Sweaty Saturday & Breakfast x 2

by | Mar 2, 2014 | Aamupala, Luokittelematon, Treeni | 0 comments

Hyvää huomenta! Eilinen myöhäinen aamupala treenin jälkeen näytti tältä; tuorepuristettua greippi/ appelsiini/ porkkana/ inkiväärimehua, gluteenitonta kaurapuuroa banaanilla, lakoilla, chian siemenillä sekä siitepölyllä ja keitetty kananmuna. Sitä ennen tein viikon toisen tehokkaamman circuit- tyylisen kiertotreenin salilla, joka oli tälläkin kertaa erittäin intensiivinen. Hiki lensi ja ruoka maistui kovan treenin jälkeen. 

Mutta mitä syödä ennen treeniä? Varsinkin jos treeni on jo aikaisin aamulla? Itse olen huomannut, että kevyen juoksulenkin tai joogatunnin pystyn hyvin vetämään ilman aamupalaa, mutta salitreenistä en saa kunnolla tehoja irti, jos vatsa on tyhjä. 

CocoVin ravitsemusluennolla viime keskiviikkona Sami Sundvik suositteli juomaan aamukahvin kookosöljyn kanssa ennen aamutreeniä, sillä aamupalalalla ei niinkään ole merkitystä, vaan sillä, mitä olet syönyt viitenä edellisenä päivänä. Eilen joinkin kahvini kookosöljyn ja Four Sigma Foodsin Lion’s Mane sienisekoituksen kanssa, mutta sen lisaksi söin myös pienen kupillisen maustamatonta luomu soijajugurttia marjojen ja hamppurouheen kanssa. Tällä jaksoin vetää reilun tunnin hikisen treenin- pelkällä kahvin voimalla tuskin olisin jaksanut vetää treeniä loppuun asti. 

Suosittelen olemaan avarakatseinen, avoin testailemaan erilaisia, uusia juttuja ja kyseenalaistamaan myös niitä omiakin näkemyksiä. Kaikki eivät välttämättä ole niitä omia juttuja, mutta liiallinen musta valkoisuus ei kanna pitkälle. Se mikä sopii minulle ei välttämättä sovi sinulle- ei ole täysin oikeaa tai väärää tapaa. Opettele kuuntelemaan oman kehosi viestejä ja testaile millainen aamupala sopii juuri sinulle ennen aamutreeniä.

                              Mitä sinä syöt ennen aamutreeniä? 

Good morning! This was my late breakfast yesterday, after my morning workout. Pamplemousse/ orange/ carrot/ ginger juice, oatmeal with banana, thornbuck, chia and bee pollen, and 1 boiled egg. 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *