Treeniä joka säällä

by | Mar 18, 2014 | Luokittelematon, Treeni, Ulkotreeni | 0 comments

Talvi, kevät, talvi, kevät… Ilmat vaihtelevat päivittäin. Eilen treenattiin treenattavien kanssa ulkona lämpimässä auringonpaisteessa ja tänään viimassa ja lumisateessa. Mutta hei, no excuses! Oikeanlainen varustus vain päälle, eikä ilmalla ole väliä. Juoksulenkki pienessä sateessa on piristävää ja vaikka muuten vilukissa olenkin, niin juoksen mieluummin viileällä ilmalla, pienessä vesisateessa kuin paahtavassa helteessä.

Ulkotreenin jälkeen on hyvä kuitenkin pukea mahdollisimman pian jotain lämmintä ja vaihtaa ainakin treenipaita, ettei flunssa pääse yllättämään. Tähän aikaan vuodesta ilma on vielä petollinen. 

Ilmoista huolimatta suosin lähes aina ulkoliikuntaa. Raittiissa ilmassa on vain niin paljon mukavampi treenata- jo ilman laatukin on parempi kuin sisätiloissa. Lenkkeilyä, kahvakuulaa, TRX:ää ja joogamatonkin levitän kesäisin pihalle. 
Yesterday….
… and today!
Winter, spring, winter, spring… The weather is changing all the time. Yesterday it was so sunny and today windy and snowing. But no excuses! It’s still great to workout outdoors- I actually prefer running in the rain rather than in the heat. 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *