heidi

  Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *