Vazee- raikkailla väreillä syksyyn!

by | Oct 3, 2015 | Juoksu, Luokittelematon, Uncategorized, Yhteistyö | 0 comments

 

IMG_4502

IMG_4488

IMG_4494

 

Aamu on juoksijan parasta aikaa- ainakin näin aamuvirkun mielestä 😉 Etenkin viikonloppuisin, kun ei ole kiire minnekään. Viime lauantaina suunnistinkin Lauran kanssa Pitkäkosken luonnonsuojelualueen kauniisiin maisemiin heti aamutuimaan. Edellisenä iltana mietin, kuinka hullua on laittaa kello soimaan vapaapäivänä, mutta sisäinen kello herättää viikonloppuisinkin samoihin aikoihin kuin arkena. Autioita katuja pitkin oli mukava ajella. Aivan ihana syksyinen aamu- satumainen usva, kauniit ruskan värit ja metsäpolut nekin kuin sadusta. Toistan jälleen itseäni, mutta luonnossa ja metsän helmassa mieli lepää ja akut latautuvat- “aktiivista meditaatiota”.

Väriä syksyyn tuovat pirtsakat juoksutossut <3 Tossukaupoilla onkin kuin karkkikaupassa, hyllyjen notkuessa toinen toistaan makeampia “karkkeja”. Väri ei juoksutossussa tietenkään ole se tärkein kriteeri, mutta mukava, että sekin puoli otetaan huomioon 🙂

 

IMG_4490

 

Pitkäkoskella jalassani olivat New Balancen uutuuskenkä *Vazee Pace, jotka ovat vilahtaneet jo useammassakin juoksukuvassani. Puhalletusta kumista valmistettu ulkopohja tekee tossusta ihanan kevyen ja joustavan, eikä raikas värikään ole ollenkaan hassumpi. Hyvä juoksutossu on tietenkin paljon muutakin kuin kiva väri, ja Vazeessa yhdistyvätkin molemmat. New Balancen tossuihin olen muutenkin ollut tyytyväinen, joihin ensi kosketuksen sain jenkeissä asuessamme. Mökillä ovat yhä edelleen ensimmäiset NB:ni.

Oikeanlaisen juoksutossun avulla vältytään myös mm. virheasennoilta ja mahdollisilta rasitusvammoilta. Jokaisen jalka on erilainen, ja siksi on tärkeää valita tossu juuri omaan jalkaan sopiviksi. Vazee sopii erinomaisesti hieman leveämpi lestiselle, joka kaipaa kevyttä, kimmoisaa ja luonnollisen tuntuista askellusta.

 

IMG_4603

 

Viime kuukausien ajan olen testaillut Vazeeta, mitä erilaisimmissa maastoissa; niin asvaltilla, hiekalla kuin leveämmillä metsäpoluillakin. Ja Fit-lehden supertreenissä niillä vedettiin porrastreeniä. Keveyden takia Vazee soveltuu parhaiten reippaille lenkeille ja kovimmassa käytössä ne ovatkin olleet juuri intervallityyppisissä treeneissä. Kova kilpailija Zantelle, joilla olen juossut viimeisimmissä juoksutapahtumissa. Tossu toimii oikein hyvin, vaikka omaan superkapeaan jalkaani Vazee onkin ehkä aavistuksen liian leveä.

 

IMG_4523

IMG_4497

IMG_4548

Lennokkaita juoksulenkkejä! Vazee!

*Yhteistyössä New Balance 
Kuvat: Laura Patrikainen

Heidi xx

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *